Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jau aš dabar, apie netikinčių virusu kontingentą, net nežinau kaip išsireikšt. Aną kartą pavadinau žemesniu soc.sluoksniu, tai visos supykot. Bet, iš tiesų, jūs pažiūrėkit tų nusistačiusių prieš virusą anketas, na juk ten faktiškai beraščiai ir žuvų darinėtojai, arba bobelkos neseniai internetą su cielu 5g ryšiu atradę.

Nu ne, yra ir normalių žmonių tarp tų netikinčių. Išsilavinusių, geras pareigas užimančių. Pati pažįstu tokių 

Atsakyti

Tikrai.galiu pasakyt ,kad vienas man ypatingai artimas🤣tai stengiuosi jau nebekalbėt apie tai ,nes po to tik susinervuoju.

Jam čia paprastas gripas ir taškas.pinigų plovimas mirtingumas mažas ir t.t.

Atsakyti

Juokingiausios frazės yra "pinigų plovimas" ir "užsakytas straipsnis". Kai pas taip sakančius paprašai paaiškint, ką tai reiškia, tai nesugeba arba pradeda puolimą, nes, kaip žinom, puolimas - geriausia gynyba. Dėl to ir sakau, kad virusu netiki tam tikra visuomenės dalis.

Matėt mitingą prieš kaukių dėvėjimą? Kokia net 15 išminčių susirinkę buvo iš kurių veidų ir kalbų visas diagnozes jau buvo galima ir taip nustatyt.

Atsakyti
https://www.youtube....ro5wS1AiuMHNGCI
Papildyta:
Koncertas >nelinkiu pasveikti<skiriu wilno ir kowno draugystei?
Atsakyti

https://www.youtube....ro5wS1AiuMHNGCI
Papildyta:
Koncertas >nelinkiu pasveikti<skiriu wilno ir kowno draugystei?

Oooo, aš, kaip, lt muzikos neklausytoja, tai konstatuoju, kad Rolkai su Cicinu visai nusisekė :D​ 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 26 Lap 2020 - 07:25, parašė: Juokingiausios frazės yra "pinigų plovimas" ir "užsakytas straipsnis". Kai pas taip sakančius paprašai paaiškint, ką tai reiškia, tai nesugeba arba pradeda puolimą, nes, kaip žinom, puolimas - geriausia gynyba. Dėl to ir sakau, kad virusu netiki tam tikra visuomenės dalis. Matėt mitingą prieš kaukių dėvėjimą? Kokia net 15 išminčių susirinkę buvo iš kurių veidų ir kalbų visas diagnozes jau buvo galima ir taip nustatyt.
Ne,kodėl labai aiškina.apie kažkokius tikslus,politiką,kaukių verslus ir pan.bet aš tada ignorą jungiu.🤣 Bet labiausiai apie maūą mirtingumą,jei proc tai ten laaabai mažai.kiek mirė Lietuvoj?!Kokio amžžiaus?! Kokių ligų turėjo?!!! O nepasisekt gali bet kam,ir nuo gripo galima numirt.

Nu čia jei koks sveikesnis ir jaunesnis .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 lapkričio 2020 - 10:37

Aš tai nesuprantu tų neigėjų, remiasi tik mirčių skaičium? o kiek persirgusių turės pasekmes visam gyvenimui. Sako, kad be pasekmių tolimesnei sveikatos būklei nelabai praeina.

Apie tų neigėjų socialinį statusą. Pavyzdys- gyd. odontologas: mirčių nuo vėžio LT tiek, nuo širdies ligų- tiek, o nuo covido- tik tiek. Va toks kriterijus.

Atsakyti

Nu taip,statistika.kad per tą coroną sunkių ligų nebegydo,kad reik su ja susigyvent,jei jau jinai yra.

Va ir tas ir anas prasirgo.o va kaimynas numirė nesulaukęs planinės širdies operacijos,nes atidėjo dėl coronos.kad klausimas kas blogiau.

Atsakyti

Nu taip,statistika.kad per tą coroną sunkių ligų nebegydo,kad reik su ja susigyvent,jei jau jinai yra.

Va ir tas ir anas prasirgo.o va kaimynas numirė nesulaukęs planinės širdies operacijos,nes atidėjo dėl coronos.kad klausimas kas blogiau.

kalbu ne apie tai  kas blogiau, o  kad atseit nevertas dėmesio gripas tas covidas.

Tai va būtent covido buvimą ir baisumą  patvirtina ir tas faktas, kad negalima gauti planinių, lėtinių ligų gydymo paslaugų. O dėl ko? Dėl to, kad ligoninės užpildytos, medikai užsikrėtę tūkstančiais. Tai ar čia toks jau nekaltas gripas? Kad dėl jo egzistavimo dar numirs ir tie, kurie turėjo gauti kitų ligų gydymą. Tai ar jis neegzistuoja? *****

Čia šiaip medikai nutarė apsimesti, kad paatostogauti. Uždarė paslaugas, nes va taip sau norėjo. Briedas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 lapkričio 2020 - 13:59

Nu tai va,viskas politika,žaidžia žmonių gyvybėmis.vistiek nuo jos nepabėgsim ,žmonės sirgo ir sirgs,čia ne maras,kad jau taip į pirmą vietą coroną iškelt.nu aš jau visko nebeklausau.

Atsakyti

Nu tai va,viskas politika,žaidžia žmonių gyvybėmis.vistiek nuo jos nepabėgsim ,žmonės sirgo ir sirgs,čia ne maras,kad jau taip į pirmą vietą coroną iškelt.nu aš jau visko nebeklausau.

Žmonės patys žaidžia savo ir artimųjų gyvybėmis. Kokia čia politika, nenusišnekėk.

Neklausyk nieko ir nusispjauk į viską. Gyvenk linksmai ir laimingai. Iki tam tikro momento. Nors šiaip tu viską pakelsi su savo px**izmu..

Atsakyti

Pavydžiu tavo būties lengvybės. :)​ 

Atsakyti