Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man Neliečiamieji kažkuo asocijuojasi su Žaliąja knyga. Turi kažką bendro ir abu super geri. Kokios jau čia komedijos. Aišku, priverčia nusijuokt, bet vietom tai ir verkt norisi.

Atsakyti

Tokiu filmu apie bagota luosi ir juokinga jo tarna prikurta ne vienas ir ne du. Banalu. 

Atsakyti

Ir Zalios knygos nemaciau, ir neziuresiu. 

Zalioji mylia maciau. Ten tai filmas. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 24, 18:13)
<p>Ir Zalios knygos nemaciau, ir neziuresiu. </p><p>Zalioji mylia maciau. Ten tai filmas. </p>

Tuomet tau turėtų pwtikti "Juodoji knyga", gal ir matei, man paliko ... Žalia mylia, tai be konkurentų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 24 lapkričio 2020 - 17:40

Žalioji knyga irgi geras. Žiūrėjom kino teatre, o neseniai ir per tv rodė, tai dar pažiūrėjom.

Selijos nusistatymas kažkoks keistas. Nu bet jos reikalas, nors mane tai nervuoja, kad žmogus užsispiria kaip asilas ten, kur nereikia 😁

Atsakyti

Tokiu filmu apie bagota luosi ir juokinga jo tarna prikurta ne vienas ir ne du. Banalu. 

Nu, man ir taip atrodo. Bokalai.

Atsakyti

Nainai, 24 Lap 2020 - 17:39, parašė: Tuomet tau turėtų pwtikti "Juodoji knyga", gal ir matei, man paliko ... Žalia mylia, tai be konkurentų
Juodoji geras gilmas.apoe holokaustą iš vis labai man įdomu.
Atsakyti

O apie islandišką tą, tai irgi nesakykit, nematę ☻ Ypač, jei sprendžiat iš mano aprašymo. Gal nemoku aprašyt, sudomint. Nes fainas tikrai 😋

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 11 24, 18:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72741247" data-time="1606232359">Nainai, 24 Lap 2020 - 17:39, parašė: Tuomet tau turėtų pwtikti "Juodoji knyga", gal ir matei, man paliko ... Žalia mylia, tai be konkurentų</blockquote> Juodoji geras gilmas.apoe holokaustą iš vis labai man įdomu.

Man paliko anspaudą
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2020 11 24, 18:59)
<p>O apie islandišką tą, tai irgi nesakykit, nematę ☻ Ypač, jei sprendžiat iš mano aprašymo. Gal nemoku aprašyt, sudomint. Nes fainas tikrai 😋</p>

Kaip vadinasi?
Atsakyti

Šiaubas kokia užimta savaitėlė. Nieko nespėju...

Atsakyti

Amadėja*, 24 Lap 2020 - 18:44, parašė: Šiaubas kokia užimta savaitėlė. Nieko nespėju...
Exo reikalai?vestuvės?
Atsakyti

Fėja*, 24 Lap 2020 - 17:51, parašė: Nu, man ir taip atrodo. Bokalai.
Bet tikrai.kovotoja žalioji.kovoja prieš fabrikus.myli žemę, jau žiovaut norisi. Tai jis juk kaip ir aprašytas,bet gal tikrai įdomiai susukta,bet va netraukia kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 lapkričio 2020 - 19:08