Pinot, as suprantu kad tau gal jaukiau, kau kiti panikoj, bet.. nesek jos aplinkui. As nepazistu nei vieno zmogaus panikuojancio. Visi normaliai kalba, visi saugosi ir nieks netriedalioja.
Gyvenimo nebranginu, tiesa. Mirt nesinori dar, bet jei reiks, tsi dzin, svarbu, ne kanciose.
Maniskiai net nesuprastu, jei triedaliot pradeciau, pradetu man vaistu ieskot kokiu. Dukra isvis atsiputus, terasa su puszenciu darosi.
Pinot, as suprantu kad tau gal jaukiau, kau kiti panikoj, bet.. nesek jos aplinkui. As nepazistu nei vieno zmogaus panikuojancio. Visi normaliai kalba, visi saugosi ir nieks netriedalioja.
Tai ir aš nelipu sienom ir nelekiu laukais rėkdama, viskas yra viduje, ir bendravime, ir stengiantis save suvaldyti.
Apie paniką aš nekalbu, panikos etapas praeitas. Žmonės prie visko pamažu pripranta. Bet netikiu, kad visi atsipūtę, kaip tu rašai.
As noriu padakyti, kad man nereik saves valdyti, esu visiskai rami. Jei kas blogo aysitiktu, tada, aisku ramybe baigtusi. As bunu neramesne, kai sunus i Vilniu tamsoj isvaziuoja. Tada nerimauju, kol neparaso, kad grizo.
Maniskiai net nesuprastu, jei triedaliot pradeciau, pradetu man vaistu ieskot kokiu. Dukra isvis atsiputus, terasa su puszenciu darosi.
Toje šalyje su tokia sveikatos apsaugos sistema ir drausme, galima ir terasas daryti. ![]()
O aš va, galvoju apie tėvą su širdies stimuliatorium, kuriam būtų šakutės, jei nors vienas iš mūsų užsikrėstų. Nes aiškiai, kaip garbaus amžiaus, bus nurašytas.
dar ir apie sūnų, kuris galimai neteks darbo, visa grandinė tolimesnių įvykių seka iš to..
Man irgi siandien rezerved kurjeris atveze vaikui rubu 😄
Papildyta:
O kodel nevaziuojat i gamta? Kur nera zmoniu arba prie vandens,mane tai tekantis vanduo ramina
Papildyta:
O tai neispustas? Pacios rasot,kad LT lb mazai serganciu,o numirsta tai isvis tik senukai,kurie ir taip butu ilgai netrauke..tai ko man nerimaut? Mano aplinkoj niekas neserga nei pazistamu pazistami ,dauguma dirba,turi n kontaktu per diena,bet neserga ir artimiusi nera rizikos grupei,kai susirgs tada nerimausiu kada pasveiks 😉
Papildyta:
<div>
<p>Maniskiai net nesuprastu, jei triedaliot pradeciau, pradetu man vaistu ieskot kokiu. Dukra isvis atsiputus, terasa su puszenciu darosi. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Toje šalyje su tokia sveikatos apsaugos sistema ir drausme, galima ir terasas daryti.
<p>O aš va, galvoju apie tėvą su širdies stimuliatorium, kuriam būtų šakutės, jei nors vienas iš mūsų užsikrėstų. Nes aiškiai, kaip garbaus amžiaus, bus nurašytas.</p>
<p> </p>
<p>dar ir apie sūnų, kuris galimai neteks darbo, visa grandinė tolimesnių įvykių seka iš to..</p>
Va cia tai suprantu del ko zmogus nerimauja..
Man irgi siandien rezerved kurjeris atveze vaikui rubu 😄
Papildyta:
O kodel nevaziuojat i gamta? Kur nera zmoniu arba prie vandens,mane tai tekantis vanduo ramina
Aš pati gyvenu gamtoj. Nebent keisti vaikščiojimo vietą, o tai aplinkui namą ir jo apylinkes sukiotis jau nusibodo. Būtų geresnis oras, deginčiausi terasoj. Saulė teigiamai veikia nervus.
Sunku man kumiko skaityt, nervas ima, spaudimas pakyla 👀👀👀
Manau esu visose stadijose po truputį...
Toje šalyje su tokia sveikatos apsaugos sistema ir drausme, galima ir terasas daryti.
O aš va, galvoju apie tėvą su širdies stimuliatorium, kuriam būtų šakutės, jei nors vienas iš mūsų užsikrėstų. Nes aiškiai, kaip garbaus amžiaus, bus nurašytas.
dar ir apie sūnų, kuris galimai neteks darbo, visa grandinė tolimesnių įvykių seka iš to..
Sunus darbo turi per akis, vakar buvo meetingas, viskas ten ok.
Dukra mano rizikos zonoj, bet danar nedirba, uzmiesty sedi, mazai sansu uzsikresti.
Mama. Taip, cia pavojingiausia. Saugosi, kaukes turi. Nu bet tai amzius, tuoj 80, nu tai ir taip bile kada gali insultas koks, ar kas istikt.Ar del to naktim reik nemiegot?
Mudu su diedu tai ka, ligu neturim, gal isgyvensim.
Bet jei jau katram skirta mirt, tai geriau as mirciau. Nenoriu be jo gyvent.Nors gal tik dabar taip atrodo....
Mano poziuris i gyvenima toks pats ,vaiku pasirupintu tevas ,dar geriau nei jei as gyvenciau, o jis mirtu ..
Pinot, bl, nenervyk. Tavo vietoj rasciau ka lauke veikt. As inkile sedziu ir ka, ir nieko. Dirbu, filmus ziuriu, knyga skaitau, apsiskalbiu, pasitvarkau, jau ir vakaras, kada cia panikuot?