Kam trauma?
Nu tai pasakojau, kad dičkio vienam iš brolių raktikaulis lūžo, o vakar sesė papasakojo, kad buvo vt. O jo tėvas sužinojęs apie vizitą negrįžo namo
Nu tai pasakojau, kad dičkio vienam iš brolių raktikaulis lūžo, o vakar sesė papasakojo, kad buvo vt. O jo tėvas sužinojęs apie vizitą negrįžo namo
Vaikai lanko darželį? Auklėtojos galėjo pranešt. Arba dukros pasisakė mkloj kad patėvis smurtauja ir mokytoja pranešė. Kaimynai, jei triukšmą girdi.
Nu ylos maiše nepaslėpsi. Jei ten būna smurtas, tai ir be tavo vaiko liudijimo tai išaiškės
Nereikia, kad vaikas pries teva liudytu.
O ką jis gali paliudyt? Jis juk nematė, kad tai padarė tėvas. Ar tik tiek, kad tėvas rėkauja dažnai?
Vaikas lieka vaiku, geri santykiai pravers ateityje, bet to psichopato tėvo tai mažiau gailėti reikia. Ar jis labai ko gaili? Tuoj visiems kažką kviečia.
Man tai kažkaip sovietinius laikus primena. Tylėt ir bijot. Kažkada mano vaikystės draugas iškvietė tėvui policiją, kai jis smurtavo prieš motiną, jam buvo 10 metų. Tėvą uždarė parų (taip vadinosi), o jis su savo sūnum nekalbėjo apie 30 metų. Išbraukė iš gyvenimo. Bet buvo panašus psichopatas, tūpas žmogus.
Jaučiu ta močiutė ar kas nors, kam ji papasakojo, paskundė vt. Ir gerai. Čia gi visiškai nenormalu, jei dėl jo kaltės tokiam mažam vaikui kaulai lūžo
Jį biški pasodint reikėtų, nes jokie įspėjimai ar baudos tokiam nepadės.
Bet ta moteris irgi biški nenormali. Ta prasme kaip jūs reaguotumėt, jei jūsų vyras jūsų mamą apstumdytų? Pati iškviesčiau policiją tokiam idiotui.
Jaučiu ta močiutė ar kas nors, kam ji papasakojo, paskundė vt. Ir gerai. Čia gi visiškai nenormalu, jei dėl jo kaltės tokiam mažam vaikui kaulai lūžo
Aš tai gal mažai žinau, tik iš to, kas čia buvo rašoma, o tai dėl tikrai tėvo kaltės vaikui lūžis, ar tik taip spėjama?