Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai kur tas nuolatinis pasidejes?dviem eilem? Mums tai sake raut...Ale rauna po viena, tai vaiksciojomu bus.

Nuolatinio nera. Net uzuomazgu. 

Atsakyti

O kas blogo tuos eilerascius kelt? Tai cia, kaip paminklas. 

Atsakyti

Ta prasme man tai kas,tegul.BEt kada tokiam skausme ir gedule ir rūpesčiuose iš vis prisimint tą fb?

Kai skauda, darai bele ka, kad tik apie ta skausma negalvot.

Atsakyti

Jo čia kažkokia nauja mada. Bet gal žmonės taip dalinasi skausmu? Gal jiems palengvėja, kai gauna fb užuojautu 🤔

Turbūt

Atsakyti

kristij, 05 Gru 2020 - 10:42, parašė: Kai skauda, darai bele ka, kad tik apie ta skausma
Negaliu už visus kalbėt,bet tokiam skausme kažin ar iš vis prisiminčiau,kad toks dalykas kaip fb egzistuoja.
Atsakyti

Negaliu už visus kalbėt,bet tokiam skausme kažin ar iš vis prisiminčiau,kad toks dalykas kaip fb egzistuoja.

Tai fb.ir apie laidotuvių laikus skelbia dabar.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 05 Gru 2020 - 10:37, parašė: Na jo, bet piniginė išraiška nenormali.
Kainos tokios.nu su tui kanalu gavosi kažkaip durnai.išrašė siuntimą nuėjom,padarė ir sąskaitą išrašė.tai nebuvo kur dėtis. Nu buvo viena galimybė pabėgt,kai pasodino,paruošė, ir tada maždaug kainą pasakė,bet pirma ,kažkaip nebepatogu čiupt ir bėgt,antra ,kainą sakyda pamažino šiek tiek.nuo iki,o gavosi aišku,kad maksimumas,o trečia ,mėnesį skaudėjo vaikui ,ko tik nedarėm.
Atsakyti

Amadėja*, 05 Gru 2020 - 10:49, parašė: Tai fb.ir apie laidotuvių laikus skelbia dabar.
Nu taip žmonės skirtingi. Bet man mažiausiai norėtųsi užuojautų .nereik man jų.nekenčių jų.aš iš proto eičiau,o ne fb sedėčiau,bet čia aš.
Atsakyti

Zmones skirtingai priima mirti. 

Atsakyti

Sekit kavos

Atsakyti

Gera bulka 🤣

Atsakyti

Jėz, kaip ėst užsimaniau...

Atsakyti