Ne daugiabučiuose ir ne šiais laikais tokius metodus taikyti, tuoj vt prisistatys.
Aš tai vieno vaiko mama, bet galiu pasidalint savo tuometine patirtimi, kai vaiką reikėjo maitint pagal valandas. Jis buvo ramus, aš kaip perfekcionistė, nuo 7 mėn. ant puodo tupdžiau kas 20 min., tai į lovą jau metinis nedarė, nu bet aš ir dirbau tuo klausimu.
Maitinau ne kada nori, o kada knygose parašyta buvo. Ir jokios kankynės man nebuvo.
Šiuolaikinės moterys yr sultinys su myžalais ir ašarom maišytas. Dėl to ir Lavina nebežino kur dingt. Nuo skystumo paguodos nėr. Man toks vaikas būtų juokas.
Tada visos pagal valandas maitino, 6 val. buvo privaloma pertrauka nakti nuo gimimo. Ir greit jie i ritma ieidavo, ir visi uzaugo.
Taip jau visi ir įeidavo. Pvz.mzno ex vyras klykdavo per naktis. Ir mama, ir močiutė, kuri dabodavo pasakojo, kad visi būdavo be miego.
Tėvų kaiminystėj kaime augo mergaitė, tai visas laukas nuo klykimo skambėdavo. Per naktis nešiodavo.
Tai budavo klykianciu visais laikais. Pilvo diegliai, dantys. Bet nemaitindavo. Nakti liepdavo pasaldinto vandens virinto duoti atsigerti.
Taip jau visi ir įeidavo. Pvz.mzno ex vyras klykdavo per naktis. Ir mama, ir močiutė, kuri dabodavo pasakojo, kad visi būdavo be miego.
Tėvų kaiminystėj kaime augo mergaitė, tai visas laukas nuo klykimo skambėdavo. Per naktis nešiodavo.
Nu ir kiek klykė per naktis? Turbūt kartais, o ne visada. Čia tokios panašios legendos kiekvienoj giminėje egzistuoja, bet realybė toli nuo jų būna
Mano mazius irgi lb neramus vaikas buvo. Ir visokių naktų buvo. Ir tikrai giminėje yra turbūt kalbama kaip jis klykė ir klykė 🤣. Bet vis tik daugiau miegojo nei klykė, tik vat žmonės atsimena tai, nuo ko emocijų daugiau buvo😂
Tai budavo klykianciu visais laikais. Pilvo diegliai, dantys. Bet nemaitindavo. Nakti liepdavo pasaldinto vandens virinto duoti atsigerti.
10 mėn vaikui pilnai užtenka kartą per naktį mišinio. Ir vsio. Tikrai gali ištverti ir be vandens ir be maisto. Dar geriau miegos kai nereiks ištisai virskint
Nu laba diena. MB sūnus su šeima Kauno daugiabuty gyvena. Ir pritaikė tą metodą. Ir visi išgyveno, jokios vt neprisistatė.
Toks jausmas kad atmazu ieškai. Sadomazo turbūt patinka 😂
Nuo to metodo tai tikrai siulau mazintis.
Iki dabar negaliu suprast kodel susisviete ji taikyt...
As gal l.atidziai nesekiau sitos temos-o tai vaiko kambary nera kokios lovos kad salia nugriut....Gi gal nepastoviai nesiot reik?
Nirs mano vidurini tai tekdavo tekdavo...
Tada visos pagal valandas maitino, 6 val. buvo privaloma pertrauka nakti nuo gimimo. Ir greit jie i ritma ieidavo, ir visi uzaugo.
Būtent. Ir lengvai užaugo.
10 mėn vaikui pilnai užtenka kartą per naktį mišinio. Ir vsio. Tikrai gali ištverti ir be vandens ir be maisto. Dar geriau miegos kai nereiks ištisai virskint
Bet tai kaip gerai, kai tu geriau žinai 😁 atrodo būtum šalia, tai su plaktuku per galvą užvožčiau. Sorry, bet nebegaliu tavo pezalų klausytis. Jei tau tinka klykiantis vaikas tai ir klykink. Aš geriau supsiu, man tai mažiau sadomazo nei klausyt klykimą.
Maniškis jau 10 mėnesių ėjo neropojęs visai.