Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Is fb platybiu:

Išeina lapkritis vėjuotai, 
Šaltai, nedraugiškai visai... 
Ir noras toks, gulėti ir dėkoti, 
Kad vėl jis nutarė išeit.. 

Tamsa, beveik kaip mauzoliejuj, 
Vėsa tokia, kad nepasmirst.. 
O laikas advento atėjęs, 
Padės tą lapkritį pamiršt.. 

Vėl įsižiebsKalėdų žvaigždės, 
Namai vėl mandarinais ims kvėpėt.. 
Keliuos, sunku, bet vėlgi reikia, 
Tą lapkritį istorijon lydėt.. 

Tas lapkritis su forma diktatūros
Proletariato rūko sau kampe... 
Į plastikinę eglę žiūriu, 
Tokiam blankiam koroniniam rūke... 

Kaip prie Iljičiaus jau užimtas paštas, 
Spauda ir televizija kartu... 
Kaip kokia Vanga kalba, mirs kas šeštas, 
Ar būsi  broli tuo šeštu... 
Atsakyti

Mhh..labai  optimistiškai🙈

Man įsijungė kalėdų laukimas jau šian.jau džingl bens  galvoj sukasi,vienas namuose ir pan.😁

Atsakyti

Man jokio Kaledu laukimo ner kolkas. Adventas. Skolas atiduot, priesams atleist, biedniems paaukot.  Va. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 gruodžio 2020 - 20:23

O cia mano kaledos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 01 gruodžio 2020 - 20:19

*** Sėlija, 01 Gru 2020 - 20:17, parašė: Man jokio Kaledu laukimo ner kolkas. Adventas. Skolas atiduot, priesams atleist, biedniems paaukot.
Žinau žinau,bet pas mus niekad nebuvo akcentuojama.Gyvenin sau ir staiga kūčios. Ir niekas advento vainikų nedarydavo.nebuvo tokios tradicijos šeimoj.Tai man ir nesifiksuoja,tik jau po truputį varpeliai kalėdiniai skambėt pradeda.
Atsakyti

Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.

Atsakyti

kristij, 01 Gru 2020 - 20:57, parašė: Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.
Lygiai taip pat.
Atsakyti

Pas mus irgi vainiku nedarydavo. Anei jokiu advento kalendoriu.Egle puosdavom kuciu ryta.

Lygiai taip pat.

Mes gruodžio 23 puošdavom.

O dabar apie gruodžio 15.

Atsakyti

Mes irgi 23.Ir dabar taip darom.

Dabar iš vis nieko neturim.

Puošiam kirstą ,tai nubyrėtų nesulaukus kalėdų,jei anksčiau.

Dar toks prisiminimas.kaime kai būdavo dvigubi langai,tai tarp jų vatos pridėdavo,blizgučių,žaisliukų.ir būdavo ne tik žaisliukai kabinami,bet ir saldainiai.

Atsakyti

Identiškai. 

O Kūčių vakarienęir Kalėdas pamenuu nuo ankstyvos vaikystės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 gruodžio 2020 - 21:21

Mirė vyro pusseserių  tėvas.Viena atvažiuoja iš Angljios,kita iš Suomijos.tas pasiryžęs važiuot,aš nežinau su ta corona.Man kažkaip baugu.. Aš ,aišku ,galiu ir nevažiuot,bet tai ką ,vyrui uždrausiu daba į laidotuves važiuot.nežinau ką čia ir sakyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 gruodžio 2020 - 21:55

Mirė vyro pusseserių  tėvas.jinai atbažiuoja iš Angljios,kiti iš Suomijos.tas pasiryžęs važiuit,aš nežinau su ta corona.Man kažkaip baugu..

Nu tikrai...

Atsakyti