Mhh..labai optimistiškai🙈
Man įsijungė kalėdų laukimas jau šian.jau džingl bens galvoj sukasi,vienas namuose ir pan.😁
Man jokio Kaledu laukimo ner kolkas. Adventas. Skolas atiduot, priesams atleist, biedniems paaukot. Va.
O cia mano kaledos
*** Sėlija, 01 Gru 2020 - 20:17, parašė: Man jokio Kaledu laukimo ner kolkas. Adventas. Skolas atiduot, priesams atleist, biedniems paaukot.Žinau žinau,bet pas mus niekad nebuvo akcentuojama.Gyvenin sau ir staiga kūčios. Ir niekas advento vainikų nedarydavo.nebuvo tokios tradicijos šeimoj.Tai man ir nesifiksuoja,tik jau po truputį varpeliai kalėdiniai skambėt pradeda.
Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.
kristij, 01 Gru 2020 - 20:57, parašė: Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.Lygiai taip pat.
Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.
Lygiai taip pat.
Mes gruodžio 23 puošdavom.
O dabar apie gruodžio 15.
Mes irgi 23.Ir dabar taip darom.
Dabar iš vis nieko neturim.
Puošiam kirstą ,tai nubyrėtų nesulaukus kalėdų,jei anksčiau.
Dar toks prisiminimas.kaime kai būdavo dvigubi langai,tai tarp jų vatos pridėdavo,blizgučių,žaisliukų.ir būdavo ne tik žaisliukai kabinami,bet ir saldainiai.
Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.Identiškai.
O Kūčių vakarienęir Kalėdas pamenuu nuo ankstyvos vaikystės.
Mirė vyro pusseserių tėvas.Viena atvažiuoja iš Angljios,kita iš Suomijos.tas pasiryžęs važiuot,aš nežinau su ta corona.Man kažkaip baugu.. Aš ,aišku ,galiu ir nevažiuot,bet tai ką ,vyrui uždrausiu daba į laidotuves važiuot.nežinau ką čia ir sakyt.
Mirė vyro pusseserių tėvas.jinai atbažiuoja iš Angljios,kiti iš Suomijos.tas pasiryžęs važiuit,aš nežinau su ta corona.Man kažkaip baugu..
Nu tikrai...