Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Apskritai kiek yų šeimininkučių dar egzistuoja?

Jos dar yra?

Žmonės užsiėmę visokiais reikalais.kokios dar lydekos.nevalgiau pas nieką  jokių lydekų.nu nebent užsakytų kokiuose baliuose,ir tai profesionalai daro.

Primena kažkokius smetoniškus personažus,kažką iš Baltušio gal.

.

Mb prieš kokį mėn. užsakė vienoj kavinėje, kad jam pagamintų tą įdarytą lydeką, jo sugautą. Tai buvo labai skani, švelni, lengva.

Atsakyti

per vakar dieną patvirtintų naujų COVID-19 susirgusių žmonių skaičius: 1935. Mirė net 24 žmonės

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85764031

:blink:​ 

Atsakyti

O as sveika kaip arklys. Tik ka gavau atsakyma. Ryt suoliuoju darban. 

Atsakyti

Mb prieš kokį mėn. užsakė vienoj kavinėje, kad jam pagamintų tą įdarytą lydeką, jo sugautą. Tai buvo labai skani, švelni, lengva.

Esu valgiusi daug kur. Neteko bjaurios valgyt, bet skirtingai daro kiekviena  seimininke. 

Atsakyti

per vakar dieną patvirtintų naujų COVID-19 susirgusių žmonių skaičius: 1935. Mirė net 24 žmonės

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85764031

:blink:​ 

Ir testų teigiamų stabiliai apue 17proc. Bent nebeauga

Atsakyti

Vienas tik dalykas lb.ne kažką, kad pagrindinėse ligoninėse pasibaigė vietos, o sunkiu ligonių daugėja...

Atsakyti

Vienas tik dalykas lb.ne kažką, kad pagrindinėse ligoninėse pasibaigė vietos, o sunkiu ligonių daugėja...

Kaip čia yra su tuo mirčių skaičium, ar čia proporcingai užsikrėtusiems, ar kažkaip man atrodo, kad didėja kreivė?

Atsakyti

Pinotija, 18 Lap 2020 - 13:20, parašė: Mb prieš kokį mėn. užsakė vienoj kavinėje, kad jam pagamintų tą įdarytą lydeką, jo sugautą. Tai buvo labai skani, švelni, lengva.
Nu tai sakau,kur čia pas ką nuvaryt,kad lydeką pagamintų ar dar ten kažkokį navarotą.tokių dalykų galima gaut kažkur ,,kad kas vaišintų,tai nežinau nežinau.bent jau man susidurt neteko.
Atsakyti

Mam šaindien kaip užėjo kažkas,kad llpradėjau žliumbt dėl visko.atrodo sprogsiu,nebegaliu,kažkokia nesąmonė.dar pastrigo internetas,dingau iš eterio🙈 Dar niekaip negaliu vieno dalykon padaryt,nesigauna ir viskas.niekas negali man paaiškint,vieni to dar nedarė,kiti nemoka paaiškint neparodę. Dar visokių problemų,kurios jau būtų kaip nors išsiprendusios,jei ne šitas visas šūdas.tik kaupiasi viskas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 lapkričio 2020 - 14:35

Mam šaindien kaip užėjo kažkas,kad lradėjau žliunt dėl viako.atrodo sprogsiu,nebegaliu,kažkokia nesąmonė.dar lastrigo internetas,dingau iš eterio🙈

Dar niekaip negaliu vieno dalykon padaryt,nesigauna ir viskas.niekas negali man paaiškint,vieni to dar nedarė,kiti nemoka paaiškint neparodę.

Dar visokių problemų,kurios jau būtų kaip nors išsiprendusios,jei šitas visas šūdas.tik kaupiasi viskas.

Laikykis...kažkaip

Atsakyti

Kaip čia yra su tuo mirčių skaičium, ar čia proporcingai užsikrėtusiems, ar kažkaip man atrodo, kad didėja kreivė?

Vienas dalykas...užsikrėtusių yra realiai daug kartų daugiau, negu oficialiai dėl to atrodo, kad procentas didėja. Tas pats ir su sunkiais ligoniais. 

Kitas dalykas tai net kai ims mažėt naujų atvejų, tai mirtys dar gali likt tokios pat  nes tas ridiklis užvėluotas gaunasi 2+sav.

Atsakyti

Mam šaindien kaip užėjo kažkas,kad llpradėjau žliumbt dėl visko.atrodo sprogsiu,nebegaliu,kažkokia nesąmonė.dar pastrigo internetas,dingau iš eterio🙈 Dar niekaip negaliu vieno dalykon padaryt,nesigauna ir viskas.niekas negali man paaiškint,vieni to dar nedarė,kiti nemoka paaiškint neparodę. Dar visokių problemų,kurios jau būtų kaip nors išsiprendusios,jei ne šitas visas šūdas.tik kaupiasi viskas.

Tie kur nemoka paaiškint neparode, gali parodyt. Parsisiunčiat abu programą team viewer, ji leidžia kitam prisijungti prie tavo kompo ir valdyti tavo pelę. Taip gali parodyt ką reikia 

Atsakyti