O kur morkos saltienai? Man tai patinka, kai dugne buna. Su galva labai skanu siaip. Mana tai perka parukytas-virtas kiauliu kojas.
Kiniškai vištienai ryžių acto aplamai nereikia.Nu tu čia ir pareiškei 😁 taigi įvairių tų receptų yra, vienam nereikia, kitam reikia
Va dariau pagal šitą. https://www.lamaista...a-guo-bao-56621
O naudoti ryžių actą patarė forume, nes jis saldesnis. Tai taip ir dariau.
Nu tu čia ir pareiškei 😁 taigi įvairių tų receptų yra, vienam nereikia, kitam reikia
Va dariau pagal šitą. https://www.lamaista...a-guo-bao-56621
O naudoti ryžių actą patarė forume, nes jis saldesnis. Tai taip ir dariau.
Aš acto vengiu, parašiau apie vištą be acto
Madam ,o ka abejoji kiauliu dantu prieziura?
Burokeliu paskanintojas yra pomidoras. Tai gali but sultys, tyre,bet nuo pomidoru burokai igauna labai tauru skoni.
I saltiena morkos dedamos ,kad sugertu riebalus,galima det ir visokiu pastarnoku,salieru ,paskui is ju gamint zydiskus garnyrus su vaisiais.
Kaip uzsimaniau senoviskos kaimiskos saltienos su tikru actu ,ne visokiais vaisiukais , o tuo spirito actu.
Madam ,o ka abejoji kiauliu dantu prieziura?
Burokeliu paskanintojas yra pomidoras. Tai gali but sultys, tyre,bet nuo pomidoru burokai igauna labai tauru skoni.
I saltiena morkos dedamos ,kad sugertu riebalus,galima det ir visokiu pastarnoku,salieru ,paskui is ju gamint zydiskus garnyrus su vaisiais.
Neabejoju. Ale mano ir a.a. baba nevirė iš galvos. Todėl ir aš taip darau. Man kažkaip kojos mieliau, nei galva su dantimis. Morkų ir aš dedu, bet neparašiau.
Siaip kojose daugiau to kolageno.
O nuo virtos galvos galima nuoperuot visa mesa in corpore ir susukt i vyniotini. Per viduri idejus liezuvio ,gaunasi visai prasmatniai.mona nekreipk demesio cia mum retroactive.
Jo, visą kolageną nuo kojų suvalgau, dėl to neturiu jokios raukšlės ir atrodau labai gražiai O Lavinos tu negazdink, bo ji, žmogus jautrus. Vyniotinių nevynioju, bo tingiu.
Tai dantis možna išoperuot pries verdant. Jami reples ir davai traukyt
Aš tai verdu iš kojų ir karkos arba iš kojų ir kalakuto kaklų. Abu variantai lb.lb.skaniai gaunasi.
O galvos man perriebu.
Tai dantis možna išoperuot pries verdant. Jami reples ir davai traukyt
Nu net įsivaizduoju...
Nepernešu jokių gyvulinių riebalų. Neprisimenu kaip aš gamindavau, atrodo tiktai iš vištos. Gal kažkiek kiaulės ir įmesdavau.
Seniai jau gaminau.
Kai gaminu kotletus, renkuosi garinį būdą, kad išvarvėtų tie riebalai, tai tas vanduo būna labai negražus. Kai pagalvoji, viskas būtų sukišta į kūną, jei gaminčiau kitaip.
Nepernešu jokių gyvulinių riebalų. Neprisimenu kaip aš gamindavau, atrodo tiktai iš vištos. Gal kažkiek kiaulės ir įmesdavau.
Seniai jau gaminau.
Kai gaminu kotletus, renkuosi garinį būdą, kad išvarvėtų tie riebalai, tai tas vanduo būna labai negražus. Kai pagalvoji, viskas būtų sukišta į kūną, jei gaminčiau kitaip.
Lašinių nevalgai niekad?