Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano tos nuomininkės tai gyvena, tai į savo miestelius išvažiuoja, bet prašo, tik niekam kitam neišnuomokit.

Atsakyti

kristij, 27 Lap 2020 - 11:03, parašė: tu jiems dar butu ieskai? biggrin.gifTu rimtai neturi, ka veikt...
Karmos taškai.😁
Atsakyti

Koks ten ieškojimas, nu pasižiūri gi kas nuomojama.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 lapkričio 2020 - 11:45

Na ką, Slovakija greitaisiais ištestavo žmones ir situacija gerėja. Būtų puikus sprendimas lt. 

Atsakyti

ir kas čia tokio, jei Amadėjai pasirodė neadekvatūs. Na, keisti.

Kaip matau, piktinasi Amadėjos pasakymu tai tos, kurios nuomavo. Taigi nuomavotės normalius butus, o ne mini, su sofa prie viryklės.

Keisti-sutinku, neadekvatūs-labai skambus vertinimas, ypač iš žmogaus, kuris nepasižymi adekvačiu požiūriu į savo gyvenimą. Nei ji, nei kuris kitas nežino šių žmonių gyvenimo istorijos ir kodėl jie priėmė tokį, gal ir ne patį geriausią, sprendimą savo gyvenime

Atsakyti

Keisti-sutinku, neadekvatūs-labai skambus vertinimas, ypač iš žmogaus, kuris nepasižymi adekvačiu požiūriu į savo gyvenimą. Nei ji, nei kuris kitas nežino šių žmonių gyvenimo istorijos ir kodėl jie priėmė tokį, gal ir ne patį geriausią, sprendimą savo gyvenime

Taigi papasakojo kodėl. 

Na, aš šį žodį apskritai esu linkusi vartoti. Net vaikas vartoja :)))))

Atsakyti

Na, tai pasižiūrim, kas tai yra adekvatus ir ar teisingai suprantam reikšmę.

Gal kai kurios tą "neadekvatus" supranta kaip kvailas ar trinktelėtas. O viso labo:

Adekvatus - tolygus, atitinkantis.
adekvatùs [lot. adaequatus — prilygintas, prilygęs],
tolygus, tapatus, visiškai atitinkantis. 
Atsakyti

Neadekvatus tai neatitinkantis situacijos siuo atveju.

Kam jau kam, bet Amadejai neturetu buti keista nestandartiniai znoniu sprendimai. 

Atsakyti

Neadekvatus tai neatitinkantis situacijos siuo atveju.

Kam jau kam, bet Amadejai neturetu buti keista nestandartiniai znoniu sprendimai. 

Tai teisingai. Neatitinkantis situacijos. Man atrodo, kad tie nuomininkai tikrai neatitinka situacijos. Bet tai ir viskas. Nėra jie nei kvaili, nei kažkokie išprotėję.

Jei galima nuomininkus rinktis, o tikrai galima, tai aš nesirinkčiau, jei man klaustukų iškyla.

O Amadėja nėra tokia netradicinė kitais klausimais, negu mums keletas žinomų...

Atsakyti

Pinotija, 27 Lap 2020 - 13:01, parašė: Tai teisingai. Neatitinkantis situacijos. Man atrodo, kad tie nuomininkai tikrai neatitinka situacijos. Bet tai ir viskas. Nėra jie nei kvaili, nei kažkokie išprotėję. Jei galima nuomininkus rinktis, o tikrai galima, tai aš nesirinkčiau, jei man klaustukų iškyla. O Amadėja nėra tokia netradicinė kitais klausimais, negu mums keletas žinomų...
Čia gal aš?🤣
Atsakyti

Čia gal aš?🤣

Amadėja nėra netradicinė kitais kasdieniniais klausimais, nei keletu mums žinomų klausimų (mums žinomi klausimai- tai netradicinis požiūris į tą ir aną).

Susukau aš čia taip, kad žmonės nesupranta. :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 27 Lap 2020 - 13:53, parašė: Amadėja nėra netradicinė kitais kasdieniniais klausimais, nei keletu mums žinomų klausimų (mums žinomi klausimai- tai netradicinis požiūris į tą ir aną). Susukau aš čia taip, kad žmonės nesupranta. :D
Abet gerai išaiškinai.supratau.🤣
Atsakyti