Lašinių nevalgai niekad?
Galiu tik paragaut, nėra neskanu. Bet pas mus jų nebūna niekada jau daug metų.
Oi, kotletai man skanus tik riebesni. Is paukstienos tai sausalas. Vakar dariau is sprandines, dar morka itarkavau, buvi lengvi, purus, nu bet man per kudi. Mama tai dar zalio lasinio imala.
Man skaniau su cukinija įtarkuota.
Mama ir kumpio daro. Būns riebalo ten.
Nupirkau gerą mėsmalę Zyle, nes daug mala, neperka msltos mėsos niekada.
Pinotija, kotletus kepu tik iš kalakutienos arba vištienos. Jie tada purūs, lengvi ir be taukų.
o iš ko aš kepu, kaip manai? Nežinau aš kotletų iš kiaulės ar jaučio.
Tai būtent pilna visur tų riebalų ir šiuose. Nuvarva garinant.
Kad nebūtų sausi, tarkuoju cukiniją, morką, tai viskas gerai su jais.
As tai turiu ispazinti ,kad krabu lazdeles megstu. Gruzdintos aisku kad jau per riebu ,tai i zuvu kotletus isigudrinau tu lazdeliu pjaustytu idet. Valgant su sweet chili padazu net i kazka kinisko nesa
Mes krabu mesa perkam, ten daugiau zuvies, nei lazdelese.