Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tą filmą mintinai moku.geras,bet

man Šindlerio sąrašas labiau patinka.

Žmonės tai skirtingi.

.

Taigi jie nelygintini.

Nors šindlerį žiūrėjau kartą ir daugiau nebenoriu, per žiaurus jis man, grūzina, o neliečiamuosius žiūriu tiesiog nuotaikai pataisyt, jau nežinau kiek kartų.

Atsakyti

Isvis, per kur jus filmus dabar ziurit? Viskas uzblokuota, nieko nerandu. 

Atsakyti

Taigi jie nelygintini.

Nors šindlerį žiūrėjau kartą ir daugiau nebenoriu, per žiaurus jis man, grūzina, o neliečiamuosius žiūriu tiesiog nuotaikai pataisyt, jau nežinau kiek kartų.

Man nuotaikos taisyt nereikia niekad, stabili ji pas mane. O jei kas blogo atsitinka, tada ne iki filmu man.

O tu strakaliojanciu nesamoniu niekad nesupratau. Kaip ir multiku. 

Atsakyti

Paziurejau treileri. Uzteko, aciu. 

na taip..zmones skirtingi... :) As tai vadinciau dideliu praradimu, bet ok..siaubiakai, kraujai turbut geriau :D
​O gal kas parekomenduotu koki gera miela kaledini filma, zanras nesvarbu :) Nu tik ne vienas namuose :D

Atsakyti

Siaubakai, kraujai, kai nenoriu apsikraut. O paprastai noriu apsikraut ir paziuret rimta filma. Kuo naturalesni. 

Atsakyti

kuo filmas pagal tikrus faktus nenaturalus? :) Ok ok..neikalbinesiu... kiekvienam savo :)

Atsakyti

Paziurejau treileri. Uzteko, aciu. 

Man Neliečiamieji nepatiko. Nežiūrėčiau antrą kartą.

Atsakyti

Pinotija, 23 Lap 2020 - 21:27, parašė: Taigi jie nelygintini. Nors šindlerį žiūrėjau kartą ir daugiau nebenoriu, per žiaurus jis man, grūzina, o neliečiamuosius žiūriu tiesiog nuotaikai pataisyt, jau nežinau kiek kartų.
Lyginu ta prasme,kad man tas geresnis.jei pakartot,tai šindlerį.
Atsakyti

kristij, 23 Lap 2020 - 21:31, parašė: na taip..zmones skirtingi... :) As tai vadinciau dideliu praradimu, bet ok..siaubiakai, kraujai turbut geriau :D ​O gal kas parekomenduotu koki gera miela kaledini filma, zanras nesvarbu :) Nu tik ne vienas namuose :D
Krampus,mes kasmet žiūrim,nežinau kiek jis mielas,bet apie Kalėdas.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 lapkričio 2020 - 21:45

Man nuotaikos taisyt nereikia niekad, stabili ji pas mane. O jei kas blogo atsitinka, tada ne iki filmu man.

O tu strakaliojanciu nesamoniu niekad nesupratau. Kaip ir multiku. 

Stabiliai niūri. :) 

o tam filme niekas nestrakalioja, man jis gana rimtas, kaip sakiau, komedijinės situacijos padarytos iš antro pagrindinio herojaus elgesio.

O kaip kraujus ir siaubiakus galima mėgti, tai aš nesuprantu. Ką jauti? Moja tvoja nepanimat. :)​ 

Atsakyti

Man Neliečiamieji nepatiko. Nežiūrėčiau antrą kartą.

tu kazkokia nenormali :D

Atsakyti

Stabiliai niūri. :)

o tam filme niekas nestrakalioja, man jis gana rimtas, kaip sakiau, komedijinės situacijos padarytos iš antro pagrindinio herojaus elgesio.

O kaip kraujus ir siaubiakus galima mėgti, tai aš nesuprantu. Ką jauti? Moja tvoja nepanimat. :)​ 

nu vat ziuriu, kaip i multikus. Idomu. 

Atsakyti