GAILE*, 19 Lap 2020 - 22:14, parašė: Gal pas juos tokia meilė sadomazo. Nenustebciau Reikia tų dukterų tėvui pasakyt. Gal ereliui sparnus biski aplauzytuBet čia jau kažkokia grandinė. Amadėjos vyras,psichas ir kitas vyras.🙊
GAILE*, 19 Lap 2020 - 22:17, parašė: Pagalba įvairi gali būt. Ir jis norėt, siekt turi pati moteris. Jei ta moteris norėtų, kviestų policija, ir smurtaujantis vyras būtų priverstas palikt namus ir nesuartinti. O ne moteris su 4 vaikais kažkur lėkt. Matyt jai taip tinka, jei neieško variantu. Va motina ir įsikišo turbūt, VTAT pakviete. Dar nenustebsiu jei dukra po to ją pasmerks už tai, sakys nesikiškŽmonės skirtingi,situacijos skirtingo s,ryžtas,charakteris,galimybės,psichinės savybės. Nekalbu kas kuo ką apkaltins,sakau,kas savo vaiką esant reikalui priimčiau be jokių kalbų.
GAILE*, 19 Lap 2020 - 22:24, parašė: Amadejos vyras ne prie ko. Jo vaikas ten negyvena. O to kito vyro 2 vaikai pas juos aAš nekišu amdėjos vyro į tą šeimą,sakau,kad visi ten tamposi per tą.
Aš nekišu amdėjos vyro į tą šeimą,sakau,kad visi ten tamposi per tą.
Nes nori visi tampytis. Amadejai jau seniausiai galėjo nesitampyt ir ignoruoti jį visais kanalais. Bet matyt nori pati
O tas dukrų tėvas gal būtų suinteresuotas gelbėti jas iš tokios šeimos. Jei mano exas sužinotu, kad mano vyras šeimoj smurtauja, manau pats jam snukį išmaltu ir vaiku neleistų augti tokioj šeimoj
Aš tai gal mažai žinau, tik iš to, kas čia buvo rašoma, o tai dėl tikrai tėvo kaltės vaikui lūžis, ar tik taip spėjama?
Nėra info. Lyg tiesiog nugriuvo. Nežinau aš. Žinau tik, kad ta tema niekas kalbėt nenori. Jaučiasi kažkoks slėpimas.
Matyt ta moteris neturi kur dėtis viena su 4 mažais vaikais
Nu ten jos butas.
Nemanau kad 2 vaikų motina, subrendusi, išsilavinusi, nežinojo už ko teka. Mate ir jo draskymusis su amadeja dėl vaiko. Ir vaikus jam gimdė ne pirmą pažinties dieną. Tad šioj situacijoj ir ji turi prisiimti atsakomybę, o ne tikėtis kad kažkas puls gelbėti
Nieko ji nematė. Jis slėpė belen kokius draskymusis su manim. Man vaikas sakė, kad tėtis šilkinis su ja. Ji net spie jo skolas, nemokėtus alimentus nieko nežinojo.
Nieko ji nematė. Jis slėpė belen kokius draskymusis su manim. Man vaikas sakė, kad tėtis šilkinis su ja. Ji net spie jo skolas, nemokėtus alimentus nieko nežinojo.
Ir tu tiki tuo? 😀🤣nežino apie skolas, nemato antstolių laiškų ateinančių, nemato tavo žinučių, kaip prašai pinigų. Nu nebūk tu naivi
Ką vaikai sako, tai iš vis nereik už gryną priimt. Jie nieko realiai nežino apie poros santykius. Mato tik epizodus. Ir dar savaip interpretuoja
Nu jei jos butas,tai tikrai tada,matyt ne taip jai ir blogai. Bet dabar gi ne šilkinis. o tai kur jūsų kokie namai?
Koks šilkinis ,jei psichuoja šeimoj.
Maniškis užsiraukia ir tai man jau stresas.