Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nuimti jau tie ventiliavimo aparatai. 

Atsakyti

https://www.lrytas.l...onems-14277600/

Atsakyti

Va butent. Is pradziu buvo nerimo kazkiek, o kuo toliau, tuo labiau darosi ramiau. Kinijoj rimsta, ir pas mus nurims. 

Šiaip biškį nesupranti, kad ekonomikos krizė ateina, ir ne tik ateina. Pvz, versle jau kažkas prašo atidėti mokėjimus už prekes ar pan., kita pusė prašo sumokėti. Subjektas nežino, kur jam paimti lėšų darbuotojams algoms išmokėti, jei lauks pinigų 60 dienų, nes gyventi žmonėms reikia. Čia pavyzdys iš netolimos aplinkos. Turbūt supranti, kad vyksta grandininė reakcija ir nerimauti galima ne tik dėl viruso? O kad neteksi darbo, verslo, o jei kas turi paskolas bankams? Nebijai, kad tb neteks darbo? Čia plačiau galvojant, na 3 mėn į priekį.

Atsakyti

Pinot, apie tai pasinervinsim veliau. Ar jau pradet nervintis ir del to, kad mano pensija maza bus? 

Atsakyti

Pinot, apie tai pasinervinsim veliau. Ar jau pradet nervintis ir del to, kad mano pensija maza bus? 

tau nėra ko nervintis, esi biudžetininkė, rodos? O mudu su vyru dirbam versle.

Atsakyti

O siaip, tai kai ekonomika klesti, tai verslai labai pasaipiai i viesaji sektoriu ziuri. Mol, ko ten, durnelisi, sedit. O ksi ateina krize, tai tas viesasis, kaip dirbo, taip ir dirba, nu nukerpa ta alga, kiek ten is ubago nukirpsi? Tai man dabar verslinyku gailet? Atejo ju eile pabrukt uodega. 

Atsakyti

Diedas verslo imonej dirba, uzsienio, nemanau, kad uzsidarys. 

Atsakyti

Tikrai negerai.bet atsigaus viskas.kitais metais ta corona bus  prisiminimai.ir lėktuvais skraidys ir žmonės keliaus ir akropolis dirbs.

Atsakyti

O siaip, tai kai ekonomika klesti, tai verslai labai pasaipiai i viesaji sektoriu ziuri. Mol, ko ten, durnelisi, sedit. O ksi ateina krize, tai tas viesasis, kaip dirbo, taip ir dirba, nu nukerpa ta alga, kiek ten is ubago nukirpsi? Tai man dabar verslinyku gailet? Atejo ju eile pabrukt uodega. 

Čia ne tie dideli verslai. Čia tie, kur žmogus susikūrė sau darbo vietą ir dar kažkiek darbuotojų.

Ir kas tave prašo jų gailėtis?

Tavo vyras juk irgi dirba vietoj, kurią dideliam verslui galima priskirti.  Atleidimo, prastovos galimybė visada išlieka.

Atsakyti

Diedas verslo imonej dirba, uzsienio, nemanau, kad uzsidarys. 

tai va, mb irgi dirba su užsieniu. Ir jau yra signalų, nelabai malonių.

Atsakyti

Čia ne tie dideli verslai. Čia tie, kur žmogus susikūrė sau darbo vietą ir dar kažkiek darbuotojų.

Ir kas tave prašo jų gailėtis?

Tavo vyras juk irgi dirba vietoj, kurią dideliam verslui galima priskirti.  Atleidimo, prastovos galimybė visada išlieka.

Islieka, zinoma. Cia gamykla, didele. 

Nu bus, kaip bus, tada ir ieskosim iseiciu. Eis i Barbora naktim dirbt. Mano diedas ne baltarankis. 

Atsakyti

*** Sėlija, 31 Kov 2020 - 16:26, parašė: O siaip, tai kai ekonomika klesti, tai verslai labai pasaipiai i viesaji sektoriu ziuri. Mol, ko ten, durnelisi, sedit. O ksi ateina krize, tai tas viesasis, kaip dirbo, taip ir dirba, nu nukerpa ta alga, kiek ten is ubago nukirpsi? Tai man dabar verslinyku gailet? Atejo ju eile pabrukt uodega.
Va .šitą norėjau rašyt.🙂
Atsakyti