Intemora, neparsivezet indaoloves? Ko mergos indu neplauna?
Brolis sakė Anglijoj,galima kartą per dieną išeit pasivaikščiot ir tik vieną dieną valandą.programėlę reik įvest kada išeini ir tikrina policija.ir pardėj nieko paliest negalima,palieti,tai turi ir pirkt.
*** Sėlija, 04 Bal 2020 - 13:40, parašė: Intemora, neparsivezet indaoloves? Ko mergos indu neplauna?Plauna.(mes su vegetetare,surūgėlė neplauna,ji bulbas skuta😁)tai pakaitom.indaplovė liko.ji jau vis gyva buvo,tai neėmėm ir integruota.
Pagal koduką galima pasitikrinti, kur siunta yra
Neturiu koduko ir siuntėjas taip pat neturi, apsižioplino ir nepaėmė čiekiuko ![]()
Va paskelbė ir apie 10 mirtį, apie kurią Selija rašė.
Kaip norisi užsiimti kokiom gėlėm lauke, kažką sodinti, persodinti, bet dar šaltoka. Namie persodinau keletą augaliukų. Pernykštės pelargonijos iš lauko puikiai išgyveno ir klesti. Norėjau padauginti ūgliukais, apsižiūrėjau, kad žemės neturiu. Reikės suderinti su važiavimu į prekybcentrį.
Sako, rytoj bus labai šilta. Lauksim.
Neturiu koduko ir siuntėjas taip pat neturi, apsižioplino ir nepaėmė čiekiuko
Aš per Omnivą gavau per 1 dieną, bet čia buvo iš parduotuvės. Šiaip tai Omniva labai perkrauta, prašo pasiimti per 3 val., žmonės ima, kada jiems patogu.
Aš per Omnivą gavau per 1 dieną, bet čia buvo iš parduotuvės. Šiaip tai Omniva labai perkrauta, prašo pasiimti per 3 val., žmonės ima, kada jiems patogu.
Prieš 5 min gavau sms, tai pagaliau gal atkeliavo, reikės lįsti laukan pasiimti.
Ryt jau žada gražų orą, o kitą savaitę iš viso nuostabų 😊
Nu ne karscius ta kita savaite zada, silciau, bet ne stebuklas..
Nu ne karscius ta kita savaite zada, silciau, bet ne stebuklas..
Kur buvai, cioce?
Aš tai prie Neries buvau.gražu,pavasarėja.😁
Radom senų apleistų trobų.kaimas kažkada buvęs.pašmirinėjom po jas.vis pramoga.😁