Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai, manai, jei aš suo juo nebendrausiu, jis vaikui nesąmonių nekalbės? Manot būtų gražiau, jei būčiau į antstolius padavus ką visi man siūlėt? 

Jis gi įsiuto dėl tų alimentų. Gi čia grynai piniginiai dalykai.

Tai bent tu netraumuosi. Busi ta uola, stabili, kurią vaikas pasitikės, žinodamas kad nemanipuliuosi juo

Taip, antstolis būtų trečiasis asmuo, būtų buvę daug geriau 

Atsakyti

O tu jauti kaltę, kad jis įsiuto? Čia jis buvo išprievartautas, jie tau nepriklauso pagal įstatymą? 

Dar tu dabar rūpinkis jo emocinėm būsenom, dievaži.

Atsakyti

Amadėja, aš už tokio net netekėčiau. Manau, kad ir 99% iš čia esančių. Sorry už nuomonę.

99% vyrų nevestų tokios kaip amadeja, nesugebančios atsiriboti nuo exo ir pastoviai kisancios jį į naują šeimą 

Atsakyti

O tu jauti kaltę, kad jis įsiuto? Čia jis buvo išprievartautas, jie tau nepriklauso pagal įstatymą?  Dar tu dabar rūpinkis jo emocinėm būsenom, dievaži.
Jo geriausia būtų atiduoti visas babkes ir atsiprašyti. Dar žemai nusilenkti ir duot prisikt kepure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 lapkričio 2020 - 18:35

Amadėja, aš už tokio net netekėčiau. Manau, kad ir 99% iš čia esančių. Sorry už nuomonę.

Aš, jos vyro vietoje, Amadėjos  nevesčiau. Prisiimti visą tą besikoliojančią chebrą, įsipainioti į razborkes Amadėjos ir exo psicho, dar juk ginti ją reikės, o sveiko proto balso ji nei neklauso. Tai jau net neaišku kaip jis ją sugalvojo vesti su tokiu "kraičiu' problemų. :)​ 

Atsakyti

Aš, jos vyro vietoje, Amadėjos  nevesčiau. Prisiimti visą tą besikoliojančią chebrą, įsipainioti į razborkes Amadėjos ir exo psicho, dar juk ginti ją reikės, o sveiko proto balso ji nei neklauso. Tai jau net neaišku kaip jis ją sugalvojo vesti su tokiu "kraičiu' problemų. :) 

Gal tikėdamasis kad santuoka nuramins ją? Kad atšoks nuo to exo pagaliau, jei bus ištekėjusi už kito 😀

Atsakyti

Gal tikėdamasis kad santuoka nuramins ją? Kad atšoks nuo to exo pagaliau, jei bus ištekėjusi už kito 😀

Tai turėtų būti labai altruistas. Bet, kaip žinome, retai tokių vyrų pasitaiko. :)​ 

Atsakyti

Amadeja protink neprotinus, ji vistiek darys savo. Nes jai svarbiausia, kad viskas grazu butu. Bendrauja su exo zmona, edasi su exu, aiskinasi su juo, ir vel nori, kad butu grazuuuuu... nebus niekada grazu, bendraujant su psichopatu. 

Atsakyti

Tai turėtų būti labai altruistas. Bet, kaip žinome, retai tokių vyrų pasitaiko. :) 

Jam gal savo vaiko gaila tiesiog 

Atsakyti

Tai, manai, jei aš suo juo nebendrausiu, jis vaikui nesąmonių nekalbės? Manot būtų gražiau, jei būčiau į antstolius padavus ką visi man siūlėt? 

Jei tu su juo nebendrautum, būtų geriau. Jis kaip kalbėjo, taip kalbės, nėra skirtumo. O tu, jei nekalbėtum, uždarytum visus kelius ir ryšius iki tavęs prisibraut ir namuose jo prie vaiko neminėtum, tai vaikas, po kelių metų, pats užčiauptų savo tėvą. 

O ar būtum davus antstoliams ar ne, turbūt skirtumo irgi nebūtų. Gi net anyta kokius cirkus krečia. Jau geriau būtum davus.

Atsakyti

Jam gal savo vaiko gaila tiesiog 

Nemanau. Manau, kad Amadėja jam kitoj vietoj gerą gelbėjimosi ratą pakiša ir išpildo daug vyriškų svajų.

Atsakyti

Tai bent tu netraumuosi. Busi ta uola, stabili, kurią vaikas pasitikės, žinodamas kad nemanipuliuosi juo

Taip, antstolis būtų trečiasis asmuo, būtų buvę daug geriau 

Nebūtų buvę geriau patikėk. 

Atsakyti