Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tu su žvake stovi pas mus namie? Ne? Tai nieko ir nežinai, tad ne tau aiškint kas man belieka 

Tai nereikia ir stovėt, ir taip aišku. Visą tobulybę sudėjus į santykių puoselėjimą.  :)​  Nes verta.

O aiškinimų visiems karalienė esi tu, bet kuri tai patvirtins. Aš savaitėmis su niekuo nesiginčiju.

Atsakyti

Ka tu zinai ,siais visuotinio sekimo laikais.Gal CCTV tau istate .

Ai nu jo, per testą gal cipa iterpe 🤣

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 04, 14:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72746838" data-time="1607084645"><div><p>Ka tu zinai ,siais visuotinio sekimo laikais.Gal CCTV tau istate .</p></div></blockquote><p>Ai nu jo, per testą gal cipa iterpe 🤣</p>

Tai tu parduotuveje kur yra tie kainu skaneriai ,na tie infrared skaitytuvai ,pasivaipyk. Gal jau nuskanuos.
Atsakyti

Pinotija, 04 Gru 2020 - 14:24, parašė: Tai nereikia ir stovėt, ir taip aišku. Visą tobulybę sudėjus į santykių puoselėjimą. :)​ Nes verta. O aiškinimų visiems karalienė esi tu, bet kuri tai patvirtins. Aš savaitėmis su niekuo nesiginčiju.
Tos nuomonės dažnai išsiskiria. Nu pasakai,nu kitas pasako. Susigrūmi kažkiek,bet kaip taip įmanoma nejaust ribų,knisinėtis,blusinėtis. Čia jau turbūt menas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 gruodžio 2020 - 14:38

O aš manau padiskutuoja Gailė ir namuose. Net neabejoju :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 gruodžio 2020 - 14:50

Tai tu parduotuveje kur yra tie kainu skaneriai ,na tie infrared skaitytuvai ,pasivaipyk. Gal jau nuskanuos.

Oi kaip tau gerai, nors su kuo sutari vienu klausimu. Vienykis. :)    

Atsakyti

Na ką, antakalnio ligoninė off..   Prasideda

Nežinau kaip mes šį gruodį išgyvrnsim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 gruodžio 2020 - 16:04

Susirgsim. Ir pasveiksim, arba numirsim.Kaip visada, nieko labai naujo. 

Atsakyti

Amadėja*, 04 Gru 2020 - 16:01, parašė: Na ką, antakalnio ligoninė off.. Prasideda Nežinau kaip mes šį gruodį išgyvrnsim.
Sedėk namie .gal pavyks. Kiek to gruodžio beliko.
Atsakyti

Susirgsim. Ir pasveiksim, arba numirsim.Kaip visada, nieko labai naujo. 

Nu šiaip tai lb.naujo

Atsakyti

Sedėk namie .gal pavyks. Kiek to gruodžio beliko.

Minty turiu šalį

Atsakyti

Nu šiaip tai lb.naujo

Koks tas naujas variantas? Komos busena kelis desimtmecius? Zmones po ligos arba sveiksta, arba mirsta.

Jau netikiu, kad nepasigausiu to viruso, matyt, teks pabendrauti. 

Atsakyti