Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Lietuvoj dar šaltalankiai auga, tik, kad niekad nesu iš jų nieko darius apart to, kad suvalgau progai pasitaikius su visais kauliukais :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 gruodžio 2020 - 12:50

Lietuvoj dar šaltalankiai auga, tik, kad niekad nesu iš jų nieko darius apart to, kad suvalgau progai pasitaikius su visais kauliukais :)

Sultis darydavau iš šaltalankių. Man jos nelabai skanios, bet su kažkuo sumaišius visai nieko būdavo.

Atsakyti

Mano taip dare, o mano taip dare, taip yra geriau, o taip jau nebereikia... O va Monos vaikas kitaip daro...Nu bet sugebat prisikabint biggrin.gif

Nebruka gi per prievartą, tik savo patirtim dalijasi.

man keisto jau nieko nebėra šiuolaikinių mamų  vaikų auginime, išskyrus tą maitinimą papu iki 5 metų.  :)​ 

Atsakyti

Nebruka gi per prievartą, tik savo patirtim dalijasi.

man keisto jau nieko nebėra šiuolaikinių mamų  vaikų auginime, išskyrus tą maitinimą papu iki 5 metų.  :)​ 

Tai pagal primatus natūralu iki pieninių dantų kritimo pradžios. Tai kokių 6m.

Atsakyti

Amadėja*, 03 Gru 2020 - 10:27, parašė: Na, 4m. Žinok daug reiškia... Aš pamenu, kad su pirmu būdavo lengviau keltis kai nebuvo dar 30 :)
Tau 36?

A,man tai atvirkščia,aš geriau ir giliau  miegodavau kai pirmos augo,po 30kažkaip.miegas ne toks svarbus pasidarė 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 gruodžio 2020 - 13:14

Mano taip dare, o mano taip dare, taip yra geriau, o taip jau nebereikia... O va Monos vaikas kitaip daro...Nu bet sugebat prisikabint biggrin.gif

Vaikai ne augalai. Savaime neaugs normaliai. Auklėt galima 

Nu o tai, jei vistiek kėlinėjasi? Ką maniškis viebas dar sėkmingai darė bent pusmetį nebemaitinant (kitas dar 2metus). Kaip nuo to atpratint??? Vat bunda ir rėkia ir ką daryt?

Nu auklėt. Yra gi metodai 

Atsakyti

Tai pagal primatus natūralu iki pieninių dantų kritimo pradžios. Tai kokių 6m.

Pagal primatus naturalu nuoga sikna visiems  rodyt.

Kazko primatai nuo vaiku auginimo nenuproteja,psichologu neiesko tai gal tokie mes jau belike  ir primatai.... 

Atsakyti

Vaikai ne augalai. Savaime neaugs normaliai. Auklėt galima 

Nu auklėt. Yra gi metodai 

Nu tai pasiūlykit tų metodu išbandytų ir veiksmingų. Aš su pirmu pas belen kiek daktarų buvau. Visi sakė: išaugs, kantrybės. Dar raminančių lašų davė :)

Atsakyti

Pagal primatus naturalu nuoga sikna visiems  rodyt. Kazko primatai nuo vaiku auginimo nenuproteja,psichologu neiesko tai gal tokie mes jau belike  ir primatai.... 
Nes priima natūraliai, o mes bandom spraust į kažkokius rėmus :)

Nieko nėr geriau kaip vaiką auginant kliautis savo instinktais ir priimt kaip yra, o ne kaip turėtų būt galvot. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 gruodžio 2020 - 13:24

Šiaip gi yra senas geras Ferberio metodas vaikų migdymui. Lavina, patariu pasidomėt. Gal jis ir žiaurokai skamba, bet tikrai veikia ir pritaikius susibalansuoja visos šeimos gyvenimas. MB sūnus su žmona prieš keletą metų savo kūdikiui pritaikė, irgi panašaus amžiaus buvo vaikas. Nu ir sakė pagaliau normaliai pailsėt visi gali

Atsakyti

Nu tai pasiūlykit tų metodu išbandytų ir veiksmingų. Aš su pirmu pas belen kiek daktarų buvau. Visi sakė: išaugs, kantrybės. Dar raminančių lašų davė :)

MB sūnus su žmona yra gydytojai. Jie Ferberio metoda panaudojo lb sėkmingai. Vaikas panašiai kaip Lavinos naktimis bludydavo

Atsakyti

Aš tiesiog dariau taip,kad būtų man lengviau.jei nori valgyt _valgo,juk po to užmiega,jei rėkia _miegi kartu ar snaudi  koją padėjus ant vežimuko.

Čia tokie dalykai išaugami.

Nei viena naktimis dabar nevalgo ir prižadint neįmanoma.

Atsakyti