Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kam trauma? 

Nu tai pasakojau, kad dičkio vienam iš brolių raktikaulis lūžo, o vakar sesė papasakojo, kad buvo vt. O jo tėvas sužinojęs apie vizitą negrįžo namo

Atsakyti

Nu kažkas vt iškvietė jiems. Buvo konfliktas su vaikų močiute. Gal ji...

Nu tai ir gerai. 

Atsakyti

Gerai tai gerai, bet, dar geriau būtų ir mano vaiko pasakojimas į komplektą :)

Bijau praleist progą pabūt nors kartą gyvenime kale. 

Atsakyti

Gaile, ar gali medikai vt iškviest, jei įtaria smurtą pagal vaiko traumą?

Medikai policijai praneša apie įtarimą, ne vt

Atsakyti

Gerai tai gerai, bet, dar geriau būtų ir mano vaiko pasakojimas į komplektą :)

Bijau praleist progą pabūt nors kartą gyvenime kale. 

Manau kaip tik naudokis proga nekist savo vaiko į tos šeimos problemas

Atsakyti

Medikai policijai praneša apie įtarimą, ne vt

Aa, taip taip, jie policiją kviečia. Apie tai ir buvo kalba, tiksliai.

Atsakyti

Nu tai pasakojau, kad dičkio vienam iš brolių raktikaulis lūžo, o vakar sesė papasakojo, kad buvo vt. O jo tėvas sužinojęs apie vizitą negrįžo namo

Vaikai lanko darželį? Auklėtojos galėjo pranešt. Arba dukros pasisakė mkloj kad patėvis smurtauja ir mokytoja pranešė. Kaimynai, jei triukšmą girdi. 

Nu ylos maiše nepaslėpsi. Jei ten būna smurtas, tai ir be tavo vaiko liudijimo tai išaiškės 

Atsakyti

Nereikia, kad vaikas pries teva liudytu. 

Atsakyti

Nereikia, kad vaikas pries teva liudytu. 

O ką jis gali paliudyt? Jis juk nematė, kad tai padarė tėvas. Ar tik tiek, kad tėvas rėkauja dažnai?

Vaikas lieka vaiku, geri santykiai pravers ateityje, bet to psichopato tėvo tai mažiau gailėti reikia. Ar jis labai ko gaili? Tuoj visiems kažką kviečia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 19 lapkričio 2020 - 20:53

Man tai kažkaip sovietinius laikus primena. Tylėt ir bijot. Kažkada mano vaikystės draugas iškvietė tėvui policiją, kai jis smurtavo prieš motiną, jam buvo 10 metų. Tėvą uždarė parų (taip vadinosi), o jis su savo sūnum nekalbėjo apie 30 metų. Išbraukė iš gyvenimo. Bet buvo panašus psichopatas, tūpas žmogus. 

Atsakyti

Jaučiu ta močiutė ar kas nors, kam ji papasakojo, paskundė vt. Ir gerai. Čia gi visiškai nenormalu, jei dėl jo kaltės tokiam mažam vaikui kaulai lūžo  :blink: 

Jį biški pasodint reikėtų, nes jokie įspėjimai ar baudos tokiam nepadės.

Bet ta moteris irgi biški nenormali. Ta prasme kaip jūs reaguotumėt, jei jūsų vyras jūsų mamą apstumdytų? Pati iškviesčiau policiją tokiam idiotui. 

Atsakyti

Jaučiu ta močiutė ar kas nors, kam ji papasakojo, paskundė vt. Ir gerai. Čia gi visiškai nenormalu, jei dėl jo kaltės tokiam mažam vaikui kaulai lūžo  :blink:

Aš tai gal mažai žinau, tik iš to, kas čia buvo rašoma, o tai dėl tikrai tėvo kaltės vaikui lūžis, ar tik taip spėjama?

Atsakyti