Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O dabar rimtas klausimas: kaip tikrai skaniai pagamint anties krūtinėlė?

Receptų būna, žinau, įdomi praktika

Atsakyti

O dabar rimtas klausimas: kaip tikrai skaniai pagamint anties krūtinėlė? Receptų būna, žinau, įdomi praktika
Man tai skaniausia, kai MB ją pakepa ant elektrinio grilio, kaip steiką. Porą minučių iš abiejų pusių, kai viduryje dar rausva. Būna minkšta, labai man skanu. Bet čia labai paprasta ir natūralus skonis. Be jokių pribumbasų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 20 lapkričio 2020 - 13:43

As tai ruskyne gyvenu. Mano iejime rusu daugiau, bei lietuviu. Tik visi rusai pensinykai jau. Mariaku kooperatinis buves, uztai.

Nu o Alta cigonyne :D​ 

Atsakyti

O aš telefoną naktį sukūliau lėkdama pas vaiką 🤦‍♀️ tai dabar turiu užsiėmimo persikelt failus ir t.t., nes nešiu taisyt.

Atsakyti

Man tai skaniausia, kai MB ją pakepa ant elektrinio grilio, kaip steiką. Porą minučių iš abiejų pusių, kai viduryje dar rausva. Būna minkšta, labai man skanu. Bet čia labai paprasta ir natūralus skonis. Be jokių pribumbasų.

O, jei keptuvėj kažin?

O prieskoniai kokie?

Atsakyti

O aš telefoną naktį sukūliau lėkdama pas vaiką 🤦‍♀️ tai dabar turiu užsiėmimo persikelt failus ir t.t., nes nešiu taisyt.
O taigi paskyroj viskas yra. Kam juos kelt kažkur? 

aš tai seną telefą pasilikus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 lapkričio 2020 - 14:25

Paskutinis derlius ir sutvarkytas balkonas!

Tik žemes į būsimą daržą išvežt reik :)

[URL=https://www.part.lt/perziura/fb31fb743630e67efb327647a55256df421.jpg]fb31fb743630e67efb327647a55256df421.jpg[/URL]

Atsakyti

O taigi paskyroj viskas yra. Kam juos kelt kažkur? 

aš tai seną telefą pasilikus.

Nėra pas mane. Buvau išjungus tą paslaugą ar kaip tai pavadint. Dėl tam tikrų priežasčių. O dabar telefe virš 5 tūkst. foto. 

Atsakyti

Ingredientai baltai mišrainei jau išvirti 😁 vakare pjaustysiu.

Atsakyti

O, jei keptuvėj kažin?

O prieskoniai kokie?

Druska ir pipirai turbūt... paklausiu dar.

Atsakyti

Pjaustyk dabar. Misraine turi susigerti. 

Atsakyti

Nu tai vidus svarbiausia. Ateis ir kiemui laikas.

Mes galvojam kokias trinkeles dėt, nes jų daug bus. Gražu tamsiai pilkos ir derės, net ant jų lb nuo auto ratų matos smėlio žymės. 

Patarčiau pamaišyt pilkas su terakotos spalvos. Pažėk kokus pavyzdžius, baisiai gerai, niekas nesimato. Mes su tom tamsiai pilkom gyvenam, bet planuojam kada nors keisti, o va kaimynas kaip pasidarė pamarginęs, tai nesitikėjau kaip gali būti gražu.

Atsakyti