Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad pilnatis tai taip, o ypač tai matosi "ant" Gailės. Ir šiaip jau nepavargstantis ginčytis tas jos ištvermingas žirgas, kur savaitėm gali nešti,  o dar pilnatis... :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 12 04, 14:05)
<p>Kad pilnatis tai taip, o ypač tai matosi "ant" Gailės. Ir šiaip jau nepavargstantis ginčytis tas jos ištvermingas žirgas, kur savaitėm gali nešti,  o dar pilnatis... smile.gif​ </p>

Tai anot taves gaile per pilnati pavirsta istvermingu zirgu , o as tik viauksinciu fyfsuniu? Patobulejai izeidinejimuose pinot. Kokius kvalifikacijos kelimo kursus lankei?
Atsakyti

jaja, atmazu ir vartymusi karaliene :rolleyes: 

Čia pipedija.lt išaiškinimas, ne mano autorystė. Taip kad Nesusireiksmink 

Atsakyti

Kad pilnatis tai taip, o ypač tai matosi "ant" Gailės. Ir šiaip jau nepavargstantis ginčytis tas jos ištvermingas žirgas, kur savaitėm gali nešti,  o dar pilnatis... :) 

Nu ant tavęs tai visad žiauriai jaučias pilnatis. Iškart puldinėji alta ir mane 🤣

O aš ginčytis mėgstu ir darau tai nepriklausomai nuo mėnulio. Visada 😅

Atsakyti

Tai anot taves gaile per pilnati pavirsta istvermingu zirgu , o as tik viauksinciu fyfsuniu? Patobulejai izeidinejimuose pinot. Kokius kvalifikacijos kelimo kursus lankei?

O tu kokius puldinėjimo iš lempos ar užsisėdimo ant kažko kursus lankei?

Nepatinka žirgo ir fyfšunio palyginimas? Ką padarysi, užjaučiu.. :D​ 

Atsakyti

Nu ant tavęs tai visad žiauriai jaučias pilnatis. Iškart puldinėji alta ir mane 🤣

Tai kai visas pastangas sudedi į tai, kad būti tobula prieš mb, o ginčytis turbūt negali su savo misteriu puikiuoju, nes kas gi bus, tai kas tau belieka? Tik čia ginčytis.  :)​ Ginčykis, kiek nori, forumas nebūtų įdomus be ginčų.

Atsakyti

Tikrai ne nevisada. :)​ 

Atsakyti

Tai kai visas pastangas sudedi į tai, kad būti tobula prieš mb, o ginčytis turbūt negali su savo misteriu puikiuoju, nes kas gi bus, tai kas tau belieka? Tik čia ginčytis.  :) Ginčykis, kiek nori, forumas nebūtų įdomus be ginčų.

O tu su žvake stovi pas mus namie? Ne? Tai nieko ir nežinai, tad ne tau aiškint kas man belieka 

Atsakyti

Ant manęs tai jaučiasi kai nan blogai. O kai geras periodas, tai ir menulusi ir PMS kažkaip lengvai praeina :)

Atsakyti

Ber tai,kokia įdomi ta Alta.Jai atrodo,kad jos nuomonė tokia svari,kad kažkam ,va rūpi,kad ji kažko nepaliestų.Man tai juokinga.Tu mano gyvenime  esi didelis apvalus nulis.iš vis niekas.Paspaodžiu mygtuką ir tavęs  nebėra.

O kaip niekas gali įžeist,įskaudint.Niekaip,nes jis niekas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 gruodžio 2020 - 14:24

Tikrai ne nevisada. :) 

Nu jo, kai turiu daug darbo, nera laiko ginčams. 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 04, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72746831" data-time="1607084379"><div><p>Tai kai visas pastangas sudedi į tai, kad būti tobula prieš mb, o ginčytis turbūt negali su savo misteriu puikiuoju, nes kas gi bus, tai kas tau belieka? Tik čia ginčytis.  smile.gif Ginčykis, kiek nori, forumas nebūtų įdomus be ginčų.</p></div></blockquote><p>O tu su žvake stovi pas mus namie? Ne? Tai nieko ir nežinai, tad ne tau aiškint kas man belieka </p><p></p>

Ka tu zinai ,siais visuotinio sekimo laikais.Gal CCTV tau istate .
Atsakyti