baseinas nuotolinis??? Ar as cia kazka ne taip supratau?
Saviškes aš taip išlepinau.jos nevalgo nieko vakarykščio.tik tą dieną,tai stengiuosi mažiau,nes po to pati ir valgau.
O ir šiaip mes visi tokie kramsnotojai amžini.
Visokių sūriukų,dešriukų(čia jau vyro,jam visada turi būt keli pasirinkimai),paštetų,varškyčių,užtepėlių,vaisių,pyragiukųir.tt.jei šito nėra,reiškia nėr maisto.
Ir man taip atrodo,nes kažkaip įpratus vis kažką skanaus rasti.o dabar jau vis,sėdim ir varstom tas šaldytuvo dureles.tipo arbatą geriam,o prie arbatoa reiki kažkooo..
Su žemaičiais daug darbo? Nu aš darau kai yra iš ko. Kai lieka bulvių košės ir kokiu kotketų
Vaikai visad lb.mielai valgo.
Nu tikrai daugiau nei su cukinijom 🤣
Aš kartą bandžiau, tai man net nesigavo, kažkokia košė iš visko pasidarė. Mb geriau sekėsi, bet irgi ilgai jis ten kuitėsi, o virtuvė buvo kaip po karo 😆
Saviškes aš taip išlepinau.jos nevalgo nieko vakarykščio.tik tą dieną,tai stengiuosi mažiau,nes po to pati ir valgau.
O ir šiaip mes visi tokie kramsnotojai amžini.
Visokių sūriukų,dešriukų(čia jau vyro,jam visada turi būt keli pasirinkimai),paštetų,varškyčių,užtepėlių,vaisių,pyragiukųir.tt.jei šito nėra,reiškia nėr maisto.
Ir man taip atrodo,nes kažkaip įpratus vis kažką skanaus rasti.o dabar jau vis,sėdim ir varstom tas šaldytuvo dureles.tipo arbatą geriam,o prie arbatoa reiki kažkooo..
Aš tai stengiuosi kad mb būtų kas saldaus prie kavos visad, čia jau taip lepinu 😊 o šiaip tai užkandžių minimaliai, dažniausiai net nėra iš ko sumuštinio pasidaryt, ko nors trūksta, ar duonos, ar sviesto, ar kažko ant viršaus 🙈 o atrodo kasdien į pardę einu ir maišus tempiu. Nesuprantu net pati.
Būtent,ir man taip atrodo.šian buvom.tai ir vafliukų ir sūrio lazdekių,sūrelių,mandarinų,dešros,bulkučių ,kruasanų ,guminukų,nu čia be normalaus maisto ir vėl bus tuoj tuščia🙈
Ryt darysiu baltą mišrainę,jaučiu kaip lomkės pareina,reiškia jau laikas.
baseinas nuotolinis??? Ar as cia kazka ne taip supratau?
Aš žvengiu
Nu tikrai daugiau nei su cukinijom 🤣 Aš kartą bandžiau, tai man net nesigavo, kažkokia košė iš visko pasidarė. Mb geriau sekėsi, bet irgi ilgai jis ten kuitėsi, o virtuvė buvo kaip po karo 😆O ką ten tiek daryt???
Jei kosė, tai muši kiaušą, dedi miltų, suminkai, padarai volą, supjaustai ir į vidų dedi susmulkintų kotketų masę, tada užspaudai ir formuoji kaip patinka tuos blynus.
Jei bulvės, tai jas sumalt reik. Viskas.
O, jei virtų bulvių crpelinus, tai reik į tešlą dėt krakmolą vietoj miltų.
Nemalant bulvių tai max pusvalandis su iškepimu.
Nu gimnastika ir šachmatai ir pianinas ir gitara pas mus vyksta nuotoliniu.
Bet baseinas?
Įdomu.
Nu gimnastika ir šachmatai ir pianinas ir gitara pas mus vyksta nuotoliniu.
Bet baseinas?
Įdomu.
Nu... 🤔
O ką ten tiek daryt???
Nu mes darėm viską nuo pradžių, ne iš likučių. Tai tikrai ilgai užtruko.
Išvirt bulves, išvirt/kept mėsą, permalt kažkuo, iš bulvių tą masę paruošt, daryt tuos blynus, kept. Tikra terlionė.
Nu mes darėm viską nuo pradžių, ne iš likučių. Tai tikrai ilgai užtruko.
Išvirt bulves, išvirt/kept mėsą, permalt kažkuo, iš bulvių tą masę paruošt, daryt tuos blynus, kept. Tikra terlionė.
Iš praktikos pasakysiu: geriau daryt iš vakar dienos bulvių, nes iš šviežiai virtų ta masė kažkokia durna gaunasi. O dėl mėsos, tai greitam būdui reik pirkt jautienos faršą ir su svogūnais sukept. Nereiks malt.mėsos.