Įdomi bulka,bet bulka.Nenoriu.noriu kokių sušių,mišrainės,kepsniuko.
Is motinos zvengiu..
nusiunciau jai vacapu ta kiaule, raso, veu fui, apsivemsiu, ka cia siuntineji
Paskui matyt akinius uzsidejo.. aaa, tai cia bulka, nu valgyciau tada, visai idomu
Primečiau ,kad drakoniukui į dantis nuo vasaros sukišau 1000 eurų irgavau šveplę be dantų🙊
Neteisybė,anos dvi eina į polikliniką,bet jų dantys geresni.pasiteisinau.🙈
Man tai kol kas nieko nekainavo.
Bet dygsta nuolatiniai. Dare nuotrauka. Pieniniai nekrenta ir tada tie nuolatiniai sukasi kazkaip ne taip.Tai nzn kiek jie cia zalos pridare ar pridarys.Ir kiek kainuos atitaisymas.
O siaip dantys beveik negenda.Viena plomba pieniniam turi.
Pas maze daug daugiau.Dar tas pirstas burnoj.Nervas ima.Nesugeba atprast...
O oazi kas tos kaiules-bulkos viduj?
Ar tik bulka?
O ka zinau, bet turbut bus tik bulka...
Atidu, 05 Gru 2020 - 12:59, parašė: Man tai kol kas nieko nekainavo. Bet dygsta nuolatiniai. Dare nuotrauka. Pieniniai nekrenta ir tada tie nuolatiniai sukasi kazkaip ne taip.Tai nzn kiek jie cia zalos pridare ar pridarys.Ir kiek kainuos atitaisymas. O siaip dantys beveik negenda.Viena plomba pieniniam turi. Pas maze daug daugiau.Dar tas pirstas burnoj.Nervas ima.Nesugeba atprast... O oazi kas tos kaiules-bulkos viduj?Gal balta mišrainė viduj? Tada imu tą bulką🙊Ar tik bulka?
Gali but koks kepto farso idaras.
Atidu, 05 Gru 2020 - 13:34, parašė: Man tai su kokiu cinamonuis butu arba lasinukais butu geriausia:)Mėgstu su lašinukais .yra tokios sveriamos,kai užeina noras tai nusiperkam.
Tai Feja kiba naujam klozete paskendo, ar ka?
Važiuoju kokį rukytą žuvelioką nupirkt...
Is motinos zvengiu.. nusiunciau jai vacapu ta kiaule, raso, veu fui, apsivemsiu, ka cia siuntinejiAš irgi mamai nusiunčiau, tai parašė, kad kaži, ar skani ji![]()
Paskui matyt akinius uzsidejo.. aaa, tai cia bulka, nu valgyciau tada, visai idomu

Man tai skaniai atrodo, tikrai plėščiau paršiuką nuo spenio
Važiuoju kokį rukytą žuvelioką nupirkt...
Važinėji pirkaliot po vieną produktą?
Aš tai taip nedaryčiau. Kiek tų norų pasitaiko, kaskart vis važiuot?