Aš tai manau, kad nėra blogai gamint kažką sudėtingo, jei tai tikrai verta skonio.
Kad ir tos lydekos, tikrai esu ragavusi tokios, kad pirštus galima apsilaižyt 😊
Ir jei gaunasi tai pagamint 😁
Ir ta lietuviška virtuvė su cepelinais, balandėliais ar šaltiena man visai patinka. O jei nenoriu gamint, valgau mieste.
Nematau reikalo nurašyt patiekalų. Cepelinų bent kelis kart į metus nei už ką neatsisakyčiau 🙂 gal ir kiek dažniau.
Cepelinai, kugelis ir Co yra lb skanu, valgyciau kone kasdien.
Nors cepelinų negaminu, tingiu, o ir valgykloje prie namų lb skanius parduoda, tai neverta vargt
Lietuviška viirtuvė- man nelabai. Ta prasme, kad maistas prie sunkesnių, ilgai gaminamas. Nieko negaminu tokio ir nepasigendu. Ir nusikaltus dėl to nesijaučiu.
Sūru, riebu, sunku.
Balandėliai nelygintini su kaukazietišku ar turtišku patiekalu - dolma, kuris gaminamas sukant kažką į vynuogių lapus. Panašumas tik tas, kad kažkas įsukta. Esu valgius dolmą, man patiko.
O lt virtuvėje man ypač nepatinka visokie sūrūs mėsos vyniotiniai, be kurių iki šiol neapsieina baliai. Ir būtinai kažkas kažkuo "įdaryto" .
Šiaip skonio reikalas, kai yra pasirinkimas.
Nevarau ant tų, kas mėgsta, kas su tuo išaugo.
As cia kazkada zemaicius samogitus hetitais isvadinau. Gyvai jauciu buciau gyva nebaigus

Vyniotiniai nebūtinai sūrūs turi būt. Mama lb.skanius padaro. Pvž.ir kepeninius apvyniotus kiaulės ausim arba karkos. Dar nerealiai skanius netikrus zuikius kepa su dž.grybais arba morkom
Labai sunku būtų atsekti, kas tikrai lietuviškos virtuvės maistas, o kas tiesiog prisiimtas kaip lt.
Na, kugelis tai tikrai ne lt, o žydiškas. Vėdarai, regis, taip pat ne lietuviškas, pilna šalių, kur panašiai gamina.
Gal kokie reti žemaitiški patiekalai būtų autentiški.
Nu davai ,apginkit pavelda, paveldetojos. Jus gi esat visko lietuvisko paveldetojos , gynejos ir puoseletojos. Negaliu sulaukt.
Kad mą rodos, tos įdarytos žuvys, tai čia žydų virtuvė.
Man tai skanu. Apskritai, labai viskas būna skanu, kai kitas pagamina, įdeda daug darbo ir meilės. Aš kai tinginė, tai tik dėkinga visad labai būnu. Ir nelinkus peikti bet kokios virtuvės. Mėgstu valgyt
Apskritai kiek yų šeimininkučių dar egzistuoja?
Jos dar yra?
Žmonės užsiėmę visokiais reikalais.kokios dar lydekos.nevalgiau pas nieką jokių lydekų.nu nebent užsakytų kokiuose baliuose,ir tai profesionalai daro.
Primena kažkokius smetoniškus personažus,kažką iš Baltušio gal.
.
Kad mą rodos, tos įdarytos žuvys, tai čia žydų virtuvė.
Man tai skanu. Apskritai, labai viskas būna skanu, kai kitas pagamina, įdeda daug darbo ir meilės. Aš kai tinginė, tai tik dėkinga visad labai būnu. Ir nelinkus peikti bet kokios virtuvės. Mėgstu valgyt
Įdaryta lydeka yra 100 proc. Europos žydų virtuvė. Dar taip įdomiai vadinasi žuvis "fish". išeitų žuvis "žuvis", bet pas juos tai būtent tai ir reiškia ta fish, kad įdaryta.