tu kazkokia nenormali
mes jau dviese nenormalios
O kas būtent konkrečiai nepatiko?Hm, galvoju, kaip čia išsiteikšti...
Man ta tema gal nemaloni, kad nežiūrėčiau antrą kartą. Jį gi rodė ir ne kartą ir per TV, tai visad perjungiu kanalą. Nei ten juokinga, aišku, irgi. Nesakau, kad neverta pažiūrėti, kad savo nuomonę susidaryti. Taip kad , Sėlija, nežinai, o gal patiktų.
Maniškis islandiškas, tai apie moterį, kuri kovoja prieš sistemą, prieš fabrikų veiklą. Yra kaip ir žalioji. Labai myli žemę. Nori jai padėti. Ir netikėtai atsiranda seniai norėtas vienas dalykas. Kur irgi jai labai svarbus. Tikėjausi jos prioritetų perdeliojimo.... Ten juokingo irgi nelabai ką atrasi, nebent vietom gal ir išmąstytum, kad šioj vietoj pasijuokt režisierius norėjo. Labai man patiko, net MB prisijungė (jis nėra europos kino fanas).
Anekdotas:
- 10 metų.... 10 metų mes santuokoj. Laimingai vedę... Bent ta proga, išeikim abu pasikultūrint, ar į restoraną, Antanai, a?
- Aš tai tikrai eičiau, žmona, nu bet pati žinai -pinigų nėra.
- Antanai, nepyk, bet nuo tavęs mažytę paslaptį turiu. Aš, nuo pirmos vestuvių dienos, visus tuos 10 metų po du eurus į stiklainiuką dėjau, nuo kiekvieno atlyginimo. Tai pinigų žinok, pritaupiau.
- Ale ot vagilka, - pagalvojo Antanas... - Bet aš neturiu kuo apsirengt, žmonele...
- Aš jau iš anksto tavimi pasirūpinau ir iš Petro kostiumą paskolinau.
- Nu ir žąsinas, kad davė, - vėl mintyse pamanė Antanas. , - O pati kuo apsirengsi?
- Ai, iš mamytės paėmiau tokią suknią su gilia dekolte.
- Uj, kokia pratyvna ta uošvienė, - pagalvojo Antanas.
Na, persižegnojo Antanas, kai žmona nematė ir išėjo į restoraną jiedu. Atvyksta į vietą, o restorano savininkas rankas išskėtęs laukia.
- Ponas Antanai, malonu, kaip ir kiekvieną vakarą jus matyti!
- Tylėk, tylėk, aš su žmona!
Įeina į salę, atsisėda prie staliuko, prieina padavėjas.
- Ponas Antanai, jums meniu duoti, ar jūs kaip visada, degtiny....
- Ša, ša! Aš su žmona, - per sukąstus dantis Antanas bandė pasakyti padavėjui.
Vakaras tęsėsi sėkmingai. Puikiai jiedu leido laiką. Žmonai patiko vakarinė programa. Na, ir paskutinis pasirodymas - striptizas. Vakaro vinis. Šokėja pradėjo pasirodymą, nusimetinėja rūbus. Liko tik su kelnaitėmis ir liemenėle. Ir staiga, vedantysis išeina į sceną su mikrofonu.
- Na, šaunioji publika, kas? Kas nusegs šokėjai liemenėlę? Ar atsiras drąsuolis?... nagi, ar atsiras kas nors? Tai nejau ir vėl, kaip visada tik Antanas išdrįs?
Žmona tik pašoko ir į snukį įsnukį Antanui su kūloku. Išbėga į gatvę, Antanas iš paskos, šaukdamas, - Vyrai, atsiskaitysiu rytoj. Taksi sustabdo, įsėda abu.
- Mieloji, kačiuk, zuikeli, nu ko tu čia dabar pyksti? Nu tai ar aš vienas pasaulyje Antanas? Taigi už mūsų, tam krašte irgi Antanas sėdėjo. O tam kampe, kur su akiniais ir barzda, taigi irgi Antanas buvo...
- TYLĖK tu, pasileidėli, merginyke, paleistuvi tu! GIRTUOKLI!.... ALKOHOLIKE, bledūne! Taksistas atsisuka ir sako
- Ale ir nervuotą kekšę gi tu šiandien, Antanai, nukabinai.
Fėja*, 24 Lap 2020 - 13:53, parašė: Hm, galvoju, kaip čia išsiteikšti... Man ta tema gal nemaloni, kad nežiūrėčiau antrą kartą. Jį gi rodė ir ne kartą ir per TV, tai visad perjungiu kanalą. Nei ten juokinga, aišku, irgi. Nesakau, kad neverta pažiūrėti, kad savo nuomonę susidaryti. Taip kad , Sėlija, nežinai, o gal patiktų. Maniškis islandiškas, tai apie moterį, kuri kovoja prieš sistemą, prieš fabrikų veiklą. Yra kaip ir žalioji. Labai myli žemę. Nori jai padėti. Ir netikėtai atsiranda seniai norėtas vienas dalykas. Kur irgi jai labai svarbus. Tikėjausi jos prioritetų perdeliojimo.... Ten juokingo irgi nelabai ką atrasi, nebent vietom gal ir išmąstytum, kad šioj vietoj pasijuokt režisierius norėjo. Labai man patiko, net MB prisijungė (jis nėra europos kino fanas).Nemačiau ,bet va paskaičau ir taip neįdomiai man skamba.bet nemačiau,bet nežiūrėčiau paskaičius aprašymą.