Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiaip tame pačiame Lidl yra pusėtinos sudėties kepinių ir saldomynų

Atsakyti

Net traškučių yra be e621. Man mėsos gaminiai su tais stiprikliais labai sintetimį kvapą turi. Tos visos kabanosi dešrelės, brrrr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 gruodžio 2020 - 19:21

Madam pareis veliau, 05 Gru 2020 - 18:47, parašė: Jo jo pyragėliuose ir baronkose visi gėriai sudėti. Juokinga, kai moteris valganti š apie vegetą taip sako.

Amadėja*, 05 Gru 2020 - 19:20, parašė: Net traškučių yra be e621. Man mėsos gaminiai su tais stiprikliais labai sintetimį kvapą turi. Tos visos kabanosi dešrelės, brrrr
Net aš vegetos neperku.man rodos jinai liko kažkur devyniasdešimtuosiuose kartu su Rama margarinu ir yupi gėrimais..😁
Atsakyti

Net aš vegetos neperku.man rodos jinai liko kažkur devyniasdešimtuosiuose kartu su Rama margarinu ir yupi gėrimais..😁
Oj...ten tai irgi 😃   Aš kartais perku mišinį, bet be visokių e621.   Arba tiesiog dž.daržovių mišinuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 gruodžio 2020 - 19:30

Graužiu tuos aštunkojukus. Niam niam. Lb.skanu

Atsakyti

taikliai :D

Atsakyti

Nu jo, 621 tai visiems zinomas reikalas, nemaniau, kad ji kas perka. MB tai skaito etiketes. 

Atsakyti
VIRTUALI Eglutės įžiebimo šventė Klaipėdoje
17.35 minute
Atsakyti

Dieviškai skani ta dorada...mmmm... :bigsmile:​ 

Atsakyti

VIRTUALI Eglutės įžiebimo šventė Klaipėdoje
17.35 minute

Kelis kartus peržiūrėjau, bet ten taip greit, susistabdyt nesigavo, tai nieko nepamačiau :D

Atsakyti

Tai nuo 17 min. ziuri. 

Atsakyti

Gundausi tą Delfi prenumeratą išsipirkti kur Delfi plius nariams.Bet kažkoks principas stabdo..tipo rasiu ir taip ką paskaityt😛.

Atsakyti