va dabar kompe ijungtas darbinis ekranas, sustabdytas serialas, dar cia rasineju, dar su kolegom rasinejames, tai kame nuobodulys?
Nu tikrai ir kodel Pinot sunku but namie? Sunku namie eini i gamta,atsibodo ten pat,masiba turi ,sedi vaziuoji toliau... Man tai namie patinka,man i darba sunku eit 😁
Kumiko, tu is kur?
O panasi tu i japone nors kuo?
Ne,nebent is mazo ugio 😉 ir visai nesidomiu ju kultura
man irgi visa ta siauraakiu kultura nesuvokiama, filmai nepatinka
Pinot, bl, nenervyk. Tavo vietoj rasciau ka lauke veikt. As inkile sedziu ir ka, ir nieko. Dirbu, filmus ziuriu, knyga skaitau, apsiskalbiu, pasitvarkau, jau ir vakaras, kada cia panikuot?
Nu bl., sakau tau, kad nelekiu išverstom akim panikuodama, bet nuolat galvoju apie savo žmones. Ir man neramu, ir galo nematau.
Lauke neturiu ką veikt. Galiu vaikščiot aplink medžius, galiu išsinešt iš garažo gultą ir jame gulėt su striuke, arba apsukt eilinį ratą apylinkėm, bet kas iš to? Ir kiek galima? tai jau rutina tapo ir nepadeda.
man irgi visa ta siauraakiu kultura nesuvokiama, filmai nepatinka
ir man. Nors šitoj vietoj turim tą pačią nuomonę.
Man patiko parazitas
Papildyta:
Nu bl., sakau tau, kad nelekiu išverstom akim panikuodama, bet nuolat galvoju apie savo žmones. Ir man neramu, ir galo nematau.
Lauke neturiu ką veikt. Galiu vaikščiot aplink medžius, galiu išsinešt iš garažo gultą ir jame gulėt su striuke, arba apsukt eilinį ratą apylinkėm, bet kas iš to? Ir kiek galima? tai jau rutina tapo ir ne padeda .
tai palek iki kokio Birstono, ar i kokias kitas vietas.
Man patiko “parazitas”
Papildyta:QUOTE(Pinotija @ 2020 03 31, 13:26)<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72638850" data-time="1585652881"><div><p>Pinot, bl, nenervyk. Tavo vietoj rasciau ka lauke veikt. As inkile sedziu ir ka, ir nieko. Dirbu, filmus ziuriu, knyga skaitau, apsiskalbiu, pasitvarkau, jau ir vakaras, kada cia panikuot? </p></div></blockquote><p>Nu bl., sakau tau, kad nelekiu išverstom akim panikuodama, bet nuolat galvoju apie savo žmones. Ir man neramu, ir galo nematau.</p><p>Lauke neturiu ką veikt. Galiu vaikščiot aplink medžius, galiu išsinešt iš garažo gultą ir jame gulėt su striuke, arba apsukt eilinį ratą apylinkėm, bet kas iš to? Ir kiek galima? tai jau rutina tapo ir nepadeda.</p>reikia jums maza suniuka pasiimti,turetum ka veikt,5 kart per diena lauka 😁😉
Kumiko, turim mes ne mažą, o didelį, ir vedžiojam kokius 4 kartus.
Veikt galima surasti ką, bet dar ir motyvacijos reikia.