Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 11 19, 16:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72738999" data-time="1605795764"><div><p>Spintos remo. Ten gi surenkama spinta. Pasirenki rema, pasirenki dureles, lentynas, stalcius... Ir va viskas yra, o remo nera verysad.gif. Galeciau pirkt 236cm aukscio spinta..jai viskas yra, bet mano lubu aukstis 236,5cm. Ir jei kazkokia plokstes paklaida ir nebetilps man. Tenka ziuret zemesne. Nors labai noreciau iki lubu spintos. Arba jei pamatavau auksti blogai.</p></div></blockquote><p>Tu gal permatuok tą savo aukštį. Nes lb jau keistas skaičius </p>

matuoju ir matuoju..tai vienoj sienos pusej, tai kitoj smile.gifNu pas mane koridoriuje nuleistos lubos pagal kambari, todel toks nedidelis aukstis gaunasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 19 lapkričio 2020 - 17:15

Nedaryk.kam daryt,jei galima nedaryt.😁

Bet jau linkstu į kitą pusę žinok 😁

Atsakyti

O aš tai iš odontologijos grįžus. Yra viena nuostabi gydytoja, kuri padaro neįmanomus dalykus, atstato "nurašytus" dantis, žo, super meistrė. Važiuoja pas ją iš kitų miestų.

Bet taisydama  dantį  panaudoja truputį neadekvatų nuskausminimą, kad  nutirpsta iki akiduobės. Kažkokia vienintelė silpna vieta jos.

Drybsau, laukiu, valgyt noriu. Negaliu, viena pusė paralyžiuota. :)​ 

Atsakyti

Aš čia iš vis prie ko.

Nėr ką veikt.

Žuvis sufarširuota turbūt.

Drakoniukui šian jau ta diena atėjo,gal..teoriškai  jau turi eit link  plokštelės gamybos.išvažiavo, man nuotaikos nebuvo.kažkaip iš vis retai jinai paskutiniu metu būna.

Kažin kiek tai pakainuos.nu,bet filmų nėra,kavinių nėra,tai va,pačiu laiku.🙈

Mano mažei ortodontinė plokštelė apie 150 kainavo. Tiksliai negaliu pasakyti, bet maždaug tiek.

Atsakyti

Fėja*, 19 Lap 2020 - 19:10, parašė: Mano mažei ortodontinė plokštelė apie 150 kainavo. Tiksliai negaliu pasakyti, bet maždaug tiek.
Tai jo,žinau,bet tai negi paims ir padsrys,gi dar ką nors reik sugalvot už ką pinigus nulupt,gal koks anspaudų nuėmimas,dar ten koks pravalymas,maža kas.
Atsakyti

Tai jo,žinau,bet tai negi paims ir padsrys,gi dar ką nors reik sugalvot už ką pinigus nulupt,gal koks anspaudų nuėmimas,dar ten koks pravalymas,maža kas.

Antspaudų nuėmimas tai jo, pakainuoja....

Atsakyti

Fėja*, 19 Lap 2020 - 19:26, parašė: Antspaudų nuėmimas tai jo, pakainuoja....
Tai čia kita kaina?priedas?
Atsakyti

Gaile, ar gali medikai vt iškviest, jei įtaria smurtą pagal vaiko traumą?

Atsakyti

Tai čia kita kaina?priedas?

Aha. Kaip ir nuotrauka pvz. 

Atsakyti

Gaile, ar gali medikai vt iškviest, jei įtaria smurtą pagal vaiko traumą?
Kaip tik girdėjau važiuodama per radiją vakar. Kad būna, kviečia jie. Bet retais atvejais. Kai jaučia, jog tėvai slepia traumos aplinkybes, kai pagal traumą mato, kad pasakoja ne tiesą. Apskritai, žiūri bendrai į situaciją. Mato, kokie žmonės yra tėvai... Bet sakė labai reti tai yra atvejai sakė medikė iš Santarų lyg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 19 lapkričio 2020 - 20:02

Kam trauma? 

Atsakyti

Nu kažkas vt iškvietė jiems. Buvo konfliktas su vaikų močiute. Gal ji...

Atsakyti