Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Lašinių nevalgai niekad?

Galiu tik paragaut, nėra neskanu. Bet pas mus jų nebūna niekada jau daug metų.

Atsakyti

Aišku...

Atsakyti

Pinotija, kotletus kepu tik iš kalakutienos arba vištienos. Jie tada purūs, lengvi ir be taukų.

Atsakyti

Oi, kotletai man skanus tik riebesni. Is paukstienos tai sausalas. Vakar dariau is sprandines, dar morka itarkavau, buvi lengvi, purus, nu bet man per kudi. Mama tai dar zalio lasinio imala. 

Atsakyti

Oi, kotletai man skanus tik riebesni. Is paukstienos tai sausalas. Vakar dariau is sprandines, dar morka itarkavau, buvi lengvi, purus, nu bet man per kudi. Mama tai dar zalio lasinio imala. 

Man skaniau su cukinija įtarkuota. 

Mama ir kumpio daro. Būns riebalo ten.

Nupirkau gerą mėsmalę Zyle, nes daug mala, neperka msltos mėsos niekada.

Atsakyti
As tai turiu ispazinti ,kad krabu lazdeles megstu. Gruzdintos aisku kad jau per riebu ,tai i zuvu kotletus isigudrinau tu lazdeliu pjaustytu idet. Valgant su sweet chili padazu net i kazka kinisko nesa biggrin.gif
Atsakyti

Riebalo kumpy? Neteko matyti. Kumpis man isvis nevalgomas, niekad neperku. Mente dar dar.. 

Atsakyti

MB perka mesa turguj, iskart ir sumala ten. Neturiu mesmales. 

Atsakyti

Pinotija, kotletus kepu tik iš kalakutienos arba vištienos. Jie tada purūs, lengvi ir be taukų.

o iš ko aš kepu, kaip manai? Nežinau aš kotletų iš kiaulės ar jaučio.

Tai būtent pilna visur tų riebalų ir šiuose. Nuvarva garinant.

Kad nebūtų sausi, tarkuoju cukiniją, morką, tai viskas gerai su jais.

Atsakyti

As tai turiu ispazinti ,kad krabu lazdeles megstu. Gruzdintos aisku kad jau per riebu ,tai i zuvu kotletus isigudrinau tu lazdeliu pjaustytu idet. Valgant su sweet chili padazu net i kazka kinisko nesa biggrin.gif

Mes krabu mesa perkam, ten daugiau zuvies, nei lazdelese. 

Atsakyti

Mes krabu mesa perkam, ten daugiau zuvies, nei lazdelese. 

Šitus dalykus aš irgi mėgstu kaip skanukus. Galima prarasti saiką netyčia. :)​ 

Atsakyti

Lb skanus variantas

Atsakyti