Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai juo labiau. Reiškia tai moteriai tinka toks vyras ir toks gyvenimas 

Nu jis moka būt geras iki negaliu. Ji patiki, kad bus gerai ir gražu iki kito karto. Ir vėl iš naujo. Plius jis tikrai geba apdorot psichologiškai. Vaikas ir tas sako: tėtis piktas tik kai jis pavargęs. Jis pats teigia, kad kai jį sunervina. Jis lyg visada nekaltas :)

Šiaip viskas ant tiek pažįstama iki smulkmenų, visas elgesys: kavoms su ex mergom laiko yra, šeimai ne, darbai iki nakties, neperspėjimai apie kažkokius asmeninius planus, trenkimai durim ir išlėkimai, psichavimai, staugimai, daiktų daužymai. Sakė visas laminatas skylėm  :bigsmile: 

Atsakyti

Bet tai kantrybė,čia gi ligą kokią galima gaut.nervinį tiką.🙈

Atsakyti

Gaile, nebuvo jokių antstoių, o žinučių jis nerodo. 

Plius, na  ta tema išlįsdavo porasyk per metus. 

Aš tikiu, kad nežinojo ji. Lb.daug bendravom. 

Ji įkliuvo į tuos pačius spastus, bet myli lb.ir tikisi, kad kažkaip viskas išsispręs. 

Atsakyti

Bet tai kantrybė,čia gi ligą kokią galima gaut.nervinį tiką.🙈

Na, mano nerviukai tai gerai nukentėję. Man po skyrybų galutinių reikėjo 3m.minimum, kad vėl pradėt jaustis normaliai. 6+ praėjo tai dabar jau ok. 

Atsakyti

Gaile, nebuvo jokių antstoių, o žinučių jis nerodo. 

Plius, na  ta tema išlįsdavo porasyk per metus. 

Aš tikiu, kad nežinojo ji. Lb.daug bendravom. 

Ji įkliuvo į tuos pačius spastus, bet myli lb.ir tikisi, kad kažkaip viskas išsispręs. 

Tai gal ir išsispręs. Gal išmoks valdytis, gal psichologą lankys, gal ji pati kažkaip prisitaikys ir neprovokuos. Dar ne su tokiais gi gyvena moterys. O aplinkiniai svetimi tai mažiausiai žino kaip ten pas juos santykiai 

Atsakyti

Kai damus ja iki paskutinio, tai isgrus lauk is savo buto.As Amadejos vietoj nesikisciau, bet i tokia aplinka bijociau leist savo vaika. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 19 lapkričio 2020 - 23:07

Kai damus ja iki paskutinio, tai isgrus lauk is savo buto.As Amadejos vietoj nesikisciau, bet i tokia aplinka bijociau leist savo vaika. 

Na, vaiką aplinka veikia, barniai, bet pats gudrus. Jis žino kaip tėvo neprovokuot, žkno kada į akis nelįst. Tėvas ant jo nerėkia. 

Atsakyti

Tai gal ir išsispręs. Gal išmoks valdytis, gal psichologą lankys, gal ji pati kažkaip prisitaikys ir neprovokuos. Dar ne su tokiais gi gyvena moterys. O aplinkiniai svetimi tai mažiausiai žino kaip ten pas juos santykiai 

Sakė bandė, bet per vieną nuotolinį tas taip ardytis su keiksmais pradėjo, kad psichologė jai pasiūlė su juo nebebūt.

Atsakyti

Sakė bandė, bet per vieną nuotolinį tas taip ardytis su keiksmais pradėjo, kad psichologė jai pasiūlė su juo nebebūt.

Kas tau tai pasakojo?

Atsakyti

Kas tau tai pasakojo?

Ji. 

O aš kažkaip buvau įtikėjusi teorija, kad žmonių elgesį lemia tarpusavio sąveika

Atsakyti
Bet tai tam zmogui pasiseke. Na gal si karta uosviene bus su daugiau proto.
Atsakyti

Blt covidų 2200. 

Seimo pirmininkė gavo diagnozę.

Nu jiem reik greit organizuot nuotolinį...

Atsakyti