Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Net tabloidu ir rajonu gazietu antrastes buna su klaidom. Vaikai liepe prie raseivu nekibti.

Tas "eu" visais atvejais signalizuoja, kad analfabetė, o kad "liepė", tai nagla, sEUbas koks..

Visi klysta iš skubėjimo ar dėl ko kito, bet yra esminiai dalykai, kur neklystama, jei bent mokykloj mokeisi.

Atsakyti

lengvi kremai brandziai odai nebuna. 

Atsakyti

Paskaičiau. Nėra sudėtyje peptidų, būtinų brandžiai odai.

Aš šiuo metu naudoju Coup d'eclat visokius variantus,  o kai kitus, tai papildomaiserumą su peptidais Matrixil synthe blablabla.

Bet šiaip tai įdomi kitų patirtis. Kur pirkai?

Pirkau iš Membershop.

Atsakyti

Na, kas ką lengvu skaito. Nemėgstu aliejuotų tekstūrų, katros net nesusigeria ir apsunkina odą. O daba ir brandžiai odai yra visokių stebuklų.

Atsakyti

Pirkau iš Membershop.

Ar iš ten galima tiesiogiai pirkti, ta prasme, kad kažkada buvo tik nariams, tai buvau prieš 100 metų prisiregistravus. O dabar kaip?

Atsakyti

Žinok, būna. Pradedant nuo pigesnių nivea iki gerokai brangesnių. pvz. filorga ar pan.

Atsakyti

Mane tai šiandien lengvai šokiravo (aišku biški hiperbolizuoju) 🙄🤭 fb esu grupėj, kur žmonės dovanoja daiktus.

Kažkokia moteris parašius, kad gal kas turi nėščiosios džinsus. Įmečiau pora foto.

Tai gavau tokią asmeninę žinutę  :huh2:

attachicon.gif20201122_191704.jpg

Net nežinau čia naglumas, durnumas ar dar kažkoks wtf. Jau nekalbu apie klaidas. 

Kažkokie žmonės nuplaukę...

Čia neišsivystęs intelektas

Atsakyti

Ar iš ten galima tiesiogiai pirkti, ta prasme, kad kažkada buvo tik nariams, tai buvau prieš 100 metų prisiregistravus. O dabar kaip?

Nelabai galiu tau atsakyt. Šių prekių pristatymo terminas buvo ilgas, nes jie, gavę užsakymą, ima iš gamintojų. Čia mano komentaras, kurį pasakė žmogus, užimantis rimtas pareigas ten.

Atsakyti

Nelabai galiu tau atsakyt. Šių prekių pristatymo terminas buvo ilgas, nes jie, gavę užsakymą, ima iš gamintojų. Čia mano komentaras, kurį pasakė žmogus, užimantis rimtas pareigas ten.

Ai, aš prisimenu. Pirkau ten pora liemenėlių ir tikrai ilgai jos keliavo, gal iš Čekijos ar panašiai. Tai, vadinasi, nedaug kas pasikeitė per ganėtinai daug metų. Bet buvo tikrai geros triumph, tikros.

Atsakyti

Mūsų kaimo lentoj skelbimas.   Kai pamatėm su MB, nu juokėmės susirietę. Bet dabar galvoju, visai nejuokinga, gal visgi.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 22 lapkričio 2020 - 21:27

Pas mus laiptinej tai skelbimus pirmininke dviem kalbom kabina, bo ruskes pensinykes nesuskaito teisingai, eina pas ja i namus klausinet. Tai sako, man greiciau ruskai parasyt, nei su jom rodavotis uz duru :D​ 

Atsakyti

Mūsų kaimo lentoj skelbimas.   Kai pamatėm su MB, nu juokėmės susirietę. Bet dabar galvoju, visai nejuokinga, gal visgi.

Ksžkada gal atrodė juokinga, bet kai pastaruoju metu tenka nemažai paskaitinėt komentarų kokiam fb, tai jau kraupu darosi. Kažkokia beraščių karta 

Atsakyti