Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

9 atvejis - tai Ukmergė, žmogus namuose mirė.

Neitrauke i apskaita, nes ji jau trys savaites kaip merdejo. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 04 03, 18:55)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72640695" data-time="1585929020">kumiko, 03 Bal 2020 - 18:50, parašė: Ne taip parasiau vartotojo įkelta nuotraukaigaliojima vyrui del eutanazijos sau vartotojo įkelta nuotraukaas taip pat nenoriu uz kita sprest del jo gyvenimo..</blockquote> O už vyro gyvybę nuspręstum? jei jis tokį įgaliojimą parašytų?

Tai jei jis pats apsisprestu budamas veiksnus,tai beliktu vykdyt jo valia,as tai noreciau,kad mano valia vykdytu jei as taip nuspresciau del saves ..
Atsakyti

Neitrauke i apskaita, nes ji jau trys savaites kaip merdejo. 

Bet tai kaip keistai. Juk dauguma mirusių buvo iš slaugos ligoninių, tai ten sveiki neatsiduria. 

Kas nusprendžia, kuriuos įtraukt, o kurių ne. 

Kiek tuomet yra dar tokių neįtrauktų? Čia šiaip, retorinis klausimas :) 

Atsakyti

Tai vat. As nezinsu, kiek tame tiesos, uz kiek pirkau, uz tiek parduodu. 

Atsakyti

Bet tai kaip keistai. Juk dauguma mirusių buvo iš slaugos ligoninių, tai ten sveiki neatsiduria. 

Kas nusprendžia, kuriuos įtraukt, o kurių ne. 

Kiek tuomet yra dar tokių neįtrauktų? Čia šiaip, retorinis klausimas :)

Ir taip perdaug itraukia... Bent 2

Atsakyti

Labryt, brungenybes. Nu kū? :) 

Atsakyti

Šeštadienis, vėl tokia pat diena kaip vakar  :rolleyes:  

Tik oras lyg žymiai geresnis, tai gal bent pasivaikščiot lauke bus galima. 

Kitą savaitę iš viso šiltą žada, tikiuosi taip ir bus, labai praverstų, pakeltų nuotaiką saulė ir šiluma.

O ką jūs planuojat? Nors net keista klaust, mažai pasirinkimų šiomis dienomis...

Ai jau galvoju, kad omniva pametė mano siuntą vieną, daugiau nei savaitė nepristato  :hmm: arba siuntėjas blogai tel nr įvedė ir guli paštomate, kol grąžins siuntėjui...

Atsakyti

Oi, Omniva perkrauta juodai, nepergyvenk, ateis siunta. 

Nieko neplanuoju, nes ner ka planuot. Turiu darbo savaitgaliui, bet, itariu, kad viska nustumsiu sekmadieniui. 

Atsakyti

Man tai nieko nereikia, nieko neperku. Tik pyst koks velnias sugunde i Vinteda uzsukt. Pirmam puslapy pries 20 min. ikelta balta mereskuota  palaidinuke su kapisonu, dzemperio tipo... tik pyyyst ir nusipirkau.  :huh2:  :oh:​ JEZUS MARIJA... 

Atsakyti

Man tai iš tikro nieko nereikia ir nieko neperku.kad pasikabint ir žiūrėt.tai ir taip turiu į ką.iš vis nieko daryt negalima.jau rankų oda paraudo nuo amžino indų plovimo.pirštines tai čėdau😁 parduotuvei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 balandžio 2020 - 12:20

Šeštadienis, vėl tokia pat diena kaip vakar  :rolleyes:  

Ai jau galvoju, kad omniva pametė mano siuntą vieną, daugiau nei savaitė nepristato  :hmm: arba siuntėjas blogai tel nr įvedė ir guli paštomate, kol grąžins siuntėjui...

Pagal koduką galima pasitikrinti, kur siunta yra :4u:

Atsakyti

As jokiais skysciais ranku neteplioju,rankas plaunu po isejimo i lauka, o iseinu viena-dukart dienoj, tai man jokiu problemu. 

Atsakyti