Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kur buvai, cioce?

Dirbau *** visa diena, kad ryt nereiktu...

Kur tu mane matei, Kumiko?

38, ir taip jau vos vos, bo priaugau 4 kilus nuo Kaledu, uzknisa..

Nono, nesirodysiu niperkur. stora karova. 

Atsakyti

Tai ką ten už 36 eurus pirkai? Man tai reik muilo ,šampūno ir paketų iš higienos prekių.jei dar užtruks kokį mėn, tai išprotėsiu ir tų nereiks,sedėsiu apsivėlus .🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 balandžio 2020 - 22:05

Priedas  0657e_4TtNcwxWf5mCLmDzpYv6egWk.jpeg   98,62KB   0 Parsiųsta kartų

va sita is Vintedo ant dzinsu.

O is reserved paprastas juodas kelnes buvau uzsakius.

Atsakyti

Paketu nebereikia jokiu, muilus visokius diedas perka. Krema ta Ziedes pirkau, kur Pinot uzrode, riebokas, bet man patinka. Toniko nenaudoju. Visokiu vatuklu turiu nuo seniau.

Atsakyti

Paketu nebereikia jokiu, muilus visokius diedas perka. Krema ta Ziedes pirkau, kur Pinot uzrode, riebokas, bet man patinka. Toniko nenaudoju. Visokiu vatuklu turiu nuo seniau.

Riebokas? O kokia tavo oda? Ten drėkinantis, ne maitinantis.

Man tada jo labai reikia,  buvau visai apie jį pamiršus, nes oda išsausėjo taip, kad pasitepus kremu, po valandos atrodo, kad niekuo netepiau. Tas sraigių Mizon  tai niekam tikęs.

Ir kaip aš tau užrodžiau, o sau netikusį tuo metu nusipirkau. :blink:​ 

Atsakyti

Riebokas? O kokia tavo oda? Ten drėkinantis, ne maitinantis.

Man tada jo labai reikia,  buvau visai apie jį pamiršus, nes oda išsausėjo taip, kad pasitepus kremu, po valandos atrodo, kad niekuo netepiau. Tas sraigių Mizon  tai niekam tikęs.

Ir kaip aš tau užrodžiau, o sau netikusį tuo metu nusipirkau. :blink:​ 

Nu jis toks riebokas, bet gerai susigeria. Sausa oda mano.Tai va, uzrodei. Tokie lengvi kremai, mums, brandzioms ponioms, jau nebetinka, cia jauniklems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 balandžio 2020 - 23:19

Faina filma per LRT paziurejau

Atsakyti

Bandau savo gyvenima grazint  i normalu :)

Ryt varom i pirti :)

Atsakyti

Amadėja*, 05 Bal 2020 - 00:52, parašė: Bandau savo gyvenima grazint i normalu :) Ryt varom i pirti :)
Kaip tai? juk tu didžiausia coronos žinovė?jau į pirtį?
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 04 04, 22:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72641162" data-time="1586026111"><div><p>Kur buvai, cioce?</p></div></blockquote><p>Dirbau *** visa diena, kad ryt nereiktu...
</p><p>Kur tu mane matei, Kumiko?</p><p>38, ir taip jau vos vos, bo priaugau 4 kilus nuo Kaledu, uzknisa..</p><p>Nono, nesirodysiu niperkur. stora karova. </p><p></p>

Man atrodo esu tave macius dar Stilaus temoj,kai rodydavai derinukus kitu niku smile.gif ir cia po gabaliuka esi parodzius.Susidariau ispudi,kad esi labai liekna 👍
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2020 04 04, 22:57)
<p>Tai ką ten už 36 eurus pirkai? Man tai reik muilo ,šampūno ir paketų iš higienos prekių.jei dar užtruks kokį mėn, tai išprotėsiu ir tų nereiks,sedėsiu apsivėlus .🤣</p>

Visai nieko ypatingo ir idomaus 😄 biodermos micelini vandeni,biodermos kuno krema tepu ir rankas juo smile.gif dantu pasta sau,dantu pasta vaikui + dantu sepetuka,lupu balzama bei pora vatos diskeliu ir viskas . O as tai neperku muilo,perku prausiklius ,be muilo 😁
Papildyta:
QUOTE(Pinotija @ 2020 04 04, 23:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72641190" data-time="1586030558"><div><p>Paketu nebereikia jokiu, muilus visokius diedas perka. Krema ta Ziedes pirkau, kur Pinot uzrode, riebokas, bet man patinka. Toniko nenaudoju. Visokiu vatuklu turiu nuo seniau.</p></div></blockquote><p>Riebokas? O kokia tavo oda? Ten drėkinantis, ne maitinantis.</p><p>Man tada jo labai reikia,  buvau visai apie jį pamiršus, nes oda išsausėjo taip, kad pasitepus kremu, po valandos atrodo, kad niekuo netepiau. Tas sraigių Mizon  tai niekam tikęs.</p><p>Ir kaip aš tau užrodžiau, o sau netikusį tuo metu nusipirkau. blink.gif </p>

Turejau ta mizon sutinku ,kad niekam tikes ;)
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2020 04 05, 00:49)
<p>Faina filma per LRT paziurejau</p>

Koki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 05 balandžio 2020 - 08:36

Oi, net tada derinukuose 36 dydzio nenesiojau, isvis 36 nesiojau tik paauglystej ir jokiu budu nesu liekna. 

Atsakyti

Oi, net tada derinukuose 36 dydzio nenesiojau, isvis 36 nesiojau tik paauglystej ir jokiu budu nesu liekna. 

Pakankamai. 

Atsakyti