Žiūriu, žiūriu, kas čia per kvietkai pas Altą. Alyvos, really? Kad nepanašios man lyg, arba pas mumis tokių nėra.
O desperate housewives labai kiec serialas buvo. Reiktų kada peržiūrėt.
As tai visu seriju nedaziurejau, nusibodo.
Man dar ponia maklaski imponavo
Kur diedą numirusį šaldytuve šaldė, berods? Oj, ta gera.
Man dar ponia maklaski imponavo
Man taip pat.
Aš šitą serialą iš naujo peržiūrėjau prieš pusmetį. Kaip naują, nes buvau jau pamiršusi.
Pinot, nusipirkau visai gerą veido kremą, lengvas kaip puta ir susigeria puikiai. Čia mūsų anti Ageing. Pasitepi ir kitą ryt aCikeli 16-os
Kremas Able skincare.
Pinot, nusipirkau visai gerą veido kremą, lengvas kaip puta ir susigeria puikiai. Čia mūsų anti Ageing. Pasitepi ir kitą ryt aCikeli 16-os
Kremas Able skincare.
Paskaičiau. Nėra sudėtyje peptidų, būtinų brandžiai odai.
Aš šiuo metu naudoju Coup d'eclat visokius variantus, o kai kitus, tai papildomaiserumą su peptidais Matrixil synthe blablabla.
Bet šiaip tai įdomi kitų patirtis. Kur pirkai?
Mane tai šiandien lengvai šokiravo (aišku biški hiperbolizuoju) 🙄🤭 fb esu grupėj, kur žmonės dovanoja daiktus.
Kažkokia moteris parašius, kad gal kas turi nėščiosios džinsus. Įmečiau pora foto.
Tai gavau tokią asmeninę žinutę
20201122_191704.jpg 21,1KB
10 Parsiųsta kartų
Net nežinau čia naglumas, durnumas ar dar kažkoks wtf. Jau nekalbu apie klaidas.
Kažkokie žmonės nuplaukę...
Mane tai šiandien lengvai šokiravo (aišku biški hiperbolizuoju) 🙄🤭 fb esu grupėj, kur žmonės dovanoja daiktus.
Kažkokia moteris parašius, kad gal kas turi nėščiosios džinsus. Įmečiau pora foto.
Tai gavau tokią asmeninę žinutę
Net nežinau čia naglumas, durnumas ar dar kažkoks wtf. Jau nekalbu apie klaidas.
Kažkokie žmonės nuplaukę...
Siaubas...