Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O po persilauži ir jau dzin pasidaro.

Nors man kartais periodiškai užeina kažkoks verkimo priepulis..dėl šūdo,nors tuo  metu atrodo,kad pasaulio pabaiga ,šiandien pyst ir internetas dingo vidury pamokos.aš dar nesupratau,tik po to susigaudžiau,kad kažkaip pastrigo viskas.nu ir viskas panika.🙈

Dabar atrodo,nu ką pasitaiko,o tuo netu jau nežinia kokią pabaigą nupiešė mano vaizduotė.

Atsakyti

Mano vaikas dėl dingusio interneto n raudę gavo, nes pagalvojo, kad pamokos nėra 🤣

Atsakyti

Tai jau aš niekam neberašiau,nes kol pasijungiau vėl,tai jau kažkiek dingo.

Atsakyti

Aš tai sudurniavau ir užsisakiau, šiandien ir pasiėmiau, šaldytos produkcijos 😁 žemaičių blynų, lietinių su įdaru, kijevų. Nu erzino kelis mėnesius jie mane FB su savo reklamom, taip skaniai viskas ten atrodė, o ir maistas toks, kokio pati negaminu.

Aišku ne pigu, nes tipo naminis, rankų darbo ir bla bla bla 😁 tai jau paragavom žemaičius, nekažką... 🤭😬

Atsakyti

Tai jau aš niekam neberašiau,nes kol pasijungiau vėl,tai jau kažkiek dingo.

Bet tai mokymosi kokybė tai gerokai nukenčia per tą nuotolinį...

Atsakyti

Zemaiciu isvis negaliu i burna paimt, man kazkoks nesusipratimas, be maistas. 

Atsakyti

Man tik mano mamos gaminami skanūs. Jokie pirktiniai nei kavinėse nevalgomi 

Atsakyti

Man tik mano mamos gaminami skanūs. Jokie pirktiniai nei kavinėse nevalgomi 

Naminiai tikrai skanūs. Šiaip skanu su varške, o dar geriau su sūrių įdaru

Atsakyti

Nu skonio reikalas 🙂 man tai realiai viskas iš bulvių skanu, net nežinau, nesugalvoju nieko, ko nemėgstu iš bulvių 😬 negerai, nes labai jau tukina...

O žemaičiai gal ne pats skaniausias bulvių patiekalas, bet būna ir visai nieko. 

Noriu turėt kameroj daugiau visko, nes mb dabar dažnai grįžta dar ir papietaut namo, tai jau nebeprigaminu visiems tiek visko. 

Atsakyti

Mb kartą gamino, ką aš žinau, aišku jis ne žinovas, irgi pirmą kart darė, bet nebuvo kažkas wow. 

Tik kad ten tai jau tikrai daug darbo, tai ne cukinijos 😁

Atsakyti

Mb kartą gamino, ką aš žinau, aišku jis ne žinovas, irgi pirmą kart darė, bet nebuvo kažkas wow.  Tik kad ten tai jau tikrai daug darbo, tai ne cukinijos 😁
Su žemaičiais daug darbo? Nu aš darau kai yra iš ko. Kai lieka bulvių košės ir kokiu kotketų :)

Vaikai visad lb.mielai valgo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 lapkričio 2020 - 20:51

Mes tai siandien susiriejom besijungdami prie nuotolinio burelio.Tikiuos kitoj pusej negirdejo.Bet taip ir nepavyko...Nesupratom kodel.Ar daug tu vaiku pritraukta ir stringa viskas, ar kas...

Braukciau lauk nes naudos nekažka, o moket reikia.Tik va kai baseinas vietos nesinori prarast.

Atsakyti