Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pažiūrėjau butų kainas, tai dabar aš saviškį galėčiau parduot už du kartus didesnę kainą, nei pirkau. Labai ten gerbūvis ir visa infrastruktūra pasikeitė per tuos kelis metus, rajonas patrauklus, iki centro 5 min su auto. Plius, yra žalio ploto prieš langus, nors girdėjau, kad užstatys namą.

Atsakyti

Mano dvieju...51 kvadrato.. jauciuos nejaukiai biggrin.gifIr gyvenau 10min peskom iki senamiescio..db iki jo valanda vaziuot autobusu..jauciuos nukista i pasaulio kampa biggrin.gifBet gal iprasiu smile.gif

Aišku, kad priprasi. Bet dar svarbiau, kad tai yra tavo. Nepatiks, visad parduosi. Kiek mačiau nuotrauką, labai gražus butukas.

Atsakyti

man tai jau paranoja kartais užeina.

Šiandien anksti ryte matau skambutį telefone, skambina iš odontologijos klinikos. Aš žiūriu į telefono ekraną ir negaliu atsiliepti. Kadangi pirma mintis, kad pasakys, jog reikia izoliuotis, ar buvo pas juos atvejis.   

Šiaip taip atsiliepiau. Nieko baisaus, norėjo tik pakeisti vizito laiką.

Smegenyse jau tūno tas covidas.

Atsakyti

kristij, 27 Lap 2020 - 10:09, parašė: tai suvoki, kad kraustais kur geriau..bet as prie vietos prisirisu..kuri laika buna liudna smile.gif
Nebūna.kaip tik užknisusios tos pačios vietos.tas pasivaikščiojimų takas,kiekviena plytelė.

Nei kart jokio nostalgijos jausmo nebuvo,kaip tik džiugesys,kad  pavyko mintis įgyvendinti.

Atsakyti
taigi zmones skirtingi smile.gif
Atsakyti

Pinotija, 27 Lap 2020 - 10:14, parašė: man tai jau paranoja kartais užeina. Šiandien anksti ryte matau skambutį telefone, skambina iš odontologijos klinikos. Aš žiūriu į telefono ekraną ir negaliu atsiliepti. Kadangi pirma mintis, kad pasakys, jog reikia izoliuotis, ar buvo pas juos atvejis. Šiaip taip atsiliepiau. Nieko baisaus, norėjo tik pakeisti vizito laiką. Smegenyse jau tūno tas covidas.
O aš susigyvenau ir atrodo,kad visada taip buvo.
Atsakyti

taigi zmones skirtingi smile.gif

Aš ir lb.prisirišu prie vietos

Atsakyti

kristij, 27 Lap 2020 - 10:16, parašė: taigi zmones skirtingi smile.gif
Tai taip,gi neįrodinėju,kad turi jaustis kaip aš.🤣
Atsakyti

Šiap nėr geras laikas mini butus nuomot, nes studentai išsivažinėję pas tėvus. Koks tikslas nuomotis mojantis nuotoliniu :) pireikis sumažėjęs.

Atsakyti

Amadėja*, 27 Lap 2020 - 10:39, parašė: Šiap nėr geras laikas mini butus nuomot, nes studentai išsivažinėję pas tėvus. Koks tikslas nuomotis mojantis nuotoliniu :) pireikis sumažėjęs.
Tai va,gal ten buvo visai neblogi nuomininkai.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 lapkričio 2020 - 10:44

Tai va,gal ten buvo visai neblogi nuomininkai.😁

Tai  aš jies jau porą nuorodų nusiunčiau :))) kitų butų

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 11 27, 10:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72742708" data-time="1606466548"><div><p>Tai va,gal ten buvo visai neblogi nuomininkai.😁</p></div></blockquote><p>Tai  aš jies jau porą nuorodų nusiunčiau smile.gif)) kitų butų</p>

tu jiems dar butu ieskai? biggrin.gif Tu rimtai neturi, ka veikt...
Atsakyti