Kad pilnatis tai taip, o ypač tai matosi "ant" Gailės. Ir šiaip jau nepavargstantis ginčytis tas jos ištvermingas žirgas, kur savaitėm gali nešti, o dar pilnatis...

Tai anot taves gaile per pilnati pavirsta istvermingu zirgu , o as tik viauksinciu fyfsuniu? Patobulejai izeidinejimuose pinot. Kokius kvalifikacijos kelimo kursus lankei?
Kad pilnatis tai taip, o ypač tai matosi "ant" Gailės. Ir šiaip jau nepavargstantis ginčytis tas jos ištvermingas žirgas, kur savaitėm gali nešti, o dar pilnatis...
![]()
Nu ant tavęs tai visad žiauriai jaučias pilnatis. Iškart puldinėji alta ir mane 🤣
O aš ginčytis mėgstu ir darau tai nepriklausomai nuo mėnulio. Visada 😅
Tai anot taves gaile per pilnati pavirsta istvermingu zirgu , o as tik viauksinciu fyfsuniu? Patobulejai izeidinejimuose pinot. Kokius kvalifikacijos kelimo kursus lankei?
O tu kokius puldinėjimo iš lempos ar užsisėdimo ant kažko kursus lankei?
Nepatinka žirgo ir fyfšunio palyginimas? Ką padarysi, užjaučiu..
Nu ant tavęs tai visad žiauriai jaučias pilnatis. Iškart puldinėji alta ir mane 🤣
Tai kai visas pastangas sudedi į tai, kad būti tobula prieš mb, o ginčytis turbūt negali su savo misteriu puikiuoju, nes kas gi bus, tai kas tau belieka? Tik čia ginčytis. Ginčykis, kiek nori, forumas nebūtų įdomus be ginčų.
Tikrai ne nevisada.
Tai kai visas pastangas sudedi į tai, kad būti tobula prieš mb, o ginčytis turbūt negali su savo misteriu puikiuoju, nes kas gi bus, tai kas tau belieka? Tik čia ginčytis.
Ginčykis, kiek nori, forumas nebūtų įdomus be ginčų.
O tu su žvake stovi pas mus namie? Ne? Tai nieko ir nežinai, tad ne tau aiškint kas man belieka
Ant manęs tai jaučiasi kai nan blogai. O kai geras periodas, tai ir menulusi ir PMS kažkaip lengvai praeina
Ber tai,kokia įdomi ta Alta.Jai atrodo,kad jos nuomonė tokia svari,kad kažkam ,va rūpi,kad ji kažko nepaliestų.Man tai juokinga.Tu mano gyvenime esi didelis apvalus nulis.iš vis niekas.Paspaodžiu mygtuką ir tavęs nebėra.
O kaip niekas gali įžeist,įskaudint.Niekaip,nes jis niekas.

Ka tu zinai ,siais visuotinio sekimo laikais.Gal CCTV tau istate .