Pažiūrėjau butų kainas, tai dabar aš saviškį galėčiau parduot už du kartus didesnę kainą, nei pirkau. Labai ten gerbūvis ir visa infrastruktūra pasikeitė per tuos kelis metus, rajonas patrauklus, iki centro 5 min su auto. Plius, yra žalio ploto prieš langus, nors girdėjau, kad užstatys namą.
Mano dvieju...51 kvadrato.. jauciuos nejaukiai
Ir gyvenau 10min peskom iki senamiescio..db iki jo valanda vaziuot autobusu..jauciuos nukista i pasaulio kampa
Bet gal iprasiu
Aišku, kad priprasi. Bet dar svarbiau, kad tai yra tavo. Nepatiks, visad parduosi. Kiek mačiau nuotrauką, labai gražus butukas.
man tai jau paranoja kartais užeina.
Šiandien anksti ryte matau skambutį telefone, skambina iš odontologijos klinikos. Aš žiūriu į telefono ekraną ir negaliu atsiliepti. Kadangi pirma mintis, kad pasakys, jog reikia izoliuotis, ar buvo pas juos atvejis.
Šiaip taip atsiliepiau. Nieko baisaus, norėjo tik pakeisti vizito laiką.
Smegenyse jau tūno tas covidas.
kristij, 27 Lap 2020 - 10:09, parašė: tai suvoki, kad kraustais kur geriau..bet as prie vietos prisirisu..kuri laika buna liudnaNebūna.kaip tik užknisusios tos pačios vietos.tas pasivaikščiojimų takas,kiekviena plytelė.
Nei kart jokio nostalgijos jausmo nebuvo,kaip tik džiugesys,kad pavyko mintis įgyvendinti.

Pinotija, 27 Lap 2020 - 10:14, parašė: man tai jau paranoja kartais užeina. Šiandien anksti ryte matau skambutį telefone, skambina iš odontologijos klinikos. Aš žiūriu į telefono ekraną ir negaliu atsiliepti. Kadangi pirma mintis, kad pasakys, jog reikia izoliuotis, ar buvo pas juos atvejis. Šiaip taip atsiliepiau. Nieko baisaus, norėjo tik pakeisti vizito laiką. Smegenyse jau tūno tas covidas.O aš susigyvenau ir atrodo,kad visada taip buvo.
taigi zmones skirtingi
Aš ir lb.prisirišu prie vietos
kristij, 27 Lap 2020 - 10:16, parašė: taigi zmones skirtingiTai taip,gi neįrodinėju,kad turi jaustis kaip aš.🤣
Šiap nėr geras laikas mini butus nuomot, nes studentai išsivažinėję pas tėvus. Koks tikslas nuomotis mojantis nuotoliniu pireikis sumažėjęs.
Amadėja*, 27 Lap 2020 - 10:39, parašė: Šiap nėr geras laikas mini butus nuomot, nes studentai išsivažinėję pas tėvus. Koks tikslas nuomotis mojantis nuotoliniuTai va,gal ten buvo visai neblogi nuomininkai.😁pireikis sumažėjęs.
Tai va,gal ten buvo visai neblogi nuomininkai.😁
Tai aš jies jau porą nuorodų nusiunčiau )) kitų butų

tu jiems dar butu ieskai?