Pavydžiu tavo būties lengvybės.
Va va, viskas politika, nors Intemora niekaip neaugebėtų paaiškint tos politikos.
kalbu ne apie tai kas blogiau, o kad atseit nevertas dėmesio gripas tas covidas.
Tai va būtent covido buvimą ir baisumą patvirtina ir tas faktas, kad negalima gauti planinių, lėtinių ligų gydymo paslaugų. O dėl ko? Dėl to, kad ligoninės užpildytos, medikai užsikrėtę tūkstančiais. Tai ar čia toks jau nekaltas gripas? Kad dėl jo egzistavimo dar numirs ir tie, kurie turėjo gauti kitų ligų gydymą. Tai ar jis neegzistuoja? *****
Čia šiaip medikai nutarė apsimesti, kad paatostogauti. Uždarė paslaugas, nes va taip sau norėjo. Briedas.
Tai būtent, kad tame ir yra baisumas ligononių užpildymo, kad nebeteikiamos planinės paslaugos, nes nebeįmanoma jų teikt...
Pinotija, 26 Lap 2020 - 14:29, parašė: Pavydžiu tavo būties lengvybės.Mano būtis ir buitis labai sunkūs ir nelengvi.aš nešu didžiulę atsakomybę ir dirbu labai sunkų darbą,kur už kiekvieną suklydimą odą nudiria. Kartais atrodo,kad gausiu kokį insultą,bet ne to aš čia ateinu. Ateinu šiaip pablevyzgot ir pabėgt nuo realybės.