nesu savo virtuves apsikeja, kaip sako Seli, bet tradicine lietuviska virtuve mano skoniui per riebi, vienintelius saltibarscius galiu valgyt neribotai

O visokie cepelinai, kugeliai, zemaiciu blynai tik rugsti kelia... Aisku, kartais uzsinori ir tokio maisto...karta du i metus

O visokiu saltienu, lasiniu ar skilandziu apskritai nepasigendu metu metais...

Ir manau cia ne sikimas ant salies, tiesiog skonio reikalas...
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 11 18, 11:03)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72738288" data-time="1605690005"><div><p>Ai..jau paguglinau...ta padaza zinau..bet man jis toks beskonis...gal pas mus jo nemoka daryt. O tempura, raso, japoniskas valgis.</p></div></blockquote><p>Kaip jis gali būt beskonis? Gi ten česnako daug. Nzn kaip pas mus daro. Graikijoje dieviškai skanu </p><p>Tešla gi čia. Traški. Apvolioji cukiniju arba baklažanų griezineliais ir kepi. Galima ir kitokią traškia, ne esmė </p>
tai tikiu, kad Graikijoj skaniau, gi ten gimtine turbut to padazo

O cia esu valgius kavinej, tai nesuzavejo...