Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 lapkričio 2020 - 11:47

Aš vakar sugrėbiau lapus sode likusius, tai visus kaulus skauda nuo kelių valandų padirbėjimo. Bet užtai nekyla neigiamų minčių, žiūrint pro langą, nes juodi, papuvę lapai mane blogai veikia. Dar šiandien liko kita pusė, bet ten jau mažiau.

Erškėtuogės - geras dalykas. Bet niekaip kitaip nesugalvojų jų naudot, tik džiovintas, paskui į termosą, palaikyt ir gaunasi gera arbatėlė.

Atsakyti

biggrin.gif

Parašei normalaus žmogaus postą, be piktumo ir puldinėjimo. Ir ištrynei. Nes netinka tau būti tokia, tavo įvaizdis nukentės? :)​ 

Atsakyti

Ersketuogiu uogiene esu darius zalioj jaunystej. Pisinio daug, bet jau skani :wub:​ 

Atsakyti

Parašei normalaus žmogaus postą, be piktumo ir puldinėjimo. Ir ištrynei. Nes netinka tau būti tokia, tavo įvaizdis nukentės? :)​ 

As kiekvienakart, kai paraso draugiskai, kazkaip net sunerimstu... gal sveikata, ar kas...  :D​ 

Atsakyti
Tai uzvirinau ,sublenderiavau ,dabar per sieta varva ,nuo seklu kad atsiskirtu. Pirma partija tai tesiog saldytuve stovejo greit suvartojom ,o dabar jau daugiau ,bet gal stoves ,na kaip spanguoles ,nesinori cukraus prigrust.O seklas reiks aliejuje tirpint.
Atsakyti

Pinotija, 22 Lap 2020 - 11:53, parašė: Parašei normalaus žmogaus postą, be piktumo ir puldinėjimo. Ir ištrynei. Nes netinka tau būti tokia, tavo įvaizdis nukentės? :)
Taip turi būt. Kitaip būt negali. Kodėl ,neaišku ir aišku nebus.
Atsakyti

Siaip jau nieks ir nesake ,kad cia apie jus. Bet kazkodel manau ,kad amadeja visai ir pritaptu ,prie tokios visuomenes. Prie prestizines pyragu visuomenes. Tik kad netemptu jos zemyn ir neskatintu jos tamsiosios puses. Nes ji turi ir pakankama sviesiaja.

Nu per tą lietų nesigavo daržo paruošiamieji darbai... :(

Gaila kaaaaip...

Atsakyti

Pas mus dabar saule islindo. 

Atsakyti

Pas mus lyja, permirkau, norėjau pabaigti tą sodo tvarką.  Nebaigiau.

Alta, ar pas mus yra presižinė pyragų visuomenė? Vargu. Net koks nors elitas teritoriniu principu nesibroliauja, pyragų nenešioja viens kitam. Prie durų neprieisi, vartai su signalizacija, kamerom. Čia tiesiogine prasme.

Tikrai ne Visterijų gatvė su baltom tvorom. :) 

Atsakyti
Pinot ,mano principai ir dinu zauru tukstantmecio elgesio modelis ,biski man pirstus prignybo ,butent sioje temoje. Tai labai innuendo ,bet . Ka as zinau ,nepazistu as jokios hai socajety,ypac tuteisu teritoniu vandenu.
O jei kalbant apie wisterija lein, tai man patiko linetes retardai suneliai. Genialiai suvaidinti. O siaip tai buvo kul ,ypac edi man patiko biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 lapkričio 2020 - 17:22

O jei kalbant apie wisterija lein, tai man patiko linetes retardai suneliai. Genialiai suvaidinti. O siaip tai buvo kul ,ypac edi man patiko biggrin.gif

Tai ji gi buvo tikra kalė be principų. Nemokėjo valgyt gamint, tik svetimus vyrus gundyt. Nustebau, kodėl ne Bri? :)​ 

Atsakyti