Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja gan neblogą loginį mąstymą turi ir jai lb.kliūva nelogiški sprendimai. Pvz.3 asmenų šeimai ieškoti 2 būstų ar bandyt sulįst į tokį, į kurį fiziškai neina tilpt tik dėl to, kad gražus ir patiko :)

Atsakyti

Amadėja*, 27 Lap 2020 - 14:55, parašė: Amadėja gan neblogą loginį mąstymą turi ir jai lb.kliūva nelogiški sprendimai. Pvz.3 asmenų šeimai ieškoti 2 būstų ar bandyt sulįst į tokį, į kurį fiziškai neina tilpt tik dėl to, kad gražus ir patiko :)
O tai jau išnuomojai?
Atsakyti

Amadeja, as nepasakyciau, kad pas tave puikus loginis mastymas. Mano galva, atvirksciai. Tu daug kur atmeti elementaria logika. 

Atsakyti

Amadeja, as nepasakyciau, kad pas tave puikus loginis mastymas. Mano galva, atvirksciai. Tu daug kur atmeti elementaria logika. 

Ne logiką, o požiūrį

Atsakyti

Ne logiką, o požiūrį

Kaip tik ruošiausi parašyti tą patį.  :D​ 

Atsakyti

Ne logiką, o požiūrį

Nea. Jeigu vadovautaisi kogika, tai ir poziuris pasikeistu. Bet nesivadovauji. 

Atsakyti

Na jau :)

Atsakyti

Ji turi tam tikrą logiką savo požiūrio ribose. O požiūris gali būti įvairus.

Atsakyti

Selija, žmonių prioritetai skirtingi ir vien jau dėl to gali atrodyti kito sprendimai nelogiški. 

Tarkim nuomos tema, tai man reik žmogaus, kuris mano galva logiškas atrodytų :))) nes taip aš įsivaizduoju, kad kils mažiau bėdų arba visai nekils.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 lapkričio 2020 - 15:33

Gal nelįskim kitiem žmonėm į smegenis, Amadėja daro taip, kaip jai geriau. Prie ko čia mūsų nuomonė?

Atsakyti

Nuomonė viskas ok, bet nu nesutiksiu, kad aš susipykus su logika. Mušiuosi 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 lapkričio 2020 - 15:37
As kazkodel visada atrodziau labai patikima landlordams ,net depozito is manes neimdavo.
Exui ,inkognito ,net suns alexoto refugis nedave biggrin.gif
Atsakyti