Vakar truputį ir mane perpūtė. Reiks pasitept diclac kai namo grįšiu
Taigi feja is postu ,beigi atidu atrodo kazkokie super sekmingi ir visakaip faini individai. Kokios dar mintys tokiom tobulybems gali but?
Nžn, kas iš postų atrodo, bet tikrai nei tobula mama, nei žmona. Žmona tai man dzin, bet va, mama.... Gruzinuosi. Geriau negalvot.
Pinot, gal jau nauja robotuka pirkai? As nusiziurejau jau
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop.
Nee, iš kinų nepirksiu, kaip paskui remontuot, kokios garantijos?
Mano buvo pradėjęs veikt po taisymo, bet paskui vėl kažkas. Kažkokia bėda su pasikrovimu. Nesikrauna tinkamai.
Gal kokia proga kas padovanos naują.
Bet šiaip tai iš eilės "pareina" visa buitinė technika, tarnavus maždaug 13 metų. Reikia šaldytuvo, skalbiankės su džiovykle, pamažu keičiam. Tai, manau, kad nedovanos man niekas siurbliuko. Pati pirksiu.
Ei lingvisciu - draugovininkiu postas ,kas tas gruzinimasis? Tipo saves spaudimas, nepasitenkinimas savimi?
Čia jau šių laikų leksika. vlkk nepateiks ofic. išaiškinimo. Bet pati išaiškinai.
Aš ne lingvistė, jei ką, tik šiaip turiu kelias min. laiko.
Nee, iš kinų nepirksiu, kaip paskui remontuot, kokios garantijos?
Mano buvo pradėjęs veikt po taisymo, bet paskui vėl kažkas. Kažkokia bėda su pasikrovimu. Nesikrauna tinkamai.
Gal kokia proga kas padovanos naują.
Bet šiaip tai iš eilės "pareina" visa buitinė technika, tarnavus maždaug 13 metų. Reikia šaldytuvo, skalbiankės su džiovykle, pamažu keičiam. Tai, manau, kad nedovanos man niekas siurbliuko. Pati pirksiu.
Garantijos is Pigu.lt.
Fėja*, 09 Gru 2020 - 12:52, parašė: Nžn, kas iš postų atrodo, bet tikrai nei tobula mama, nei žmona. Žmona tai man dzin, bet va, mama.... Gruzinuosi. Geriau negalvot.Aš iš vis visur netobula.Bet jau seniai nebebandau nei būt ,nei atrodyt geresne .Vistiek galų gale lieki savimi.
Garantijos is Pigu.lt.
Va kaip, aš maniau, kad perki iš aliexpresso.
Va kaip, aš maniau, kad perki iš aliexpresso.
Neee, is ten pirksiu detales, kai garantija pasibaigs
Nėra čia tobulų.yra simpatijos ir antipatijos.juk tai aišku.kad ir kaip aš mylėčiau Selija,suprantu,kad ji netobula.