Šiaip tame pačiame Lidl yra pusėtinos sudėties kepinių ir saldomynų
Net traškučių yra be e621. Man mėsos gaminiai su tais stiprikliais labai sintetimį kvapą turi. Tos visos kabanosi dešrelės, brrrr
Madam pareis veliau, 05 Gru 2020 - 18:47, parašė: Jo jo pyragėliuose ir baronkose visi gėriai sudėti. Juokinga, kai moteris valganti š apie vegetą taip sako.
Amadėja*, 05 Gru 2020 - 19:20, parašė: Net traškučių yra be e621. Man mėsos gaminiai su tais stiprikliais labai sintetimį kvapą turi. Tos visos kabanosi dešrelės, brrrrNet aš vegetos neperku.man rodos jinai liko kažkur devyniasdešimtuosiuose kartu su Rama margarinu ir yupi gėrimais..😁
Net aš vegetos neperku.man rodos jinai liko kažkur devyniasdešimtuosiuose kartu su Rama margarinu ir yupi gėrimais..😁Oj...ten tai irgi 😃 Aš kartais perku mišinį, bet be visokių e621. Arba tiesiog dž.daržovių mišinuką.
Graužiu tuos aštunkojukus. Niam niam. Lb.skanu
Net aš vegetos neperku.man rodos jinai liko kažkur devyniasdešimtuosiuose kartu su Rama margarinu ir yupi gėrimais..😁
taikliai
Nu jo, 621 tai visiems zinomas reikalas, nemaniau, kad ji kas perka. MB tai skaito etiketes.
Dieviškai skani ta dorada...mmmm...
Kelis kartus peržiūrėjau, bet ten taip greit, susistabdyt nesigavo, tai nieko nepamačiau
Tai nuo 17 min. ziuri.
Gundausi tą Delfi prenumeratą išsipirkti kur Delfi plius nariams.Bet kažkoks principas stabdo..tipo rasiu ir taip ką paskaityt😛.