Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O ka zinau, bet turbut bus tik bulka... 

Man tai atrodo, ten viduj mėsa 😋

Atsakyti

Amadeja, tu geriau vaziuok šlebės šliubines ieskot, o tai teks su naktiniais zenytis :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Gru 2020 - 14:23, parašė: Tai Feja kiba naujam klozete paskendo, ar ka?
Nu teisingai pastebėta. Jis mano gražooolis.

Pridėta:

Atsakyti

MB is turgaus kakmaru parsiveze, jis labai skaniai pagamina. Tai bus apsiedimas siandien :essen:​ 

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/ec39d7102c3fab6c5024fb2bfcd639bb631.jpg]ec39d7102c3fab6c5024fb2bfcd639bb631.jpg[/URL]

Atsakyti

as jauciu kalmaru net nesu valgius?  :hmm:  Cia pas Amadeja fotkej ne kalmaras? astuonkojis? O as uzsimaniau mandarinu ir karsto vyno...Nu irgi ejau i parde tik del to :)

Ai..esu valgius..tokia balta mase...ziauriai neskani..kaip ir astuonkojis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 05 gruodžio 2020 - 16:11

Jo, čia aštunkojai. 

IR dorada 😃 lb.niriu paragaut

Atsakyti

as jauciu kalmaru net nesu valgius?  :hmm:  Cia pas Amadeja fotkej ne kalmaras? astuonkojis? O as uzsimaniau mandarinu ir karsto vyno...Nu irgi ejau i parde tik del to :)

Ai..esu valgius..tokia balta mase...ziauriai neskani..kaip ir astuonkojis :)

labai skanu. MB perka ne supjaustytus ziedais, o cielus. Pats pjausto, kepa, troskina. 

Atsakyti

Doradas mes neretai perkam sviezias ir kepam orkaitej su darzovem. . Puiki zuvis. 

Atsakyti

labai skanu. MB perka ne supjaustytus ziedais, o cielus. Pats pjausto, kepa, troskina. 

tai skonis draugu neturi :) Man neskanu. Nors, aisku, Gaile itikinetu, kad as tiesiog nevalgiau skaniai pagaminto :D Ir butinai turiu ji pasidaryt pagal toki ar toki recepta :D Butinai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 05 gruodžio 2020 - 16:32

tai skonis draugu neturi :) Man neskanu. Nors, aisku, Gaile itikinetu, kad as tiesiog nevalgiau skaniai pagaminto :D Ir butinai turiu ji pasidaryt pagal toki ar toki recepta :D Butinai.
Nu neįtikinesiu. Po to kai parašei kad tau skanu net perkepta sausa mėsa ir pervire makaronai, tai suprantama tapo, kad lb specifinis tavo skonis 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 05 gruodžio 2020 - 16:41

Makaronai tai man beveik puszaliai patinka. 

Atsakyti