Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tevai mano nepamenu, kad kada Naujus svestu. Miegot eidavo. 

As jaunystej tai pasvesdavau.

Nu bet ka cia, pamirsti čėsai seniai

.. daba ka, nu ka? Nu ir vel svesiu su cia sedinciom..  :D​ 

Atsakyti

Ryt varau pas ginekologe, parodysiu miegancius reprodukcinius organus :D​ 

Atsakyti

Nu aš buvau. Ir viskas vėl ok. Dar hormonų pagert reik dėl visa ko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 gruodžio 2020 - 23:15

Ryt varau pas ginekologe, parodysiu miegancius reprodukcinius organus :D​ 

Juos reikia būtinai sekti dėl visokių atrofijų ir pakitimų.

Jau 4 mėn nepavyksta užsirašyti ne tik kad pas savo, bet ir bet kokią svetimą. Pas svetimą  nelabai norėčiau, bet eičiau iš bėdos. Nežinau, kas su jomis vyksta pas mus.

Atsakyti

Jau 4 mėn nepavyksta užsirašyti ne tik kad pas savo, bet ir bet kokią svetimą. Pas svetimą  nelabai norėčiau, bet eičiau iš bėdos. Nežinau, kas su jomis vyksta pas mus.

Aš kai med.centre tai visada tai pačiai sav. užrašo. Susimoki,bet visada itin greit. 

Atsakyti

gavau po 3 sav., tai dar visai gerai siais laikais. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 01, 22:09)
<p>Kūčių vakarienė būdavo su mirkytom džiovintom žuvim, žuvų maltinukais ir virtom bulvėm, raudona mišraine su aliejum, desertui želė ir aguonpieniu smile.gif</p><p></p><p>Aj, dar būdavo silkė su džiovintais grybais ir marinuoti grybai su svogūnais.</p><p>Dar karpio užpiltinė smile.gif</p><p></p><p>Vėliau kepdavom su mama tuos mielinius pyragėlius su grybais ir aguonom smile.gif</p><p>Mišrainę su krabų lazdelėm darydavom smile.gif</p>

Ir kvieciai su medum . Ot nustebau tavo teviskes turguje tuos grudus stiklinem pardavinejamus. Identiskas paprotys yra cia ,kvieciai su medum ritualinis maistas,dar tiekiamas per laidotuves . Tik viena kart valgiau skanu. Isiminiau baba ,kuri tai gamino. Reiks detales susizinot.
O man kadangi netruksta naglumo, o situacija buvo nuvedus i vietas kur buvo laikomos fainos kuciu misios,su dainom ,dovanom ir sokiais baznycioje,tai grizus budavo pilna orkaite karsto maisto.
Atsakyti

Alta, tai tau ir laidotuves su sokiais, dainom, karstu maistu turetu patikt :D​ 

Atsakyti

Vakar pakalbėjau.tai šian sapanavau tą vyro pusseserių tėvą  su mano močiutės seserim ir jie abu virė cepelinus ir kvietė  valgyt

.neprisimenu toliau.

Atsakyti

Alta, tai tau ir laidotuves su sokiais, dainom, karstu maistu turetu patikt :D​ 

Kodėl?

Atsakyti

Liko mėnuo... mmm... 😊

Atsakyti

As nieko nebesuprantu. Sunaus drauges sesuo buvo pas savo drauge, kurios seima po poros dienu iskrito nuo Covido. Po tos viesnages sunaus drauge  buvo nuejus trumoam pas savo sese pasisneket.

Kai suzinojo, kad ta seima iskrito, abi pasidare testa. Sesuo, kuri tiesiogiai bendravo su ligoniais, gavo neigiama testa, o sunaus drauge- teigiama.

Abi jauciasi puikiai. 

:rolleyes:​ 

Atsakyti