Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Madam pareis veliau, 06 Gru 2020 - 09:01, parašė: Dėl to, kad net nesuvoki, jog dabar yra sveikų produktų tuo pačiu pavadinimu. Na, blogai, kai vyras tik per mėnesį kartą pasižmonėt išveža.
Puikiai aš viską suvokiu(perku prieskonius tokius kokius perka amadėja,selija ir kiti).o važiuot dabar niekur negalima. Madam,ko tu nesupranti.aš visada važinėjau autobusu.iš kokios Vilniaus vietos (o aš gyvenu Vilniuj,iki stotelės 5min)koks skirtumas. O dabar važiuot niekur nereikia.O tu važinėji? O kokia čia sveika vegeta gal atsirado?tai taip reikėjo ir sakyt,gi nieks nesuprato. Parodyk tą sveikąją vegetą. Kaip parašei,taip ir supratom.

Nors vyras mane vežioja kur noriu.😛

Kam mam čia tais autikais trankytis,tik kraštutiniu atveju.

Tik,kad geriau dabar nereikia,tai susilaikau.

Ir kaip susijusi vegeta su mano važinėjimais😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 gruodžio 2020 - 09:23

Puikiai aš viską suvokiu(perku prieskonius tokius kokius perka amadėja,selija ir kiti).o važiuot dabar niekur negalima. Madam,ko tu nesupranti.aš visada važinėjau autobusu.iš kokios Vilniaus vietos (o aš gyvenu Vilniuj,iki stotelės 5min)koks skirtumas. O dabar važiuot niekur nereikia.O tu važinėji? O kokia čia sveika vegeta gal atsirado?tai taip reikėjo ir sakyt,gi nieks nesuprato. Parodyk tą sveikąją vegetą. Kaip parašei,taip ir supratom.

Sveikos vegetos galima nusipirk tiek el. parduotuvėse, tiek maximiniuose eko skyriuose. Nesupykau aš nė ant vienos, supratau, kad vegetą ir palaikėt ne ta vegeta. Beje, Intemora, pažiūrėk į tuos eko skyriukus arba užeik į eko parduotuvėles. Čia šiaip, draugiškai :)​ 

Atsakyti
O kur selija amadeja ir intemora perka prieskonius ir kokius?
Atsakyti

O kur selija amadeja ir intemora perka prieskonius ir kokius?

Na, jau čia kiekvienos reikalas, kur pirkt.

Turiu turkiškų labai aštrių.  Pull bibers.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 12 06, 09:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72747430" data-time="1607239591"><div><p>O kur selija amadeja ir intemora perka prieskonius ir kokius?</p></div></blockquote><p>Na, jau čia kiekvienos reikalas, kur pirkt.</p><p>Turiu turkiškų labai aštrių.  Pull bibers.</p>

Pull bibers yra tesiog astriuju pipiru laksteliai. Rupus malimas. Astrieji pipirai pagal miestus yra vadinami. Patys populiariausi turbut yra Jalapos.Dabar turiu pilnas palanges Urfos pipiriuku. Auga.O raugintu turiu tris trilitrius. Daugiau nei grybu. Tai dabar sriubas verdu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gruodžio 2020 - 09:36

Bet madam ,tu iš pat pradžių tada skleidei dezinformaciją,nes aš parašiau kažikada.o tu turėjai laiko paaiškint,bet vietoj to užsipuolei seliją,kad gal ji valgo pyragaičius su dar blogesnias priedais.tai kitaip buvo neįmanoma suprasti tavęs.nes vegeta blogis,bet selijos sausainiukai dar didesnis blogis.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 12 06, 09:36)
<p>Bet madam ,tu iš pat pradžių tada skleidei dezinformaciją,nes aš parašiau kažikada.o tu turėjai laiko paaiškint,bet vietoj to užsipuolei seliją,kad gal ji valgo pyragaičius su dar blogesnias priedais.tai kitaip buvo neįmanoma suprasti tavęs.nes vegeta blogis,bet selijos sausainiukai dar didesnis blogis.</p>

Ka paaiskint?
Madam ,gal tu baik ieskoti gerio ,kur jo but negali.
Atsakyti

Bet madam ,tu iš pat pradžių tada skleidei dezinformaciją,nes aš parašiau kažikada.o tu turėjai laiko paaiškint,bet vietoj to užsipuolei seliją,kad gal ji valgo pyragaičius su dar blogesnias priedais.tai kitaip buvo neįmanoma suprasti tavęs.nes vegeta blogis,bet selijos sausainiukai dar didesnis blogis.

Taip, parašiau Selli dėl pyragėlių. Po to išėjau šluot kaimą ir nebeatrašiau. Ai, nekeksmingi tie pyragiukai kartais 

Atsakyti

Ka paaiskint?
Madam ,gal tu baik ieskoti gerio ,kur jo but negali.

Neieškau.. 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 12 06, 09:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72747434" data-time="1607240364"><div><p>Ka paaiskint?
Madam ,gal tu baik ieskoti gerio ,kur jo but negali.</p></div></blockquote><p>Neieškau.. </p>

Ai ,kaip nori.Galu gale valia laisva.
Atsakyti

Madam pareis veliau, 06 Gru 2020 - 09:39, parašė: Taip, parašiau Selli dėl pyragėlių. Po to išėjau šluot kaimą ir nebeatrašiau. Ai, nekeksmingi tie pyragiukai kartais
Tai kaip parašei,taip ir suprato tave VISOS,be išimčių.

Nu tik padruškė supras kaip nori.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 gruodžio 2020 - 09:46
Intemora ,kas tos visos be isimciu?
Juokingiausia ,kad madam vis nepasimoko ir kazka gero bando iziureti. Gal dar fairtreida intemorai pasiulyk. Pagesink ugni benzinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gruodžio 2020 - 09:51