Net nebežinau ar čia ką besakyti, vis tiek Amadėjai visad atrodo, kad ji geriau žino
Geriau gal einu mišrainės užsimaišyti 😆
Pridaviau tel taisyti, tai pasiėmiau mb seną, tai kankinuosi dabar, kol priprasiu
O tu jauti kaltę, kad jis įsiuto? Čia jis buvo išprievartautas, jie tau nepriklauso pagal įstatymą?
Dar tu dabar rūpinkis jo emocinėm būsenom, dievaži.
Dzin man jo emocinė būsena, bet man protą knisa ir vaikuii nesąmones ištisai į gslvą kala plius šūkauja antm visų, vaikus gasdina
O ar būtum davus antstoliams ar ne, turbūt skirtumo irgi nebūtų. Gi net anyta kokius cirkus krečia. Jau geriau būtum davus.
Skirtumas būtų 2000€+ amadejis naudai
Nebūtų buvę geriau patikėk.
Būtu. Tu turėtum daugiau babkiu. Jis turėtų įrašą antstoliuose kaip piktybinis vengikas mokėt skolas. Ateityje tuo būtų galima naudotis kaip koziriu - kai norės sumažint išlaikymo sumą, ar kai norės is savo vaiko senatvėj prisiteisti. O db nieko. Tu atidavei pinigus. Toliau šoki pagal jo dūdą. Toliau traumuojat vaiką. Šaunuolė
Dzin man jo emocinė būsena, bet man protą knisa ir vaikuii nesąmones ištisai į gslvą kala plius šūkauja antm visų, vaikus gasdina
Nekelia tel ir neknisa. Užblokuojinir neknisa. Neįleidi į namus ir negąsdina tavo vaikų.
Bet gi tu to nedarysi. Adrenalino reikia juk
Bet tai alimentai 230 ir prašo pagrįsti. Čia grynai sliekų ieškojimas. Jis kažką sugalvojęs... ar šiaip tyčiojasi.... tai negi jis nemano, kad vaikui tie pinigai tikrai išeina?.... taigi jis augina vaikus, tai negi jie jam nekainuoja? Čia yra pasityčiojimas ar juokimasis iš žmogaus. Man tai jau ir verkti noris. Asilas. Nieko aš jam nerašyčiau, arba vieną tik, kad maistui išleidau. Bliamba, koks ..... negaliu.... Ką ten už tuos 230 pripirksi, bliamba....
Jūs tai čia baltą vinegretą makaluojat, o aš vakar raudonos užsimaniau. Tai jau per kūčias muset neruošiu Dar turiu jaučio liežuvio su krienais ir chimichuri kepsnelių užmacavotų. Tik tiek, kad ryt į darbą teks važiuot. Tai gal vyras ant grotelių iškeps.
Bet tai alimentai 230 ir prašo pagrįsti. Čia grynai sliekų ieškojimas. Jis kažką sugalvojęs... ar šiaip tyčiojasi.... tai negi jis nemano, kad vaikui tie pinigai tikrai išeina?.... taigi jis augina vaikus, tai negi jie jam nekainuoja? Čia yra pasityčiojimas ar juokimasis iš žmogaus. Man tai jau ir verkti noris. Asilas. Nieko aš jam nerašyčiau, arba vieną tik, kad maistui išleidau. *****, koks ..... negaliu.... Ką ten už tuos 230 pripirksi, *****....Žinok jie galvoja kad vaiko pinigus mes taskom ant savęs, nzn kodėl, bet taip galvoja. Ir visiems pasakoja. Kai aš atgavau 4000€ iš antstolės exo alimentų, nes ji pardavė jo žemę, visiems skundėsi exas, kad iš tų pinigų butą pirkom vln. Net neneigiau 😀. Kam? Px gi, lai galvoja ką nori. Būtų prašęs pagrįsti, būčiau fucka nusiuntus ir buto fotke 🤣
Bet tai alimentai 230 ir prašo pagrįsti. Čia grynai sliekų ieškojimas. Jis kažką sugalvojęs... ar šiaip tyčiojasi.... tai negi jis nemano, kad vaikui tie pinigai tikrai išeina?.... taigi jis augina vaikus, tai negi jie jam nekainuoja? Čia yra pasityčiojimas ar juokimasis iš žmogaus. Man tai jau ir verkti noris. Asilas. Nieko aš jam nerašyčiau, arba vieną tik, kad maistui išleidau. *****, koks ..... negaliu.... Ką ten už tuos 230 pripirksi, *****....
Aš čia pasiskaičiau biškį. Tai jaučiu apibendrintai parašysiu vidutines išlaidas paskaidžius kaip daro moterys kai alimentus teisiasi. Tam tiek, tam tiek ir vsio. O tose teismų praktokose dar yra info ar prašoma suma vidutinė, fidesnė ar mažesnė. Tai sukalsiu vidutines ir nieks neprisiknis )))