Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Pinotija @ 2020 03 31, 13:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72638878" data-time="1585654426"><div><p>Man patiko “parazitas”
Papildyta:
</p><div>QUOTE(Pinotija @ 2020 03 31, 13:26)</div><div><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72638850" data-time="1585652881"><div><p>Pinot, bl, nenervyk. Tavo vietoj rasciau ka lauke veikt. As inkile sedziu ir ka, ir nieko. Dirbu, filmus ziuriu, knyga skaitau, apsiskalbiu, pasitvarkau, jau ir vakaras, kada cia panikuot? </p></div></blockquote><p>Nu bl., sakau tau, kad nelekiu išverstom akim panikuodama, bet nuolat galvoju apie savo žmones. Ir man neramu, ir galo nematau.</p><p>Lauke neturiu ką veikt. Galiu vaikščiot aplink medžius, galiu išsinešt iš garažo gultą ir jame gulėt su striuke, arba apsukt eilinį ratą apylinkėm, bet kas iš to? Ir kiek galima? tai jau rutina tapo ir nepadeda.</p>
<div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div></div>reikia jums maza suniuka pasiimti,turetum ka veikt,5 kart per diena lauka 😁😉<p></p></div></blockquote><p>Kumiko, turim mes ne  mažą, o didelį, ir vedžiojam kokius 4 kartus. </p><p>Veikt galima surasti ką, bet dar ir motyvacijos reikia.</p>

Tai kodel sunku namie? Nenori veiklos nieko nedarai,ziuri pro langa,mastai 🤔 o ka veikt tai pilna,knygos ,filmai,internetas,buitis,visokiu uzleistu naminiu darbu pasidarymas,pvz spintos,garazo tvarkymasis ir tt ir pan.,
Atsakyti

Atveze kelnes, tai vos isispraudziau i 38 dydi..  :rolleyes:​ 

Atsakyti

As tai tingiu tas spintas tvarkytis, nors labai reiktu... 

Atsakyti

Man tai visai nieko. Biški pabodo,bet jau adaptavausi ir pripratau.ir bijot nustojau.nu kiek galima čia bijot.kažkaip pradeda atrodyt,kad nu ir baigsis čia šitas reikalas ir pasaulis nepasikeis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 31 kovo 2020 - 14:35

Na, gal ne neigimo, ten nesuklasifikuota ta fazė, bet nerimo, tai tikrai.
Nera  pas Seli neigimo. O nerimas nebutinai iki panikos daeina. Gali but valdoma baime. O jos daugiau/maziau buna pas visus, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 kovo 2020 - 14:44

Man tai visai nieko. Biški pabodo,bet jau adaptavausi ir pripratau.ir bijot nustojau.nu kiek galima čia bijot.kažkaip pradeda atrodyt,kad nu ir baigsis čia šitas reikalas ir pasaulis nepasikeis.

Va butent. Is pradziu buvo nerimo kazkiek, o kuo toliau, tuo labiau darosi ramiau. Kinijoj rimsta, ir pas mus nurims. 

Atsakyti

Sunku man kumiko skaityt, nervas ima, spaudimas pakyla 👀👀👀

Manau esu visose stadijose po truputį...

Mane panasiai veikia :D

Atsakyti

Nu va, siuo metu ventiliavimo aparatai stovi be darbo, tik vienas zmogus su deguonies kauke. Nu ir kam panikuot, sveiksta zmones, smagu girdet. 

Atsakyti

Pinot, o as suptantu kaip jautiesi. Ner gera ta busena, bet man irgi buna. Svarbu i ja  neikrist su visom ausim  :4u:​ 

Atsakyti

Nu va, siuo metu ventiliavimo aparatai stovi be darbo, tik vienas zmogus su deguonies kauke. Nu ir kam panikuot, sveiksta zmones, smagu girdet. 

1 su rimtu aparatu. Kitu kazkiek su deguonim. Tik vienur sako 5 sunkus, kitur keliolika

Atsakyti

5 sunkūs, vienam ventiliuojami plaučiai, kitiem pajungtas deguonis. 

Nors šiandien girdėjau, kas sunkūs ar 17 ar 27, tai nežinau, kur tiesa 🙄

O šiaip tai kas, kad galima veiklų sugalvot, jei iš minčių neišeina ta korona. Taip įsivaizduoju Pinotijos būseną. Ką bedarytum, negali niekam susikaupt, nes mintys grįžta prie koronos.

Siuntinys paštomatu tam pačiam mieste keliavo 5 dienas, tai kiek keliaus iš kito LT galo? :blink:​ 

Atsakyti

Tai kodel sunku namie? Nenori veiklos nieko nedarai,ziuri pro langa,mastai 🤔 o ka veikt tai pilna,knygos ,filmai,internetas,buitis,visokiu uzleistu naminiu darbu pasidarymas,pvz spintos,garazo tvarkymasis ir tt ir pan.,

Kumiko, eik švilpt. Viską žinai, nes esi jauna.   :)​ 

Atsakyti