O dabar rimtas klausimas: kaip tikrai skaniai pagamint anties krūtinėlė?
Receptų būna, žinau, įdomi praktika
O dabar rimtas klausimas: kaip tikrai skaniai pagamint anties krūtinėlė? Receptų būna, žinau, įdomi praktikaMan tai skaniausia, kai MB ją pakepa ant elektrinio grilio, kaip steiką. Porą minučių iš abiejų pusių, kai viduryje dar rausva. Būna minkšta, labai man skanu. Bet čia labai paprasta ir natūralus skonis. Be jokių pribumbasų.
Man tai skaniausia, kai MB ją pakepa ant elektrinio grilio, kaip steiką. Porą minučių iš abiejų pusių, kai viduryje dar rausva. Būna minkšta, labai man skanu. Bet čia labai paprasta ir natūralus skonis. Be jokių pribumbasų.
O, jei keptuvėj kažin?
O prieskoniai kokie?
Nu tai vidus svarbiausia. Ateis ir kiemui laikas.
Mes galvojam kokias trinkeles dėt, nes jų daug bus. Gražu tamsiai pilkos ir derės, net ant jų lb nuo auto ratų matos smėlio žymės.
Patarčiau pamaišyt pilkas su terakotos spalvos. Pažėk kokus pavyzdžius, baisiai gerai, niekas nesimato. Mes su tom tamsiai pilkom gyvenam, bet planuojam kada nors keisti, o va kaimynas kaip pasidarė pamarginęs, tai nesitikėjau kaip gali būti gražu.