Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Rasyk 200.Tiek pirkai del jo. O ar suvalge, ar ne uz tiek, nesvarbu, jam buvo nupirkta uz tiek.

Ar jau tie alimentai tukstantiniai pas tave, kad ner ka irasyt?

Sekanti mėn lieps detalizuoti konkrečiai, koks maistas ir už kiek. Garantuoju 

Atsakyti

Pagal teismų praktiką, kiek skaičiau, tai priteisiama išlaikymo suma vaikui, o tėvas moka pusę tos sumos. 

Galima įrodinėti, kad nėra galimybės gauti pajamų, tada kažkuriam skiriama mažesnė dalis.

Atsakyti

Pagal teismų praktiką, kiek skaičiau, tai priteisiama išlaikymo suma vaikui, o tėvas moka pusę tos sumos. 

Galima įrodinėti, kad nėra galimybės gauti pajamų, tada kažkuriam skiriama mažesnė dalis.

Tau nieko nereik įrodinėt. Jau seniai priteista. Apie ką tu čia rašai is vis? Kada tie teismai buvo?. Tu šoki pagal exo dūdą, nes jauti kažkokį iškreipta malonumą. Kitaip nepaaiškinamas tavo kvailas paklusnumas. Normalus žmogus seniai būtų pasiūlęs bb į akį tam tavo exui ir uzblokaves visais kanalais.

Matau beviltiška su tavim diskutuoti. Įstatymus skaityk ir tiek. Iš kur gi tu žinai tą teismų praktika? 🤣

Atsakyti

Tau nieko nereik įrodinėt. Jau seniai priteista. Apie ką tu čia rašai is vis? Kada tie teismai buvo?. Tu šoki pagal exo dūdą, nes jauti kažkokį iškreipta malonumą. Kitaip nepaaiškinamas tavo kvailas paklusnumas. Normalus žmogus seniai būtų pasiūlęs bb į akį tam tavo exui ir uzblokaves visais kanalais.

Matau beviltiška su tavim diskutuoti. Įstatymus skaityk ir tiek. Iš kur gi tu žinai tą teismų praktika? 🤣

Nu tai yra gi bylų internete pridėta. 

Kadangi jis nori keist  alimentų dydį, tai aktualu ką ir kaip dabar priteisinėja. Dar, pasirodo, iš tos bendros išlaikymo sumos atminusuoja teismas gaunamus vaiko pinigus. 

Atsakyti

Man tai vaiko gaila šitoj situacijoj. Kaip jam jaustis tarp 2 ugniu. Motina varo ant tėvo. Tėvas ant motinos. Dar abudu liepia jam skambint kitam ir kažko prašyt.

Oi kaip judu zagsesit kai bus paauglystė. Ne susitvarkysit su tuo vaiku100%. Tada nepadės nei badymas  viens į kitą pirštais, nei jokie kaltinimai. Lėks tas vaikas laukais, rukys, gers ir narkasinsis, kad nuskausmint savo emocijas dėl tokių durnu tėvų. 

Sory kad aš taip žiauriai, bet žinau net is savo patirties kaip būna. Negalima šitaip traumuoti vaiko. Net jei jums ko db negaila, savęs pagailekit ateity, kai ieškosit jo pabėgusio is namų, is pamokų, kai lėksit į policiją aiškintis dėl jo elgesio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 lapkričio 2020 - 18:09

Nu tai yra gi bylų internete pridėta. 

Kadangi jis nori keist  alimentų dydį, tai aktualu ką ir kaip dabar priteisinėja. Dar, pasirodo, iš tos bendros išlaikymo sumos atminusuoja teismas gaunamus vaiko pinigus. 

Pas advokatą buvai?

Atsakyti

Kadangi mano komentarai negrįsti logika (Pinot sakė), tai jau galvojau kuo mažiau rašyt, kol tos logikos nebus galima ant turgaus nusipirkt...

Jūs galit protint Amadėją kiek norit. Pas ją ir jos charmless (Alta pakrikštijo) yra vertybės kažkurioj kitoj vietoj, nes gyvent įprastai ji nenori. Jei jos amžiaus moteris sako, kad dirbt neišeis, tai eis vaikus dabot, jau iš vis nežinau, ką pasakyt. O gi, moteris tai tikrai nekvaila. Amadėja, aš už tokio net netekėčiau. Manau, kad ir 99% iš čia esančių. Sorry už nuomonę.

Atsakyti

Nieks neskambino. Jie gi susirašinėja, o vaikas namie buvo.  Pas juos kai būna, tai dabar pastoviai kalba, kad jam nieko nepirks, nes aš jį apiplėšiau ir įvariau į skolas (vaikui dėl šito sakiau nepergyvent, nes turi savų pinigų, tai ką nori tegul nusiperka pats).

Čia gi po alimentų atgavimo taip pasidarė. Buvo gan gražu viskas kurį laiką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 lapkričio 2020 - 18:16

Nebuvo gražu. Pastoviai buvo įvairios nesąmonės. 

Jūs traumuojat vaiką. Žiauriai ir be gailesčio. Abu

Atsakyti

Pas advokatą buvai?

Bandysiu vieną nuotolinę konsultaciją dar

Atsakyti

Nebuvo gražu. Pastoviai buvo įvairios nesąmonės. 

Jūs traumuojat vaiką. Žiauriai ir be gailesčio. Abu

Tai, manai, jei aš suo juo nebendrausiu, jis vaikui nesąmonių nekalbės? Manot būtų gražiau, jei būčiau į antstolius padavus ką visi man siūlėt? 

Jis gi įsiuto dėl tų alimentų. Gi čia grynai piniginiai dalykai.

Atsakyti

Kadangi mano komentarai negrįsti logika (Pinot sakė) 

Nieko panašaus nesakiau, pati prisipaišei, parašiau "nepasižymi apgalvotumu". ,o ne "nepagrįsti logika". Ar čia vienas ir tas pats?

Neapgalvoti- tai reiškia, paleisti į eterį tai žodžiai, ką tuo metu galvojai, tą ir parašei. Paskui belieka graužtis, kad išvis parašei.

O   logikos nebuvimas- yra kas kita.

Labiausiai nemėgstu, kai iškraipo mano žodžius.

Atsakyti