O tu manai ne pzdc?
Labai didelis pzdc... Kas bus toliau, neaišku.
pasakykim ačiū vieni kitiems ir paspauskim ranką. Nes be žmonių px*istinio požiūrio ir atsargos nebuvimo taip covidas neplistų.
Kiek prisižiūriu ir prisiklausau, tai jau imu linkėti tokiems, kad savo kailiu pagaliau patirtų.
Pinotija, kad ir koks kiec karantinas būtų, daba nebus uždarytos parduotuvės ir didieji PC. Gruodis, šventės, patys pirkimai. Net ir Macronas francūziškas jau leis parduotuvėms dirbt. Ir čia irgi susiję su tuo pačiu. Va, jei sausį ar vasarį uždarys, nebus galima stebėtis. Nors ir sausį gal ne. Žmonės už pridovanotus čekius eis apsipirkt.
Savaitgalį važinėjau ties mūsų mobiliu covid punktu gal 10 kartų, nes kraustynes turėjom. Ten nebuvo nė vieno automobilio.
Pinotija, kad ir koks kiec karantinas būtų, daba nebus uždarytos parduotuvės ir didieji PC. Gruodis, šventės, patys pirkimai. Net ir Macronas francūziškas jau leis parduotuvėms dirbt. Ir čia irgi susiję su tuo pačiu. Va, jei sausį ar vasarį uždarys, nebus galima stebėtis. Nors ir sausį gal ne. Žmonės už pridovanotus čekius eis apsipirkt.
Savaitgalį važinėjau ties mūsų mobiliu covid punktu gal 10 kartų, nes kraustynes turėjom. Ten nebuvo nė vieno automobilio.
dabar tai gal negriežtins, bet bus vėl siaubo efektas. Ir taip didėja skaičiai. Visada yra dėl ko negriežtinti. Tai vasara, tai rinkimai, tai šventės. Laikas gi pagaliau suprasti, kad žmonės patys neapsiribos, kol nebus apriboti.
Prancūzijoje ir komendanto valanda ir kiti ribojimai. Bet sveikatos sistema ten gera ir veikia. Tai ne LT.
Reikia priverstine tvarka liaudžiai rodyti reportažus iš salių su dūstančiais covidiniais. Mačiau tokių reportažų prancūziškų.
Aš, būdama jautri, po to buvau su ilgalaikiu įspūdžiu.
dabar tai gal negriežtins, bet bus vėl siaubo efektas. Ir taip didėja skaičiai. Visada yra dėl ko negriežtinti. Tai vasara, tai rinkimai, tai šventės. Laikas gi pagaliau suprasti, kad žmonės patys neapsiribos, kol nebus apriboti.
Prancūzijoje ir komendanto valanda ir kiti ribojimai. Bet sveikatos sistema ten gera ir veikia. Tai ne LT.
Reikia priverstine tvarka liaudžiai rodyti reportažus iš salių su dūstančiais covidiniais. Mačiau tokių reportažų prancūziškų.
Aš, būdama jautri, po to buvau su ilgalaikiu įspūdžiu.
Jau aš dabar, apie netikinčių virusu kontingentą, net nežinau kaip išsireikšt. Aną kartą pavadinau žemesniu soc.sluoksniu, tai visos supykot. Bet, iš tiesų, jūs pažiūrėkit tų nusistačiusių prieš virusą anketas, na juk ten faktiškai beraščiai ir žuvų darinėtojai, arba bobelkos neseniai internetą su cielu 5g ryšiu atradę.
O aš praeitą savaitę važiavau į Kauną pro tą punktą kur už upės, privažiavus tiltą, tai mašinų buvo itin daug. Net nustebau, nes teoriškai turėtų nebūt, juk ten registracija pagal valandas, o ne gyva eilė