Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Išsikuopiau vonią, jaučiuosi verta medalio  :rolleyes: 

žiemos pas mane nerasta, lyg bandė snigti, bet tuoj į lietų perėjo

ai, dar antakius nusidažiau  :angel2:​ 

Atsakyti

Kadangi pas Sėliją neišėjo įsipaišyt, tai vėl raudonos mišrainės pasidariau. Ir šaltienos išsiviriau. Pavydėkit.

Atsakyti

Alta is pat ryto alko prisirijo ir dingo :lol:​ 

Atsakyti

Kadangi pas Sėliją neišėjo įsipaišyt, tai vėl raudonos mišrainės pasidariau. Ir šaltienos išsiviriau. Pavydėkit.

Aš irgi sugalvosiu virti šaltieną, bent kelias dienas gaminti nereikės. Iš ko verdi, kaip darai? ta prasme, aš žinau, bet gal turi kokį neužknisantį receptą?

Atsakyti

Aš irgi sugalvosiu virti šaltieną, bent kelias dienas gaminti nereikės. Iš ko verdi, kaip darai? ta prasme, aš žinau, bet gal turi kokį neužknisantį receptą?

Iš galvų su dantim tikrai neverdu :rolleyes: Dedu kiaulos kojas ir vištos ketvirtukus. Kai suverda susmulkinu mėsytę, per "duršliką" perpilu sultinį, dedu česnako ir supilstau bliūduosna. Vualia. 

Atsakyti

Šaltienos pavydžiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šiaip dar kaupiuosi pašteto gamybai iš ančių kepenėlių. Su brendžiu.

Atsakyti

Aš darau taip:

Virti burokėliai+česnakas+majonezas.

Virti burokai+pupelės+majonezas.

Virti burokai+žirneliai+svogūnas+česnakas+majonezas.

Bet va be majonezo nedarau, tai reiks pabandyt seli pasiūlytą. Nes labai daug majonezo mes suvalgom 🙄

O kiek tas nedaug acto? Kažin tiktų ryžių actas? 

Atsakyti

Ryžių actas superbjaurus. Bent jau man.

Atsakyti

Įkalbėjau brangiausią lipt į palėpę, noriu bent dvi eglutes žmonėms padovanot. Mes jų nepuošiam, gal kažkam prisigadys.

Atsakyti

Ryžių actas superbjaurus. Bent jau man.

Aš acto išvis nenaudodavau niekur, bet va prieš savaitę bandžiau kiniškai vištieną daryt ir priklausė ryžių actas, tai nusipirkau. Bet neragavau jo taip tiesiog, višta tai neblogai gavosi 😁

Atsakyti

Aš acto išvis nenaudodavau niekur, bet va prieš savaitę bandžiau kiniškai vištieną daryt ir priklausė ryžių actas, tai nusipirkau. Bet neragavau jo taip tiesiog, višta tai neblogai gavosi 😁

Kiniškai vištienai ryžių acto aplamai nereikia.

Atsakyti