Amadėja gan neblogą loginį mąstymą turi ir jai lb.kliūva nelogiški sprendimai. Pvz.3 asmenų šeimai ieškoti 2 būstų ar bandyt sulįst į tokį, į kurį fiziškai neina tilpt tik dėl to, kad gražus ir patiko
Amadėja*, 27 Lap 2020 - 14:55, parašė: Amadėja gan neblogą loginį mąstymą turi ir jai lb.kliūva nelogiški sprendimai. Pvz.3 asmenų šeimai ieškoti 2 būstų ar bandyt sulįst į tokį, į kurį fiziškai neina tilpt tik dėl to, kad gražus ir patikoO tai jau išnuomojai?
Amadeja, as nepasakyciau, kad pas tave puikus loginis mastymas. Mano galva, atvirksciai. Tu daug kur atmeti elementaria logika.
Amadeja, as nepasakyciau, kad pas tave puikus loginis mastymas. Mano galva, atvirksciai. Tu daug kur atmeti elementaria logika.
Ne logiką, o požiūrį
Ne logiką, o požiūrį
Kaip tik ruošiausi parašyti tą patį.
Ne logiką, o požiūrį
Nea. Jeigu vadovautaisi kogika, tai ir poziuris pasikeistu. Bet nesivadovauji.
Na jau
Ji turi tam tikrą logiką savo požiūrio ribose. O požiūris gali būti įvairus.
Selija, žmonių prioritetai skirtingi ir vien jau dėl to gali atrodyti kito sprendimai nelogiški.
Tarkim nuomos tema, tai man reik žmogaus, kuris mano galva logiškas atrodytų )) nes taip aš įsivaizduoju, kad kils mažiau bėdų arba visai nekils.
Gal nelįskim kitiem žmonėm į smegenis, Amadėja daro taip, kaip jai geriau. Prie ko čia mūsų nuomonė?
Nuomonė viskas ok, bet nu nesutiksiu, kad aš susipykus su logika. Mušiuosi 😃