Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai gal mažai žinau, tik iš to, kas čia buvo rašoma, o tai dėl tikrai tėvo kaltės vaikui lūžis, ar tik taip spėjama?

Aš kaip suprantu nėra aišku, kaip ten lūžo. Bet žinant, kad ir Amadėjai kažkas yra lūžę jo dėka tai kažkaip taip dėliojasi mintys.

Tai labai sveikintina būtų, kad atitinkamos instancijos pasidomėtų. Vis tik Amadėja jau ne pirmą kartą rašo apie tuose namuose skraidančius daiktus ir pan.

Atsakyti

Jaučiu ta močiutė ar kas nors, kam ji papasakojo, paskundė vt. Ir gerai. Čia gi visiškai nenormalu, jei dėl jo kaltės tokiam mažam vaikui kaulai lūžo  :blink:

Jį biški pasodint reikėtų, nes jokie įspėjimai ar baudos tokiam nepadės.

Bet ta moteris irgi biški nenormali. Ta prasme kaip jūs reaguotumėt, jei jūsų vyras jūsų mamą apstumdytų? Pati iškviesčiau policiją tokiam idiotui. 

Matyt ta moteris neturi kur dėtis viena su 4 mažais vaikais 

Atsakyti

Matyt ta moteris neturi kur dėtis viena su 4 mažais vaikais 

Nu ar tikrai? O ta pati mama, kurią tas debilas apstumdė? Nepriimtų? Kažin. Aišku situacija klaiki, 4 vaikai  :unsure: o ir darbas pamenu jos tikrai iš tų, kur gerai uždirbama. Yra pagalba moterims, kurios kenčia nuo smurto. 

Aišku neteko (ačiū Dievui) būt tokioj situacijoj ir tikiuosi niekad neteks. Čia tik mintys.

Atsakyti

Nu ar tikrai? O ta pati mama, kurią tas debilas apstumdė? Nepriimtų? Kažin. Aišku situacija klaiki, 4 vaikai  :unsure: o ir darbas pamenu jos tikrai iš tų, kur gerai uždirbama. Yra pagalba moterims, kurios kenčia nuo smurto. 

Aišku neteko (ačiū Dievui) būt tokioj situacijoj ir tikiuosi niekad neteks. Čia tik mintys.

Kada tą darbą dirbt kai reik 4 vaikus augint. Aš su 2 vos sukausi (ir ne finansai realiai didžiausia problema buvo, nors jei negali normaliai dirbti, tai ir čia bus bėda), o čia moteris su 4! Reta mama priims ir padės tiek vaikų augint. Reik daug sveikatos ir stiprių nervų. O dar žinant koks diedas, tai gi ir arkliui aišku, kad bus košmaras 

Atsakyti

Kada tą darbą dirbt kai reik 4 vaikus augint. Aš su 2 vos sukausi (ir ne finansai realiai didžiausia problema buvo, nors jei negali normaliai dirbti, tai ir čia bus bėda), o čia moteris su 4! Reta mama priims ir padės tiek vaikų augint. Reik daug sveikatos ir stiprių nervų. O dar žinant koks diedas, tai gi ir arkliui aišku, kad bus košmaras 

Reta mama? Tu rimtai? Nežinau kokie tavo santykiai su mama, bet man, sprendžiant pagal savo situaciją, atrodo, kad mama tas žmogus, kuris padės bet kada. Nes mamai jos vaikai juk svarbiausia. Tipo žinotum, kad tavo dukrą muša ir jos nepriimtum? Kad ir su 4 vaikais? Žiauri tokia motina būtų.

Atsakyti

Tai neperseniausiai sakė,kad jiems mažai vaikų,dar norėtų.

Man tai tų mergaičių gaila,ot psichą gavo .

Atsakyti

Va,va aš norėjau ,kad  savo dukrą tikrai priimčiau ir su 4vaikais,negi bėdoj paliksi.

Atsakyti

Reta mama? Tu rimtai? Nežinau kokie tavo santykiai su mama, bet man, sprendžiant pagal savo situaciją, atrodo, kad mama tas žmogus, kuris padės bet kada. Nes mamai jos vaikai juk svarbiausia. Tipo žinotum, kad tavo dukrą muša ir jos nepriimtum? Kad ir su 4 vaikais? Žiauri tokia motina būtų.

Gyvent nuolat nepriimciau žinok. Gal laikinai nebent, dar finansiškai padėčiau, vaikus kartais pažiūrėčiau. Skatinciau policija kviest, VTAT. Dar tu kitų mergaičių tėvui pasakyčiau kas vyksta. Bet gyvent nesugebėčiau aš tokioj situacijoj. Pati durnyne atsidurciau po mėnesio. Ir ne žiaurumas čia. Savisauga. 

Nemanau kad 2 vaikų motina, subrendusi, išsilavinusi, nežinojo už ko teka. Mate ir jo draskymusis su amadeja dėl vaiko. Ir vaikus jam gimdė ne pirmą pažinties dieną. Tad šioj situacijoj ir ji turi prisiimti atsakomybę, o ne tikėtis kad kažkas puls gelbėti 

Atsakyti

Visokių žmonių būna,viena išsikapstys be pagalbos ,kita gal pasikars.man net minties nebūtų nepriimt.čia mano vaikas.tai aišku,kad laikinai.paskui,kažką galvotume.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 lapkričio 2020 - 22:15

Tai neperseniausiai sakė,kad jiems mažai vaikų,dar norėtų.

Man tai tų mergaičių gaila,ot psichą gavo .

Gal pas juos tokia meilė sadomazo. Nenustebciau 

Reikia tų dukterų tėvui pasakyt. Gal ereliui sparnus biski aplauzytu 

Atsakyti

Gyvent nuolat nepriimciau žinok. Gal laikinai nebent, dar finansiškai padėčiau, vaikus kartais pažiūrėčiau. Skatinciau policija kviest, VTAT. Dar tu kitų mergaičių tėvui pasakyčiau kas vyksta. Bet gyvent nesugebėčiau aš tokioj situacijoj. Pati durnyne atsidurciau po mėnesio. Ir ne žiaurumas čia. Savisauga. 

Nemanau kad 2 vaikų motina, subrendusi, išsilavinusi, nežinojo už ko teka. Mate ir jo draskymusis su amadeja dėl vaiko. Ir vaikus jam gimdė ne pirmą pažinties dieną. Tad šioj situacijoj ir ji turi prisiimti atsakomybę, o ne tikėtis kad kažkas puls gelbėti 

Nu ir aš nekalbu apie gyvenimą kartu nuolat. Bet pradžiai, kol susidėlios viską ir kažkokius sprendimus ras. Gi dar yra tų kitų vaikų tėvas. Gauna ji pinigų iš sodros. 

Aišku gal jai tinka toks gyvenimas, čia man nesuprast tokių nesveikų santykių. 

Atsakyti

Visokių žmonių būna,viena išsikapstys be pagalbos ,kita gal pasikars.man net minties nebūtų nepriimt.čia mano vaikas.

Pagalba įvairi gali būt. Ir jis norėt, siekt turi pati moteris. Jei ta moteris norėtų, kviestų policija, ir smurtaujantis vyras būtų priverstas palikt namus ir nesuartinti. O ne moteris su 4 vaikais kažkur lėkt. Matyt jai taip tinka, jei neieško variantu. Va motina ir įsikišo turbūt, VTAT pakviete. Dar nenustebsiu jei dukra po to ją pasmerks už tai, sakys nesikišk

Atsakyti