Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pavydžiu tavo būties lengvybės. :)​ 

Va va, viskas politika, nors Intemora niekaip neaugebėtų paaiškint tos politikos. 

Atsakyti

Tai cia ne Intemora taip mano. Jai artimas zmogus :D​ 

Atsakyti

Tai cia ne Intemora taip mano. Jai artimas zmogus :D​ 

Supratau.  :D  Turbūt ne vyras, o tėvas ar mama.  Nors ką gali žinoti. 

Atsakyti

kalbu ne apie tai  kas blogiau, o  kad atseit nevertas dėmesio gripas tas covidas.

Tai va būtent covido buvimą ir baisumą  patvirtina ir tas faktas, kad negalima gauti planinių, lėtinių ligų gydymo paslaugų. O dėl ko? Dėl to, kad ligoninės užpildytos, medikai užsikrėtę tūkstančiais. Tai ar čia toks jau nekaltas gripas? Kad dėl jo egzistavimo dar numirs ir tie, kurie turėjo gauti kitų ligų gydymą. Tai ar jis neegzistuoja? *****

Čia šiaip medikai nutarė apsimesti, kad paatostogauti. Uždarė paslaugas, nes va taip sau norėjo. Briedas.

Tai būtent, kad tame ir yra baisumas ligononių užpildymo, kad nebeteikiamos planinės paslaugos, nes nebeįmanoma jų teikt...

Atsakyti

Pasiėmiau žiedus 😃

Greit padarė

Atsakyti

Manau, kad vyras :D​ 

Atsakyti

Pasiėmiau žiedus 😃

Greit padarė

Tai paro. 

Atsakyti

Čia lb.užknisa dėt foto

Atsakyti

Taigi ne aš sakau ir ne aš aiškinu.pusės net neklausau.

Tik pyktis nusibodo.

Atsakyti

Taigi ne aš sakau ir ne aš aiškinu.pusės net neklausau.

Tik pyktis nusibodo.

Man nuskilo, kad artimoj aplinkoj nėr tų plokščiažemių. Uošviai truputį, na, stadija, kad tai tiesiog gripas  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 26 Lap 2020 - 14:29, parašė: Pavydžiu tavo būties lengvybės. :)
Mano būtis ir buitis labai sunkūs ir nelengvi.aš nešu didžiulę atsakomybę ir dirbu labai sunkų darbą,kur už kiekvieną suklydimą odą nudiria. Kartais atrodo,kad gausiu kokį insultą,bet ne to aš čia ateinu. Ateinu šiaip pablevyzgot ir pabėgt nuo realybės.
Atsakyti

Amadėja*, 26 Lap 2020 - 15:57, parašė: Man nuskilo, kad artimoj aplinkoj nėr tų plokščiažemių. Uošviai truputį, na, stadija, kad tai tiesiog gripas :D
Pas mane daugiau tokių.kartais net jaučiuosi balta varna.
Atsakyti