Gali sau kurstyt kiek nori , o lauke orelis nekoks. Seniai su sanariais , o tarp jau nimo modaliniu asmenybiu ne fontanais. Praeis trys kuopos po du ir bus protestas.

Va, radau kokį eilėraštį.
Seku Marijoną Mikutavičių, tas irgi humoreską sukūręs:
Hm, nu mes tai laukiam tos komendanto valandos. Ir tikrai daug tokių. Kurie laukia, kada sugriežtins normaliai, o ne darys kažkokias nesąmones.
O protestavo tiek italai, tiek ispanai, prancūzai ir net vokiečiai protestavo. Tikrai atsimenu, nes vokiečiai labai nustebino. Gi tokia, atrodo, drausminga, tvarkinga tauta.
Aš ir laukiu, nes nebėra pasirinkimo. Užtat Naujų pradžia lbūtų tada normalesnė.
Net po visiško uždarymo bent sav.dar augs atvejai ir bent 3 sav.dides mirčių skaičius.
Kaip pagalvoju, man gaila dabar tų tėvų, kurie turi -niolikmečius vaikus, kuriems hormonai siaučia, o nauji ir ir kalėdos- svarbiausios šventės, kur su draugais reikia švęsti. Tai bet kokiu atveju taip ir bus. Kurių lytiniai organai, kaip Sėlija sakė, išsivystę, o smegenininė -nelabai.
Ir niekaip neįtikinsi, nesulaikysi. Dar su mergaitėm kažkiek kažkaip galima susikalbėti, bet su bernais- nežinau..
Ir su mergaitėm labai sunkiai. Aš vien save atsimenu, kaip norėdavau varyt naujų metų švęsti.... Ir toks smagumėlis būdavo, visus metus atsimindavau. Nu labai jau svarbus reikalas buvo.
Na taip, nauji būdavo kažkas tokio. Atrodė, kad nuo jų sutikimo priklauso gyvenimas.
Pagrindinis klausimas visą gruodį vienas kitam susitikus būdavo " kur sutiksi naujus?".
Pinotija, 10 Gru 2020 - 14:53, parašė: Kaip pagalvoju, man gaila dabar tų tėvų, kurie turi -niolikmečius vaikus, kuriems hormonai siaučia, o nauji ir ir kalėdos- svarbiausios šventės, kur su draugais reikia švęsti. Tai bet kokiu atveju taip ir bus. Kurių lytiniai organai, kaip Sėlija sakė, išsivystę, o smegenininė -nelabai.Niekas net minčių neturi.eit.mergaitės😁Ir niekaip neįtikinsi, nesulaikysi. Dar su mergaitėm kažkiek kažkaip galima susikalbėti, bet su bernais- nežinau..
Fėja*, 10 Gru 2020 - 15:20, parašė: Ir su mergaitėm labai sunkiai. Aš vien save atsimenu, kaip norėdavau varyt naujų metų švęsti.... Ir toks smagumėlis būdavo, visus metus atsimindavau. Nu labai jau svarbus reikalas buvo.Nu taip,bet coronos nebuvo.maniškėms net minčių nekyla,nereik nei sakyt,nei kažkaip "neleist". Pačios supranta. Pernai šventė su draugais,šiemet ne.