Tobula buti nuobodu, nerealu ir liudna. No no, as tai netobulybiu netobulybe
*** Sėlija, 09 Gru 2020 - 19:13, parašė: Tobula buti nuobodu, nerealu ir liudna. No no, as tai netobulybiu netobulybePratęsiant temą,atidu man labai patinka,bet ji neaugina daržų,nemėgsta virtuvės,tai kur čia tobulumas😁😁😁 nu
Nžn, kas iš postų atrodo, bet tikrai nei tobula mama, nei žmona. Žmona tai man dzin, bet va, mama.... Gruzinuosi. Geriau negalvot.
Ir kuo gi jau bloga mama gali būti? 🤔 gal per didelius reikalavimus sau keli, manau esi puiki mama.
Ir kuo gi jau bloga mama gali būti? 🤔 gal per didelius reikalavimus sau keli, manau esi puiki mama.
Tą patį apie tave manau. Ir esu įsitikinusi, kad tu daug geresnė mama už mane. Tikrai tikrai taip manau.
O kuo aš bloga.... aš labai daug atoduodu savęs kitiems ir jau nebenoriu atiduoti saviems. Ir jos tai jaučia. Bėda, kad nemoku savęs dalinti. Durna aš.
Tą patį apie tave manau. Ir esu įsitikinusi, kad tu daug geresnė mama už mane. Tikrai tikrai taip manau.
O kuo aš bloga.... aš labai daug atoduodu savęs kitiems ir jau nebenoriu atiduoti saviems. Ir jos tai jaučia. Bėda, kad nemoku savęs dalinti. Durna aš.
Nu tai negali būt 100 proc tik mama ir namų žmogus...
Turi galvoje, kad dėmesio per mažai skiri? Gal tiesiog toks etapas, o ir vaikai juk auga, savarankiškėja, vis mažiau tos mamos ir reikia. Draugai pradeda vaidinti svarbų vaidmenį.
Kažkaip iš to, kaip bendrauji, manau, kad vis tik per griežtai save vertini. Atrodai jautri ir švelni, tad manau tokia ir savo vaikams esi.
Fėja*, 09 Gru 2020 - 21:09, parašė: Tą patį apie tave manau. Ir esu įsitikinusi, kad tu daug geresnė mama už mane. Tikrai tikrai taip manau. O kuo aš bloga.... aš labai daug atoduodu savęs kitiems ir jau nebenoriu atiduoti saviems. Ir jos tai jaučia. Bėda, kad nemoku savęs dalinti. Durna aš.Analogiškai.🙈 Nebelieka jėgų . Kažkur skaičiau frazę."Labiausiai neprižiūrėti yra mokytojų vaikai". Taip ir yra,deja.
Turi galvoje, kad dėmesio per mažai skiri? Gal tiesiog toks etapas, o ir vaikai juk auga, savarankiškėja, vis mažiau tos mamos ir reikia. Draugai pradeda vaidinti svarbų vaidmenį. Kažkaip iš to, kaip bendrauji, manau, kad vis tik per griežtai save vertini. Atrodai jautri ir švelni, tad manau tokia ir savo vaikams esi.Aha, per mažai. Ir jau matau, kad pvz vyresnė tai ir atpratus, ir nenori. Kaip tą santykį sunku atstatyti... su jaunėle kiek lengviau, bet kartais, per nuovargį, neišklausau jos, lepteliu kartais, kad atstotų. Paskui labai gailiuosi, kad atstūmiau....
Šitą voverę mėgstu naudoti. Telegram mūsų šeimyna naudoja, tai ji ten yra. Judantis paveikslėlis labai mielas ❤
Fėja*, 10 Gru 2020 - 06:22, parašė: Aha, per mažai. Ir jau matau, kad pvz vyresnė tai ir atpratus, ir nenori. Kaip tą santykį sunku atstatyti... su jaunėle kiek lengviau, bet kartais, per nuovargį, neišklausau jos, lepteliu kartais, kad atstotų. Paskui labai gailiuosi, kad atstūmiau....Pas mane tas pats, visoms taip pasakau ir gailiuosi ne visada.nes neturiu kada gailėtis.ir pamirštu net kad taip sakau.
Kaip manot bus vistik tie ribojimai rimti?
Tiksliau kažin kiek rimti